Не съм си и помислял , че е твоя номер :Р Да де, то верно, че само от едната страна е снимано...
3D модели
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
@Xayzer
Не съм си и помислял , че е твоя номер :Р Да де, то верно, че само от едната страна е снимано...
Браво, поздравления за проекта. Аз сега съм се захванал с Visual Basic 6.0 и творя разни глупости
Ама не искам да ги поствам, че са яко тъпи :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
С удоволствие бих се захванал, но работата е там, че за сега само 3д модели мога да правя. Нито знам как да ги анимирам, нито как да ги интегрирам в модове.Phantom написа:Аз си мисля, че спокойно можеш да се захванеш и с game moddingНякое друго скинче за cs-a, някоя друга кола за някой рейсър... Warcraft3>Starcraft 3D mod ...
Благодаря тиDisturbеd написа:@Xayzer
Браво, поздравления за проекта.
Абе нищо, пусни да видимеDisturbеd написа:@Xayzer
Аз сега съм се захванал с Visual Basic 6.0 и творя разни глупостиАма не искам да ги поствам, че са яко тъпи :Р

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Такааа, последния модел (Walther P22), който направих го представих на един конкурс по 3Д моделиране на оръжия. Днес бе крайния срок и преди минути започна гласуването за избиране на победителя. Та се реших да потърся подкрепата на драгите ми съфорумце, да пуснат по един глас, ако имат време, желание и възможност.
Можете да гласувате ето тук (не се опитвайте да гласувате повече от веднъж):
http://vote.sparklit.com/web_poll.spark/1035477
Ако решите да гласувате за мен, моля пуснете вот само за модела Walther P22, а не за другите модели представени от мен (сентинела и робота) на конкурса. Можете да гласувате до 4-ти Април
Тук можете да видите моделите на останалите претенденти (тук само се разглежда, не се гласува):
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... lenge%2318
Ако някой от тях ви харесва повече от моя, гласувайте за него, няма да ви се сърдя
Благодаря за вниманието и за подкрепата
_
Можете да гласувате ето тук (не се опитвайте да гласувате повече от веднъж):
http://vote.sparklit.com/web_poll.spark/1035477
Ако решите да гласувате за мен, моля пуснете вот само за модела Walther P22, а не за другите модели представени от мен (сентинела и робота) на конкурса. Можете да гласувате до 4-ти Април
Тук можете да видите моделите на останалите претенденти (тук само се разглежда, не се гласува):
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... lenge%2318
Ако някой от тях ви харесва повече от моя, гласувайте за него, няма да ви се сърдя
Благодаря за вниманието и за подкрепата
_

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Много благодаря!Duke написа:+1 от мен!
Поздравления! Вотът е доста ожесточен, но ще стискам палци да вземеш наградата. Видях модела ти и мисля, че имаш всички шансове да спечелиш.
Успех!
Следващия конкурс е за "Средства за Придвижване", повече инфо тук. Надявам се да се включишDuke написа: Трябва и аз да се хвана да участвам...

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
10Х!Lonely ArchAngel написа:+1
Разбира сеLonely ArchAngel написа: Ако Xayzer ме държи в течение и има някой конкурс с остриета(той Xayzer знае за какво става въпрос) да се пробвам.![]()

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Да, не могат да се използват модели (или части от други модели) качени в 3D Warehouse преди обявяването на конкурса.junglist написа:Хм...до колкото разбрах, не могат да се използват стари модели.
Благодарности, bOtLik3!bOtLik3 написа:+1
Определено твоят е най-добър

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Благодаря ти и на теб. тогава_-DeViL-_ написа:и аз вотнах преди известно време
Да, и на това ще му дойде редътDarK_SouL написа: Мноо са яки!!Мисля че можеш да дигнеш лиетвата.Тоест...да направиш пейзаж и т.н.![]()
![]()
![]()
С ваша помощ за сега съм на първо място! Двама поляци ми дишат във врата, защото сигурно и те са мобилизирали приятели, ама ние българите сме най-добри в такива ситуации
Не забравяйте, Можете да гласувате до 4-ти Април.

27B-6
С ваша помощ за сега съм на първо място! Двама поляци ми дишат във врата, защото сигурно и те са мобилизирали приятели, ама ние българите сме най-добри в такива ситуации
Ще давам вот за теб за всеки 3Д и друг конкурс в който участваш понеже 3Д дето ги прайш са много яки пък и ти си як пич
Пука ми, че ми дреме
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Деа - така и не схванах как да правя остриета.
Xayzer ми прати стъпка-по-стъпка ама пак немога да схвана а съм почнал една хвърляща се зведза (Ninja Edition).
Стигам до това с тригълничетата и незнам какво да правя.
Xayzer ми прати стъпка-по-стъпка ама пак немога да схвана а съм почнал една хвърляща се зведза (Ninja Edition).
Стигам до това с тригълничетата и незнам какво да правя.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Благодаря за трайната подкрепа_-DeViL-_ написа:С ваша помощ за сега съм на първо място! Двама поляци ми дишат във врата, защото сигурно и те са мобилизирали приятели, ама ние българите сме най-добри в такива ситуации
Ще давам вот за теб за всеки 3Д и друг конкурс в който участваш понеже 3Д дето ги прайш са много яки пък и ти си як пич
Мани бегай, ша ма дисквалифициратDisturbеd написа:@Xayzer
Да мобилизиране nlight да хакне анкетата и да ти влее 100 гласа? :Р
Признателен съмРоманс написа:+1 от мене
Благодарение на вас, приятелиРоманс написа:Водиш

27B-6
-
Abdominal Pain
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Deja VuDarK_SouL написа:Ново хоби, а? Мислил ли си да се занимаваш професионално?
+1 vote
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.