ps: just kidding.. don't kill me.. please..
crisbeto написа:Ей сектант мръсен,че ти серем на акъла майка ти мръсна.Ходи там в сектата си маай главата като откачен докато слушаш некакви други сектанти как се дерат , каторче ли ги колятNekropanzer написа:Епа да ти еба майката язе.crisbeto написа:Не ви,ли омръзна бре металари тъпи.![]()
П.П.FU

Гледай да не ти задриблирам с главата ве сектоNekropanzer написа:crisbeto написа:Ей сектант мръсен,че ти серем на акъла майка ти мръсна.Ходи там в сектата си маай главата като откачен докато слушаш некакви други сектанти как се дерат , като че ли ги колятNekropanzer написа: Епа да ти еба майката язе.![]()
П.П.FU
Оди дриблирай с на маке си яйчниците, червей.

ROFLMAO!crisbeto написа:Гледай да не ти задриблирам с главата ве сектоNekropanzer написа:crisbeto написа: Ей сектант мръсен,че ти серем на акъла майка ти мръсна.Ходи там в сектата си маай главата като откачен докато слушаш некакви други сектанти как се дерат , като че ли ги колят![]()
П.П.FU
Оди дриблирай с на маке си яйчниците, червей.
П.П.Майка ти е червей!!!
Mи мисля че делиш метала на МЕТАЛ и БЛЕК МЕТАЛ ?!?!?!?!Ако ми обясниш защо на блекарите им се вижда едно чуство при което казват "аз слушям БЛЕЕЕЕК всичко друго съкс"...