Форумен FIFA 07 турнир XXI [Revan!!!]

Игри за PC
Публикувай отговор
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

И мен нещо не успя да ме грабне тая ФИФА. Смятам да прекратя участието си в турнира, че нещо май няма да имам много време. Все пак, който иска може да цъкаме приятелски ;)
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Нека и аз драсна няколко реда , еми в началото ми се видя мега тъпа , но след 5ти 6тия мач , придоби друг облик , голове се вкарват трудно вратарите са НЕРЕАЛНО добри , но няма как като се има предвид че се създават много положения,няма как да е. Доста от бъговете са изчистени , и сега ще е доста трудно да се играе бъгаво , дано съм прав , играта определено си заслужава , искам да видя това бе а про дали ще се използва в мулти , или самов сингъл. След 5ти мач вече и взех да бележа повече , като се свикне се вкарва , просто като се нагласиш към самата игра и разбираш как ад вкарваш , единственото неприятно за мен са контролите . Това е от мен :wink:
Изображение
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Дърпам.
.
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

е все пак сега чак се усещам за какво иде дума. Футбола не е само голове голове и пак голове. Тази игра искат да я направят нещо като градене, градене, правене на перфектната атака (както се казваше orcestrate the perfect attack)
наистина се съгласявам с думите на Марин-дано се играе с по-малко бъгове, да сме равностойни, играта да зависи не само от това колко гола си вкарал и тн. и тн.!
Успех!
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Фифата , която излезе е фалшива !!!

1.Не е оповестена на офицялния сайт
2.Там снимките на графиката са съвсем различни
3.A нещо повече в "Rest of World" е включен и отбора на Левски,а това са останалите Lausanne-Sport,Lugano,La Chaux-de-Fonds,Orlando Pirates,Kaizer Chiefs,Mamelodi Sundowns,Arka Gdynia,Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin,Wisła Płock,Polonia Warszawa,PFC Levski Sofia,Boca Juniors,River Plate,Esporte Clube Bahia,Atlético Mineiro,Ponte Preta,Santa Cruz,São Caeatano,Fortaleza,AEK Athens,PAOK,Panathinaikos,Olympiacos.Общо 23.
4.Докато се инсталира играта не се зареждат картинки а все едно се инсталира програма.
5.Екипите на Реал Мадрид без логото на bwin.com на фланелките.
6.Екипите на Ливърпул без логото на Carlsberg на фланелките.
7.Няма Сантияго Бернабеу.
8.2ра и 3та дивизии на Англия са Кока Кола :P
9.При режим Be a Pro няма таблици с класиране.
10.В чешката лига има отбор "Бохемианс".
11.Много отбори от Висшата Лига на Англия нямат логота или спонсори на екипите.

В цялата работа КОНАМИ имат 100% пръст нали занете за конкуренцията между японите и ЕА !!!
Ще видите като излезе около 29 Септември версия RELOADED , че ще е по-различно ;) Това е мое мнение !!!
Това наистина може да е вярно
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Оф ,който го мисли за вярно ще го изгоним от турнира за супер мега наивност. :lol:

Просто не мога да повярвам ,че един мислещ човек може да напише толкова много глупости на едно място и да си вярва ,че единствен в света го е открил :evil:
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абре нещата не са много розови... незнам, някой от тия неща са истина и съм съгласен. Ама ей, има отбор Бохемианс в Чехия бре... не ме правете на глупак, познавам поне малко отборите в Чешката лига!!! :lol:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

VaNdRi1o0 написа:
Фифата , която излезе е фалшива !!!

1.Не е оповестена на офицялния сайт
2.Там снимките на графиката са съвсем различни
3.A нещо повече в "Rest of World" е включен и отбора на Левски,а това са останалите Lausanne-Sport,Lugano,La Chaux-de-Fonds,Orlando Pirates,Kaizer Chiefs,Mamelodi Sundowns,Arka Gdynia,Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin,Wisła Płock,Polonia Warszawa,PFC Levski Sofia,Boca Juniors,River Plate,Esporte Clube Bahia,Atlético Mineiro,Ponte Preta,Santa Cruz,São Caeatano,Fortaleza,AEK Athens,PAOK,Panathinaikos,Olympiacos.Общо 23.
4.Докато се инсталира играта не се зареждат картинки а все едно се инсталира програма.
5.Екипите на Реал Мадрид без логото на bwin.com на фланелките.
6.Екипите на Ливърпул без логото на Carlsberg на фланелките.
7.Няма Сантияго Бернабеу.
8.2ра и 3та дивизии на Англия са Кока Кола :P
9.При режим Be a Pro няма таблици с класиране.
10.В чешката лига има отбор "Бохемианс".
11.Много отбори от Висшата Лига на Англия нямат логота или спонсори на екипите.

В цялата работа КОНАМИ имат 100% пръст нали занете за конкуренцията между японите и ЕА !!!
Ще видите като излезе около 29 Септември версия RELOADED , че ще е по-различно ;) Това е мое мнение !!!
Това наистина може да е вярно
оо моляте дано да е така :lol:

въпреки че е почти невъзможно.Според мен тва просто е няква недооправена версия и за тва няма логтата на някой отбори (и тва е само в менюто).Просто някой си е направил труда да открадне първата недоизпипана версия на играта и за тва е такава.Тва е според мен.НО все пак аз ще си изтегля РЕЛОАДЕД като излезне :wink:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Има някой верни работи , но ме съмнява
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Нито едно вярно нещо няма.

Единствено за Сантяго Бернабеу имам съмнения ,но ми казаха ,че се отключва от Фан Шопа!
Изображение
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Абе и аз изиграх няколко мача и мнението ми се препокрива с това на Марин.
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Еми иа как да няма , аз това кока кола за 1ви път го чувам като спонсор на тея лиги , левски беше оповестено че ще го има - няма го.За спонсорите незнам не съм гледал , но като цяло ми се струва няква олекотена версия и на мен , естествено не е фейк , но може би и не е пълната незнам и не споря ще видим какво ще стане. А й обложката е няква мега тъпа , гледах няква с рууни и роналдиньо :lol:
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Доколкото знам договора с Левски е ,ако влязат в ШЛ.
Това за Кока Колата е 100 процента дори от миналата година.
Руни е за обложките в АНглия,Клозе за тези в Германия и т.н
Изображение
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Горе-долу кога ще е следващия турнир..
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Стифлър написа:Горе-долу кога ще е следващия турнир..
началото на месеца!

мхммм, 70 лв за фифата... ще видим, нека да мине Рожденния ден (26 Окт.) и ще съм на 100 проц сигурен какво ще правя :)
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

То и аз мога още сега да си я взема , е утре всъщонст :) Ама това са си 70 лева , офф и аз незнам вече ще видя че ще я взимам ще я взимам :D
Изображение
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Вие сте луди да давате 70 лв. за игра :lol:
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Alan_Smith написа:Вие сте луди да давате 70 лв. за игра :lol:
Еми реално погледнато даваш 70 лева примерно да се съберете с приятели да пиете и ядете някъде.Това си е забавление.Да приемем ,че изпитваш удоволствие да играеш фифа и не виждам къде е проблема щом чувството и от двете неща е еднакво.Пропускаш примерно веднъж-два пъти приятелски събирания и си купуваш играта (ако изключим факта ,че вашите не са заможни).Да не говорим ,че при закупуването на фифа ,ако си добър може да си избиеш десотократно парите.
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Подкрепям лично наще не са заможни но все пак не земам детски нито за успех понеже завърших с 5.28 нито за доход както и да е а към феликс баце аз съм на 25 :P :lol: :lol:
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

VaNdRi1o0 написа:
Подкрепям лично наще не са заможни но все пак не земам детски нито за успех понеже завърших с 5.28 нито за доход както и да е а към феликс баце аз съм на 25 :P :lol: :lol:
нещо не разбрах, на 25 си роден?
хахах, яко, ама на 17 ли ставаш? 8)

мхмммм, аз единственото за което си я взимам тази игра е все пак да пробвам да избия десетократно тези пари който съм дал... дали ще стане обаче ми е интересно, само времето ще покаже! :wink:
Публикувай отговор