DEBRE DEBREE
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Re: DEBRE DEBREE
Е, за какво ми е да споменавам, че не са печелили КЕШ? Като не са печелили КЕШ, не са печелили КЕШ, голяма работа викам аз. Също така не виждам какво толкова, като ние три пъти сме печелили КЕШ, пък те - нито веднъж. КЕШ не е чак толкова важно, тъй че да не се косят, че не са го печелили КЕШ-а 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Дади написа:Е, за какво ми е да споменавам, че не са печелили КЕШ? Като не са печелили КЕШ, не са печелили КЕШ, голяма работа викам аз. Също така не виждам какво толкова, като ние три пъти сме печелили КЕШ, пък те - нито веднъж. КЕШ не е чак толкова важно, тъй че да не се косят, че не са го печелили КЕШ-а
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
ЦСКА-ТУРЦИ
Fixedtzveto написа:ЦСКА-Българската армия
- Till.Lindemann
пф, ся челси имат забрана да си пазаруват фотболисти...пустиняци
абе, кво ще кажете за кола с гръб срещу селтик?
- ManicSubsidal
Чакай, чакай-това, че са ги наказали да купуват го разбрах по Евроспорт2, ама защо?Till Lindemann написа:пф, ся челси имат забрана да си пазаруват фотболисти...пустиняци
- Till.Lindemann
щото са курви, що...
карали някакъв младеж от ланс май, да си заебава договора и да отива при тях...пък нали си сещаш, че ако не се наложи там, пак ще иска да си иде в стария отбор, ама кур...
абе за ползване на непозволени средства при преговори
карали някакъв младеж от ланс май, да си заебава договора и да отива при тях...пък нали си сещаш, че ако не се наложи там, пак ще иска да си иде в стария отбор, ама кур...
абе за ползване на непозволени средства при преговори
Неспазване на условия при трансфера на някакъв негър естествено,те нали са африкански отбор сега. Подробности в спортала.Тази новина ми допада.Много.
- ManicSubsidal
Ахъм-те са си виновни с други думи. Котко, подкрепям те с допадането
Ебаси. Днес на България й върви на тройки-то не бяха италианци, не бяха казахстанци

Ебаси. Днес на България й върви на тройки-то не бяха италианци, не бяха казахстанци
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Аахахахахха
http://sportal.bg/news.php?id=193130
Великият отбор на ЦСКА
Дебрецен по-слаби ли са от тия бе,смешковци
Великият отбор на ЦСКА
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Мисля, че има голяма разлика между мач за влизане в групите на ШЛ и контрола в паузата за световните квалификации.
Never save anything for the swim back!
Орк - Паладин написа:Аахахахахха
Великият отбор на ЦСКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
''контрола, играна днес в Своге''. Тъпунгер. ЦСКА на лятната подготовка ги дънеха някакви слабаци,но са се подготвили на ниво и победиха Динамо.А Левски биха мишоци като тях и се тупаха у гърдите и после им ебаха майката. Левски са типичните селяндури от футболистите-през треньорите-до собственика- вижте на(само погледнете интервюта на Батков,Сираков и останалите олигофрени) ЦСКА за първи път в историята на отбора може би имат такъв олигофрен Любо типичния ''Батков,Батето,Вуцов етц.'',но поне подготви момчетата и мотивира младите и резултата е на лице във важните мачове.Кухи лейки такива.
Орк - Паладин толкова ли няма за какво да се хванеш,чи ми пействаш тука някаква контрола.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
- ManicSubsidal
Ти май нямаш друга работа, освен да следиш и да изкарваш колко слаб отбор са ЦСКА?Орк - Паладин написа:Аахахахахха
Великият отбор на ЦСКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Левски като биха Металург, дето я са в десетката на първенството на Македония, я не, вече са герои!
ЦСКА са направили някои промени, Спортист са вкарали жалък гол-това е всичко. Да видим мача в първенството и тогава да говорим.
- Дади
- Обратна връзка:
Абе, снощи Бребо верно ли подал три пъти за гол, паднал за дузпа и след това я вкарал? 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
Steel
- Обратна връзка:
Да, три асистенции и гол. После пак се чудете Бамби ли да му викате или Барби.Дади написа:Абе, снощи Бребо верно ли подал три пъти за гол, паднал за дузпа и след това я вкарал?
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Дади
- Обратна връзка:
Евала, айде дано сега го направи същото срещу Тотмъм 
Бе,те Манчо ще бият Тотнъм,не е там въпроса.Проблемът е в мачът с Италия,трите точки ни трябват,а не мисля,че можем да ги бием.Дади написа:Евала, айде дано сега го направи същото срещу Тотмъм
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Едва като се спомена тук, забелязах, че Бербо е наистина с 3 асистенции и гол, а дори трябваше да са 2, понеже му отмениха напълно редовен гол. Браво на момчето! Аз си го казах (не тук де) - ако и днес не успее да се разпише, всякакво доверие към него (поне от моя страна) в националния ще изчезне, понеже не се беше разписвал от година! И това централен нападател!?! Добре обаче, че се представи добре. Върна ми надеждите в него и националния ни отбор като цяло.
Never save anything for the swim back!