3D модели

Нещата от живота
Публикувай отговор

Харесват ли ви моите 3D модели?

Да, много
93
70%
Горе-Долу
25
19%
Не
3
2%
Баба ми прави по-хубави
12
9%

Общо гласове: 133

Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

@Xayzer
Не съм си и помислял , че е твоя номер :Р Да де, то верно, че само от едната страна е снимано... :) Браво, поздравления за проекта. Аз сега съм се захванал с Visual Basic 6.0 и творя разни глупости :) Ама не искам да ги поствам, че са яко тъпи :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Phantom написа:Аз си мисля, че спокойно можеш да се захванеш и с game modding :) Някое друго скинче за cs-a, някоя друга кола за някой рейсър... Warcraft3>Starcraft 3D mod ... :)
С удоволствие бих се захванал, но работата е там, че за сега само 3д модели мога да правя. Нито знам как да ги анимирам, нито как да ги интегрирам в модове.
Disturbеd написа:@Xayzer
Браво, поздравления за проекта.
Благодаря ти :)
Аз сега съм се захванал с Visual Basic 6.0 и творя разни глупости :) Ама не искам да ги поствам, че са яко тъпи :Р
Абе нищо, пусни да видиме :)
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Такааа, последния модел (Walther P22), който направих го представих на един конкурс по 3Д моделиране на оръжия. Днес бе крайния срок и преди минути започна гласуването за избиране на победителя. Та се реших да потърся подкрепата на драгите ми съфорумце, да пуснат по един глас, ако имат време, желание и възможност.

Можете да гласувате ето тук (не се опитвайте да гласувате повече от веднъж):
http://vote.sparklit.com/web_poll.spark/1035477

Ако решите да гласувате за мен, моля пуснете вот само за модела Walther P22, а не за другите модели представени от мен (сентинела и робота) на конкурса. Можете да гласувате до 4-ти Април

Тук можете да видите моделите на останалите претенденти (тук само се разглежда, не се гласува):

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... lenge%2318

Ако някой от тях ви харесва повече от моя, гласувайте за него, няма да ви се сърдя :P
Благодаря за вниманието и за подкрепата :)

_
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Duke

Мнение от Duke »

+1 от мен!

Поздравления! Вотът е доста ожесточен, но ще стискам палци да вземеш наградата. Видях модела ти и мисля, че имаш всички шансове да спечелиш.
Успех!

Трябва и аз да се хвана да участвам...
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Duke написа:+1 от мен!

Поздравления! Вотът е доста ожесточен, но ще стискам палци да вземеш наградата. Видях модела ти и мисля, че имаш всички шансове да спечелиш.
Успех!
Много благодаря! :)
Duke написа: Трябва и аз да се хвана да участвам...
Следващия конкурс е за "Средства за Придвижване", повече инфо тук. Надявам се да се включиш :)
Изображение

27B-6
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

+1
Ако Xayzer ме държи в течение и има някой конкурс с остриета(той Xayzer знае за какво става въпрос) да се пробвам. :)
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Lonely ArchAngel написа:+1
10Х! :)
Lonely ArchAngel написа: Ако Xayzer ме държи в течение и има някой конкурс с остриета(той Xayzer знае за какво става въпрос) да се пробвам. :)
Разбира се :) То на всяка седмица (понякога 2) има конкурс, ето тук се съобщават новите.
Изображение

27B-6
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Хм...до колкото разбрах, не могат да се използват стари модели.
+++
botlik3

Мнение от botlik3 »

+1

Определено твоят е най-добър :wink:
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

junglist написа:Хм...до колкото разбрах, не могат да се използват стари модели.
Да, не могат да се използват модели (или части от други модели) качени в 3D Warehouse преди обявяването на конкурса.

bOtLik3 написа:+1

Определено твоят е най-добър :wink:
Благодарности, bOtLik3! :)
Изображение

27B-6
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

и аз вотнах преди известно време :wink:
Пука ми, че ми дреме
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Ново хоби, а? Мислил ли си да се занимаваш професионално?
Мноо са яки!!Мисля че можеш да дигнеш лиетвата.Тоест...да направиш пейзаж и т.н. :thumbup: :thumbup: :icq25: :icq25:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

_-DeViL-_ написа:и аз вотнах преди известно време :wink:
Благодаря ти и на теб. тогава :)
DarK_SouL написа: Мноо са яки!!Мисля че можеш да дигнеш лиетвата.Тоест...да направиш пейзаж и т.н. :thumbup: :thumbup: :icq25: :icq25:
Да, и на това ще му дойде редът ;)

С ваша помощ за сега съм на първо място! Двама поляци ми дишат във врата, защото сигурно и те са мобилизирали приятели, ама ние българите сме най-добри в такива ситуации :D

Не забравяйте, Можете да гласувате до 4-ти Април.
Изображение

27B-6
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

С ваша помощ за сега съм на първо място! Двама поляци ми дишат във врата, защото сигурно и те са мобилизирали приятели, ама ние българите сме най-добри в такива ситуации :D

Ще давам вот за теб за всеки 3Д и друг конкурс в който участваш понеже 3Д дето ги прайш са много яки пък и ти си як пич :lol:
Пука ми, че ми дреме
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

@Xayzer
Да мобилизиране nlight да хакне анкетата и да ти влее 100 гласа? :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Деа - така и не схванах как да правя остриета.
Xayzer ми прати стъпка-по-стъпка ама пак немога да схвана а съм почнал една хвърляща се зведза (Ninja Edition).
Стигам до това с тригълничетата и незнам какво да правя. :lol:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

+1 от мене :)
Водиш :)
.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

_-DeViL-_ написа:

Ще давам вот за теб за всеки 3Д и друг конкурс в който участваш понеже 3Д дето ги прайш са много яки пък и ти си як пич :lol:
Благодаря за трайната подкрепа :)
Да мобилизиране nlight да хакне анкетата и да ти влее 100 гласа? :Р
Мани бегай, ша ма дисквалифицират :lol:
Романс написа:+1 от мене :)
Признателен съм :)

Романс написа:Водиш :)
Благодарение на вас, приятели :D
Изображение

27B-6
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Е как да не отвърнем на твоята доброта с доброта, Ксайзере :)
+1
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

DarK_SouL написа:Ново хоби, а? Мислил ли си да се занимаваш професионално?
Deja Vu :shock:
+1 vote
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Публикувай отговор