Фотошоп творения

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
MALIGOS

Re: Фотошоп творения

Мнение от MALIGOS »

Камелот яки са 8) !
Етова е едно нещо на което се бахтих поне 1 час за един фр ама сега не искам да му го давам, искам си го за мен. :mrgreen: :crry: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/393/98187_406.JPG
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

MALIGOS, хубаво е, но със звездите отзад стои някак изкуствено, по-добре ще е без тях (:

Ъъ, сега аз творя, скоро може да постна нещо.
.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Ей това са рисунките на котето - не са фотошоп творения, ама ме боли тръбата. ;р

This.
This.
And this.

Аз или пък тя ще качи още, стига да бъдат сканирани. Тези са от доста, доста отдавна, честно казано. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Баси грозните негърки :pig:
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

Я по-леко с расистките изказвания, като и половината от творчеството ми не си видял. То е ясно, че нищо не разбираш от ъндърграунд и хипхоп култура, ама недей да бързаш да храниш.

Уникалността в изразяването е всичко в изкуството. Ако всички се придържат към едни и същи норми на изразяване, изкуството ще се превърне в пълна скука и всички ще се откажат да творят. Ако не можеш да приемеш изкуството такова, каквото го е създал художника, просто недей. Никой не те кара.

http://www.greece-athens.com/pages_images/179.jpg
ПП Не можеш да кажеш, че човекът на картината е красив, но и не можеш да кажеш, че това не е картина на Пабло Пикасо, нали..?
Duke

Мнение от Duke »

Но човек пък има право да изрази мнение.

Никой не казва, че един меценат например няма право да не хареса едно произведение и точно това мнение да е в пълен противовес с това на автора.

Примерът с Пикасо е глупав. Не ми харесват произведенията му , независимо, че за тях плащат милиони.
Мнение.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

kitty написа:Я по излеко с расистките предположения, като и половината от творчеството ми не си видял.То е ясно, че нищо не разбираш от ъндърграунд и хип-хоп култура, ама не дей да бързаш да храниш.
Своеобразието в изразяването е всичко в изкуството.Ако всички се придържат към едни и същи норми на изразяване, изкуството ще се превърне в пълна скука и всички ще се откажат да творят. Ако не можеш да приемеш изкуството такова, каквото го е създал художника, просто недей.

http://www.greece-athens.com/pages_images/179.jpg
ПП Не можеш да кажеш, че човека на картината е красив,но и не можеш да кажеш, че това не е картина на Пабло Пикасо...

За творчеството ти нищо не съм казал, ама както и да нарисуваш негър, пак ще е грозен :D
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

bYbonЪъЪъ написа:
За творчеството ти нищо не съм казал, ама както и да нарисуваш негър, пак ще е грозен :D

Мда, то е като затворен кръг. Каквото и да напишеш, пак ше си останеш прост...
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Обоснови се :D
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

MALIGOS написа:Камелот яки са 8) !
Етова е едно нещо на което се бахтих поне 1 час за един фр ама сега не искам да му го давам, искам си го за мен. :mrgreen: :crry: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/393/98187_406.JPG

Интересно защо в долния ляв ъгъл пише King-manga-man, а едно бързо и простичко търсене в google ни връща deviantart-страничката на гореспоменатия (king-manga-man) човек?

http://king-manga-man.deviantart.com/ar ... 2-44149721

От къде се въдите такива идиоти, бе :senile: :stooped:
Leach

Мнение от Leach »

^ И аз се зачудих тая вектория от къде мие толкова позната, а то т'ва бил некъв чийтър. :o
Ето и няколко от мен:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

Leach написа:^ И аз се зачудих тая вектория от къде мие толкова позната, а то т'ва бил некъв чийтър. :o
Ето и няколко от мен:
Изображение
Изображение
Изображение

Добри са, само че тази последната, доста ясно си личи че водата е от снимка. Сложи малко вълнички на брега, щото така морето е все едно "отрязано".
Run, rabbit run

place-for-rest
*Ghost Master
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

Duke написа:Но човек пък има право да изрази мнение.

Никой не казва, че един меценат например няма право да не хареса едно произведение и точно това мнение да е в пълен противовес с това на автора.

Примерът с Пикасо е глупав. Не ми харесват произведенията му , независимо, че за тях плащат милиони.
Мнение.

Аз да не съм казала, че няма право да не ги харесва. Просто човек, като коментира нещо се обосновава малко или много.
Пък и грозотата не е критерий за оценяване (особенно в изобразителното изкуство), не е задължително нещо да е съвършенно красиво за да има чувство в него...;>
Leach

Мнение от Leach »

Облак написа:Добри са, само че тази последната, доста ясно си личи че водата е от снимка. Сложи малко вълнички на брега, щото така морето е все едно "отрязано".

Знам, че се е получило калпаво :lol: Просто в началото беше само жената и реших да я лепна на някакъв фон (неуспешно).

----

Още няколко от мен:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

Leach написа:Още няколко от мен:
Изображение
Изображение
Изображение

Хехе, в духа на цветето ти, ето нещо мое, доооста подобно на това...

Изображение
Run, rabbit run

place-for-rest
*Ghost Master
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

kitty написа:Аз да не съм казала, че няма право да не ги харесва. Просто човек, като коментира нещо се обосновава малко или много.
Пък и грозотата не е критерий за оценяване (особенно в изобразителното изкуство), не е задължително нещо да е съвършенно красиво за да има чувство в него...;>

Какво си тръгнала да им обясняваш за "чувство в изкуството" на тея инфантили тука? Дай им само да се правят на интересни, пък даже основни познания за изобразителното изкуство нямат. Няма да оценяват качествата на композицията, а ще плюят 'щото било афро. Аман. ;р

Duke, примерът с Пикасо е съвсем уместен, стига да беше обърнал внимание какво пише преди да дрънкаш... Не бях чувал до сега да си някой невъобразим критик на изобразителното изкуство, но и съдейки по писанията ти - очевидно не си. Искам само да те попитам - виждал ли си голяма част от картините от всички периоди на Пикасо за да ги говориш тея? Действително тази картина не е кой знае какво, но си остава Пикасо и то не заради друго, ами именно защото творецът е доказал, че далеч не е случаен. Зависи кой гледа де, както казваше един. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Дреме ми на оная работа, че не разбирам от вашите изкуства и хип-хоп култури.
Не бях чувал до сега да си виждал и да си говорил с американски негър, но и съдейки по писанията ти - очевидно не си.
Аватар
kitty

Мнение от kitty »

Хахахаа ...тук вече ме разсмя с простотии..!
Да не би афротата ми да са "американски негри"...? Нещо не си разбрал, като си водил разговори с тях поне, да ги беше погледнал, как изглеждат..
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Абе то хубаво, художника (или да генерализираме - автора) да си харесва произведението, но то не е само за него, а и за аудитория. Ако въпросният автор не може да приеме чуждата критика, за какво си говорим... ?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Не знаех, че учим в едно училище :o Може да се видим някой път :shock: :shock: :shock:

ЕДИТ: Между другото я поясни какво разбираш под "афро" :lol:
Публикувай отговор