Heroes V might and magic ---Официална Тема---
Най - великата
най- красивата
Най - добрата
Имаше малко проблеми с инсталациата но сега всичко варви идеално. Само дето сценариите са малко ма кампаниата избива рибата.
Наи накрая наследник на Heroes 3. Бааа стига сам писал отижам да играя
най- красивата
Най - добрата
Имаше малко проблеми с инсталациата но сега всичко варви идеално. Само дето сценариите са малко ма кампаниата избива рибата.
Наи накрая наследник на Heroes 3. Бааа стига сам писал отижам да играя

и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
iddqd написа:от замака ти на дясно горе има един в средата друг и доло в ляво още един няма пилони под земята ама човек тва е супер лесно незнам как неси можал да ги намериш за пръв път ли игареш хироус ебаси
ми може и така да е - всяко нещо си има пръв път - аз преди години като се зарибих по хироуса добре че имах приятели които ми казваха в началото какво да правя - иначе е доста трудно да се ориентира човек при всичките раси , магии , герои и умения ( особено ако не знае английски като мен
п.п. между другото - последната мисия на инферното е много яка - накефи ме тотално - бях на косъм да не успея да мина последните дракони
-
TheGuardian
има колекторс едишън в арена а ина4е уменията http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520
от замака ти на дясно горе има един в средата друг и доло в ляво още един няма пилони под земята ама човек тва е супер лесно незнам как неси можал да ги намериш за пръв път ли игареш хироус ебаси
i kakvo ako igrae za prav pat az igraq ot 5 godini no vse o6te ima nqkoi novi ne6ta vseki pat ne 4e mi pre4i no vse pak a otnosno angliiskiq kato poigra6 malko 6te svikne6 da ne sledi6 natpisite i da igrae po inertciq
rasata na koqto nai trudno se svikva e confluxite za6toto ima bezbroi spetcialnosti na geroite i nqma to4no opredelen na4in da se razviva6
i kakvo ako igrae za prav pat az igraq ot 5 godini no vse o6te ima nqkoi novi ne6ta vseki pat ne 4e mi pre4i no vse pak a otnosno angliiskiq kato poigra6 malko 6te svikne6 da ne sledi6 natpisite i da igrae po inertciq
rasata na koqto nai trudno se svikva e confluxite za6toto ima bezbroi spetcialnosti na geroite i nqma to4no opredelen na4in da se razviva6
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
iddqd написа:има колекторс едишън в арена а ина4е уменията http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520
А , така iddqd става златен
-
TheGuardian