В търсене на Книгата на Вековете дискусии(Играе ли ви се?)
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
^^ Много ще те БичкамКире_Гръчата написа:Епа че я покажем, само требе да прочета кво последно е писано и да я нагодя да няма разни разминаванияIceQueen написа: Мисля да питам Кирето, онази част дет я писа на София, дали иска да я покаже ? Така .. тихо и тактично да попитам...
Значи, най-късно до 10-ти август требва да се появи. Нали :Ь
Крещя, следователно съществувам!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Не съм много в час с това, колко време имам, но ще се опитам да спазя срока. Не е причината в това, че не искам Хами, наистина доста ме затрупват с глупости напоследък. Ако не исках да пиша щях да си кажа. 
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Ти си кралица, твоето е заповед, не крясък към заблудените 
Хами, нещо срещу мен ли имаш
Хами, нещо срещу мен ли имаш
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Леко претупано и мнооого кратко, но не исках да ви забавям. Обещавам следващото да е 2 пъти по-дълго и по-добро. Дори не съм го прочел цялото, надявам се да не съм завъртял смисъла някъде. Просто в момента предпочитам свободното ми време да е свободно. А писането когато не си в настроение за това е, съгласете се, чиста проба работа.IceQueen написа:чакаме Shady да се опита да влезне в срок.
Не се отказвам от играта, просто гледам да не правя задръстване. После ще се реванширам. Пък и явно съм в творчески застой, та наредих масата за Ледената кралица. Нека тя ме побутне малко, както правеше и досега.
- IceQueen
Shady, благодаря за реакцията. Само да ми мине мигрената и ще видя какво ще сътворя, все пак имам цяла загадъчна гора да измислям, а още си нямам и на идея какво има в нея. (Хора, не се чудете, аз никога не знам, какво ще напиша в следващия ред на разказа
).
2D, твоето време започна, опитай се да се вместиш до колкото ти е по силите.
Благодарско.
2D, твоето време започна, опитай се да се вместиш до колкото ти е по силите.
Благодарско.
Работя по въпроса Кралице.
И аз като теб го карам на фрий стайл, когато пиша, но странното е, че някога се получава.
Макар и не често при мен специално. 
ЕДИТ: Готов съм, но предварително искам да поднеса извиненията си за краткостта и вероятно, лошото качество на продукта, но ще помоля за разбиране и ще обещая да съм по-концентриран, когато (ако) съумея да си освободя малко времето.
ЕДИТ: Готов съм, но предварително искам да поднеса извиненията си за краткостта и вероятно, лошото качество на продукта, но ще помоля за разбиране и ще обещая да съм по-концентриран, когато (ако) съумея да си освободя малко времето.
LOVE & PEACE!!!
- IceQueen
Има голяма вероятност да надхвърля ограничението от 5 страници пост. Дължи се на факта, че всички решиха да ми влизат в горичката или да гонят сърцето и(повечето), но аз още не съм въвела никакво описание на гората. Все пак смятам че е мое право да я поопиша и да дам някаква насока за нея. Имам кофти навик да се оливам в описанията. Както казах, рядко знам какво ще напиша - идва от себе си.
Вече съм на 2-ра страница, а още не съм стигнала до леса, трябва да ида там, да излеза, че и да се засека с героите на Shady и 2D.
Ако има някакви възражения относно дължината - ще опитам да го съкратя или да го разделя в два поредни пъти, но не ми се иска да правя второто от гледна точка на разминаване.
За това питам - може ли да мина с малко 5 страници на шрифт 12 ?
Едит: Мерси. Ся ми е малко завъртяна главата от бирата и не обещавам, че днес ще пусна, ама утре треа се появи най-късно и предварително се извинявам ако съм сътворила някакви странни думи
Вече съм на 2-ра страница, а още не съм стигнала до леса, трябва да ида там, да излеза, че и да се засека с героите на Shady и 2D.
Ако има някакви възражения относно дължината - ще опитам да го съкратя или да го разделя в два поредни пъти, но не ми се иска да правя второто от гледна точка на разминаване.
За това питам - може ли да мина с малко 5 страници на шрифт 12 ?
Едит: Мерси. Ся ми е малко завъртяна главата от бирата и не обещавам, че днес ще пусна, ама утре треа се появи най-късно и предварително се извинявам ако съм сътворила някакви странни думи