Форумен FIFA турнир XXV [Шампион Vicen7e]
Re: Форумен FIFA турнир XXV [Групова Фаза]
Мойте 2 мача мисля, че е невъзможно да ги изиграя...Феликс не съм го виждал в скайп досега, и не ми пише(а и гледам, че е имал родителска, така че незнам какво да чакам). А Стифлър всеки ден го търся, но все не е той на скайп, а брат му или някой там обект. В сесия съм, не мога всеки ден да се чудя дали ще успея да ги намеря...Те да ме търсят вече, но не обещавам. Тряаа изкласим 

ЧИД на Танаси да е жив и здрав и всичко най-хубаво 

http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Честит Имен ден и от мен на един от най важните хора в този турнир. Весело изкарване и всичко най хубаво от мен 

ЧИД на всички празнуващи днес и на Танаси
[15.1.2008 г. 15:47:43] [PCMC] FELIX каза: здрасти
[15.1.2008 г. 15:47:46] [PCMC] FELIX каза: видях и аз че имаме мач
[15.1.2008 г. 15:47:56] [PCMC] FELIX каза: обаче имам много важен изпит утре и няма да мога сега да играя
[15.1.2008 г. 15:47:58] [PCMC] FELIX каза:
[15.1.2008 г. 15:48:10] [PCMC] FELIX каза: надявам се да ме разбереш, чао пък ако после се освободя може да играем
[15.1.2008 г. 15:48:15] MuP0 каза: np
[15.1.2008 г. 15:48:20] MuP0 каза: kogato togava
и все пак сме си писали! И ЩЕ ИГРАЕМ
и все пак родителската мина добре и съм доволен аз от нея (нашите нищо не са разбрали май
)
И те така, It can be done, утре на бачкане, пари се завъртяха около мен отново и ще играя
Наздраве
Obi-Wan написа:Мойте 2 мача мисля, че е невъзможно да ги изиграя...Феликс не съм го виждал в скайп досега, и не ми пише(а и гледам, че е имал родителска, така че незнам какво да чакам). А Стифлър всеки ден го търся, но все не е той на скайп, а брат му или някой там обект. В сесия съм, не мога всеки ден да се чудя дали ще успея да ги намеря...Те да ме търсят вече, но не обещавам. Тряаа изкласим
[15.1.2008 г. 15:47:43] [PCMC] FELIX каза: здрасти
[15.1.2008 г. 15:47:46] [PCMC] FELIX каза: видях и аз че имаме мач
[15.1.2008 г. 15:47:56] [PCMC] FELIX каза: обаче имам много важен изпит утре и няма да мога сега да играя
[15.1.2008 г. 15:47:58] [PCMC] FELIX каза:

[15.1.2008 г. 15:48:10] [PCMC] FELIX каза: надявам се да ме разбереш, чао пък ако после се освободя може да играем
[15.1.2008 г. 15:48:15] MuP0 каза: np
[15.1.2008 г. 15:48:20] MuP0 каза: kogato togava
и все пак сме си писали! И ЩЕ ИГРАЕМ

и все пак родителската мина добре и съм доволен аз от нея (нашите нищо не са разбрали май

И те така, It can be done, утре на бачкане, пари се завъртяха около мен отново и ще играя

Наздраве
Моя е грешката. Ама аз съм си перманентно махмурлия и много много не помня доста моменти
По възможност дай днес или утре, но ще се доразберем в скайп 

Obi-Wan написа:Мойте 2 мача мисля, че е невъзможно да ги изиграя...Феликс не съм го виждал в скайп досега, и не ми пише(а и гледам, че е имал родителска, така че незнам какво да чакам). А Стифлър всеки ден го търся, но все не е той на скайп, а брат му или някой там обект. В сесия съм, не мога всеки ден да се чудя дали ще успея да ги намеря...Те да ме търсят вече, но не обещавам. Тряаа изкласим
Като виждам че си в сесия мисля че се учиш.Поне можеш да четеш че съм БОЛЕЕЕЕН.Като пише "болен съм не ми пишете" това значи "болен съм не ми пишете".Ако трябва още да ти разяснявам и чертеж мога да ти направя

На всеки се случва да се разболее това не значи че няма да играя.Просто ми е лошо и не ми е до фифа. ОК ?
knY написа:Piggsy [Fenerbahche] - kennY [ HamburgerSV ] [ 0:4 ]
http://i.data.bg/08/01/18/764985_orig.jpg
Потвърждавам,играх много добре,ама с 2 червени...От тези 3 мача,заслужавах най-малко 4 точки....

Collector [West Ham] 1:0 [Celtic] lil_john
беше хубав мач с много положения ;вкарах му в 88' от свободен удър
беше хубав мач с много положения ;вкарах му в 88' от свободен удър
-
Тоя bamboocha отивал извън града до понеделник ... нз ко ще праим с него глеам че и 1 мач не е изиграл ...
Стифлър 1:1 Kriss
Просто след като се разболях немога да играя.Отново късмета беше на моя страна ама до кога така нз
Просто след като се разболях немога да играя.Отново късмета беше на моя страна ама до кога така нз

- MaRiN_007
- Обратна връзка:
marin_007 - stassii 2-1
Еми кво да кажа не бях играл 1-2 дена не играх кой знае какво признавам си , все пак си стоях стабилно той игра с едно докосване бързо с мисъл , на няколко пъти имах уникален късмет , мога да кажа че направих 2 атака и вкарах 2 гола.
След мача естествено съм най големия късметлия и съм помпал W+Q не го очаквах от него. Както и да е всеи губи . Само ми е интересно хората като са го направили това Q+W все са го направили за нещо всеки има право да играе както си иска , и като сте толкова добри се научете да противодейстате на това Q+W а не само да мрънкате кой така играел и видиш ли той ламер пък аз съм мастър. Не говоря специално за стаси а за повечето , аз използвам Q+W но не постоянно и натрапващо , срещу мен са играли доста така , и не съм се оплаквал
Успех ти желая напред.

Еми кво да кажа не бях играл 1-2 дена не играх кой знае какво признавам си , все пак си стоях стабилно той игра с едно докосване бързо с мисъл , на няколко пъти имах уникален късмет , мога да кажа че направих 2 атака и вкарах 2 гола.
След мача естествено съм най големия късметлия и съм помпал W+Q не го очаквах от него. Както и да е всеи губи . Само ми е интересно хората като са го направили това Q+W все са го направили за нещо всеки има право да играе както си иска , и като сте толкова добри се научете да противодейстате на това Q+W а не само да мрънкате кой така играел и видиш ли той ламер пък аз съм мастър. Не говоря специално за стаси а за повечето , аз използвам Q+W но не постоянно и натрапващо , срещу мен са играли доста така , и не съм се оплаквал

Аз например имах наскоро мач за клана и се паднах точно с капитана им и го бих 2:1 а 2рия 0:0 като през целите 2 мача само q+w ама изобщо не съм му и намеквал че играе постоянно.Просто това неговото не е фифа да се оправя както си знае
Въпреки това на Man Marking ако сложите 1 защитник или 2ма на нападател намалява шанса 50 % Сигурно всички го знаят но за тези които не го знаят да го пробват..
пп. Сори за спама

пп. Сори за спама

- Wayne_Rooney
Група D
Wayne_Rooney 2-1 lil_john
Wayne_Rooney 2-1 lil_john
Извинявам се на хората от моята група, но седмицата ми беше натоварена и нямах възможност да играя.
През двата почивни дни съм свободен, ще гледам да си изиграя мачовете (:
През двата почивни дни съм свободен, ще гледам да си изиграя мачовете (:
.
- Wayne_Rooney
Wayne_Rooney 1-1 Collector
изиграх си всички мачове в група G
collector 1:1 If4y
collector 2:2 bukmeikara
collector 4:1 puhpat
collector 5:0 lalav (служебно)
collector 1:0 lil_john
collector 1:1 wayne_rooney
collector 1:1 If4y
collector 2:2 bukmeikara
collector 4:1 puhpat
collector 5:0 lalav (служебно)
collector 1:0 lil_john
collector 1:1 wayne_rooney
-
Alan_Smith [Newcastle] - rooney_raim [boro] 1-2 gg успех напред Якуби РЛЗ 

- Wayne_Rooney
Група D
Wayne_Rooney 1-1 Bukmeikara
Wayne_Rooney 1-1 Bukmeikara
-
Red DevilS|RooNeY написа:Alan_Smith [Newcastle] - rooney_raim [boro] 1-2 gg успех напред Якуби РЛЗ
ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ ЯкубУ
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx