Глей ся, детенце да ти кажа нещо.Не броя на постовете и датата на регистрация са определящи за това кой какъв е и дали може да ти спука гъза от бой.Това да го знаеш от мен.Rensing написа:Като направиш повече мнения от мен и си промениш датата на регване преди моята ще ти се кланям, но засега си оставаш просто един прошляк
TES4 Oblivion
- Moon&Star'Hero
От всички пороци, най-лошият е липсата на вкус.!
Moon&Star'Hero написа:Глей ся, детенце да ти кажа нещо.Не броя на постовете и датата на регистрация са определящи за това кой какъв е и дали може да ти спука гъза от бой.Това да го знаеш от мен.Rensing написа:Като направиш повече мнения от мен и си промениш датата на регване преди моята ще ти се кланям, но засега си оставаш просто един прошляк
Напротив, точно те са, НУУБ!!!!!
- Moon&Star'Hero
- Moon&Star'Hero
Ма ти си много тъпо лайно бе!Rensing написа:Moon&Star'Hero написа:Глей ся, детенце да ти кажа нещо.Не броя на постовете и датата на регистрация са определящи за това кой какъв е и дали може да ти спука гъза от бой.Това да го знаеш от мен.Rensing написа:Като направиш повече мнения от мен и си промениш датата на регване преди моята ще ти се кланям, но засега си оставаш просто един прошляк
Напротив, точно те са, НУУБ!!!!!
- Moon&Star'Hero
Ходи го кажи на баща ти къде те ебе в устата всяка вечер за лека нощ.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Цензурата не щеш ли да ти лижа, хермафродитче?Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Нещастни шушумиги, путьовци недорасли!
Аз съм вашия Бог и Баща!Ще Ми се кланяте и ще Ми лижете подметките, както подобава на Господар!
А ти ще ми лапаш кура.
Не, нямам такава за разлика от теб.
- Moon&Star'Hero
- Moon&Star'Hero
Е как да не е нали майка ти ми каза докато я чуках отзад снощи?Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Ходи го кажи на баща ти къде те ебе в устата всяка вечер за лека нощ.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Цензурата не щеш ли да ти лижа, хермафродитче?Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Нещастни шушумиги, путьовци недорасли!
Аз съм вашия Бог и Баща!Ще Ми се кланяте и ще Ми лижете подметките, както подобава на Господар!
А ти ще ми лапаш кура.
Това че баща ти те е ебал още от малък не означава че и при другите е така.
- Moon&Star'Hero
- Moon&Star'Hero
Питай я.Пищеше като свиня и събуди целия вход.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Е как да не е нали майка ти ми каза докато я чуках отзад снощи?Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Ходи го кажи на баща ти къде те ебе в устата всяка вечер за лека нощ.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Цензурата не щеш ли да ти лижа, хермафродитче?Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Нещастни шушумиги, путьовци недорасли!
А ти ще ми лапаш кура.
Сбъркал си.
Moon&Star'Hero написа:Абе цирей кои сте ВИЕ бе?А?Ти от раздвоение на личността ли страдаш?Ако търсех социални контакти мислиш ли, че ще се обърна към теб или подобните ти?ахахахахахахlordivan написа:Ban, lock, каквото и да е. Стига сте се занимавали с разглезени пубери. Социалните му контакти са малко, личи си. Явно гледа да навакса пред монитора. Да му пожелаем успех и да го заебаваме.
Не точно. Ти се обръщаш към всички с призив да ти играят лайняната игра и в крайна сметка се опърдяваш в опитите да запазиш повърхностното си мнение. И както всички виждаме не умееш да се изразяваш като порастнал човек, а използваш агресивни послания и пожелания. Ако в дейстителност не ти липсваха социални контакти, тогава защо си губиш ценното време в отговаряне на, както ти ги наричаш, чалгарски постове ? Щом си толкова велик, защо се занимаваш с нас ? Явно просто няма какво да правиш. Човек, откровенно ти казвам, смотан си. Недей така, лоша услуга си правиш. Навън ще те пречукат ако избълваш подобна простотия. Личи си че си разглезен, трябва ти студен душ. Затова се блъсни в стената няколко пъти и после помоли баба си да ти духа. Ще осмислиш живота си и ще ближеш пода в някой завод. Добре ще ти се отрази.
- Moon&Star'Hero
Ама и баща ти го минах после.А накрая ти се изпразних на лицето докато спиш!Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Питай я.Пищеше като свиня и събуди целия вход.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Е как да не е нали майка ти ми каза докато я чуках отзад снощи?Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Ходи го кажи на баща ти къде те ебе в устата всяка вечер за лека нощ.Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Цензурата не щеш ли да ти лижа, хермафродитче?Brain написа:Moon&Star'Hero написа:Нещастни шушумиги, путьовци недорасли!
А ти ще ми лапаш кура.
Сбъркал си.
В тъмното си набарал твоята майка. Дееба, какъв срам.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка: