Heroes V might and magic ---Официална Тема---

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ами хироуса е наи яката игра а иначе колко ще натовари компютара ти немога да прецена аз това
viki666

Мнение от viki666 »

vaprosa e dali e po dobra ot 3 i 4 za6toto ve4e sam izigrala si4ki kampanii i karti i na dvete i sa mi vtrasnali
Аватар
bheil
Обратна връзка:

Мнение от bheil »

Най - великата
най- красивата
Най - добрата

Имаше малко проблеми с инсталациата но сега всичко варви идеално. Само дето сценариите са малко ма кампаниата избива рибата.
Наи накрая наследник на Heroes 3. Бааа стига сам писал отижам да играя :22:
и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
viki666

Мнение от viki666 »

blagodarq vse pak za infurmatciqta i 4ao
dimovmiki

Мнение от dimovmiki »

Sorry,4е пак се вра6там на темата за последната мисия на haven-a,но някои моге ли да покаге 6от4ета на трите обелиска, да видя каде се намират :icq13:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

от замака ти на дясно горе има един в средата друг и доло в ляво още един няма пилони под земята ама човек тва е супер лесно незнам как неси можал да ги намериш за пръв път ли игареш хироус ебаси
artur__

Мнение от artur__ »

iddqd написа:от замака ти на дясно горе има един в средата друг и доло в ляво още един няма пилони под земята ама човек тва е супер лесно незнам как неси можал да ги намериш за пръв път ли игареш хироус ебаси

ми може и така да е - всяко нещо си има пръв път - аз преди години като се зарибих по хироуса добре че имах приятели които ми казваха в началото какво да правя - иначе е доста трудно да се ориентира човек при всичките раси , магии , герои и умения ( особено ако не знае английски като мен :cry: ) :wink:
п.п. между другото - последната мисия на инферното е много яка - накефи ме тотално - бях на косъм да не успея да мина последните дракони :?
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Айде бе, няма ли никой навит за мулти?
Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

Аз сьм навит кажи си ника в irc или skype да се разберем
Аватар
DJiDJo

Мнение от DJiDJo »

И аз съм надъхан.
Изображение
Изображение
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Абре хора кажете къде мога да видя на всеки герой специлните умения защото със всеки да играя ще издивея. :wink:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

има колекторс едишън в арена а ина4е уменията http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520
viki666

Мнение от viki666 »

от замака ти на дясно горе има един в средата друг и доло в ляво още един няма пилони под земята ама човек тва е супер лесно незнам как неси можал да ги намериш за пръв път ли игареш хироус ебаси
i kakvo ako igrae za prav pat az igraq ot 5 godini no vse o6te ima nqkoi novi ne6ta vseki pat ne 4e mi pre4i no vse pak a otnosno angliiskiq kato poigra6 malko 6te svikne6 da ne sledi6 natpisite i da igrae po inertciq
rasata na koqto nai trudno se svikva e confluxite za6toto ima bezbroi spetcialnosti na geroite i nqma to4no opredelen na4in da se razviva6
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

iddqd написа:има колекторс едишън в арена а ина4е уменията http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520

А , така iddqd става златен :lol: мерси много! :D
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

DirecteX написа:Аз сьм навит кажи си ника в irc или skype да се разберем

Бях дал данни за hamachi мрежата. Някъде на 7-8 страница, потърси. Иначе съм The^Guardian в IRC.
Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

Абе не дмятате ли че спецялното на Heaven е малко небалансирано,вярно че се иска бая пари ама се пак е вьзможно да ги превьрнеш в по силни ! ?
Аватар
DJiDJo

Мнение от DJiDJo »

Един Конник от пиизънт ти излиза 3285, не е много наистина. Но все пак незнам ок си е балансирано.
Аз пък никога не си ъпгрейдвам пийзънтите. Дават кинти когато не са ъпгрейднати макар и по 1 само и е кирийско в един момент така или иначе стават поне на стрелци.
Изображение
Изображение
Аватар
Nimrod

Мнение от Nimrod »

Eвала че излезе Heroes 5.Просто нямам думи.Играта е най-добрата от поредицата.Има повече опций.Всичко е наред.Графиката е просто зашеметяваша.Браво на нейните автори. :D
Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

5 е много по добра от 3 неразбирам защо някои продьлжават да твьрдят обратното :shock: (сигурно по навик ...)
Аватар
Nimrod

Мнение от Nimrod »

Е петицата не е по-хубава тройката разбери го.Аз дори да съм казал че петицата е много хубава игра не е по хубава от тройката. :lol:
Публикувай отговор