Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Врътнах я.Краят определено ми хареса, леко холивудски, но адски ме израдва. Играта определено ми хареса. Ако това е първата част на нова трилогия, то мога да се обзаложа, че следващата ще си е мрачна.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Fenrir написа: Ако това е първата част на нова трилогия, то мога да се обзаложа, че следващата ще си е мрачна.
Дано не си прав. Искам следващата част... да има нещо общо с...мм... вода. Кораби, скачане по мачти... И без това новия принц има Jack Sparrow-attitude, ще му отива
Когато новия Принц казва на Елика "родителите ми умряха в нечия друга война", знаете ли чия война е имал предвид? На стария Принц!!! И в новите части на играта ще се разказва именно за това - стария и новия се срещат, бият се в The Most Ultimate Ultra Hyper Super Epic Full Battle Gear битка на всички времена и двамата се наръгват едновременно и умират.
Гиро мекицата написа:как се бие босът, който е immune към всички атаки и ти се казва че трябва да ползваш environment-а за да го биеш?
Чупиш му колони отгоре(или му позволяваш той да си ги счупи), буташ го от ръба и т.н.
Гиро мекицата написа:и как става тва чупене на колони точно?
Удряш го с меча, докато не го приклещиш до някоя от колоните, после Елика застава пред теб и образува щит.Помпаш левия бутон на мишката и го избутвате в всяка от 3те колони.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Резването на тиквите е безнадеждно загубено от WW насам. Жалко. Иначе може да се сложи стария принц на мястото на Дахака. Така де, все нещо трябва да може да гътне новия пич.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Добре, днес я минах и... а бе има ли начин накрая да направиш нещо за да не освободиш Arhiman, тоест оная патка Елика да остане мъртва?
Ма много тъп, ей, цял ден скача по тавани и покриви да го затворят оня и най-накрая го пусна. Е, остава надеждата, че втората игра от трилогията ще е кървава "as HELL" и ще се бъхтят двамата с мацето срещу Ахриман както си му е реда. А не както в настоящата джитка - аз имах чувството, че бия гадовете с букети на фона на сръбска чалга...