Нашето музикално творчество

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Ved Buens Ende..... написа:Това е само инструменталната част, очаква се да има и доста обработени вокали, но след няколко седмици...

Това е само втората песен, другите не ги давам.

ПП
Dark ambient е, така че не ми изтъквайте неща от сорта на това, че е прекалено дълго и/или еднообразно...

Хайде, анализ! АНАЛИЗ!

Не мога да го сваля . Качи другаде .
http://wkoz.net - rap shit 24/7
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

slim_k написа:
Ved Buens Ende..... написа:Това е само инструменталната част, очаква се да има и доста обработени вокали, но след няколко седмици...

Това е само втората песен, другите не ги давам.

ПП
Dark ambient е, така че не ми изтъквайте неща от сорта на това, че е прекалено дълго и/или еднообразно...

Хайде, анализ! АНАЛИЗ!

Не мога да го сваля . Качи другаде .

Ауу... :/ Ами няма го качено другаде... Нищо, ще го качим като го завършим тогава... Прочее, какъв е проблема да теглиш от RapidShare? Само не трябва да е с никакъв download manager, иначе не би трябвало да е проблем... В смисъл - ако си с FlashGet, когато те попита дали да го тегли с него - откажи му и ще го изтеглиш без никаква програма - така би трябвало да стане без проблем...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Lola_ot_Mola

Мнение от Lola_ot_Mola »

Varggoth
нищо ти се не разбира
БЪДЕШТ ЛЕДИ-ПРИРОДОЗАШТИТНИЧКА
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Излезе ми че файла е невалиден или нещо такова . Въпроса е че на такива места файла не остава за постоянно . Намери начин да го качих как требе некъде .

И докато го направиш , аз да се разпиша с една простоватичка чикия , която обаче лично на мен много ми се нрави .

Justice
lo-fi URL: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 14012&q=lo
hi-fi URL: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 14012&q=hi
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Еми колкото и да е чекия, тва си е твоя стил и той трябва да звучи така. Както досега - все добри си ги правиш. Тва, че еди-кой-си не оценява - се ебе. Важното, е че тва е твоя стил на правене на музика и че си го харесваш. Моя коментар. :)

Та да видим аз дали цяло лято ще си клатя мадурите или ще напиша най-накрая нещо...

П.П. Wicked Spirit, ти също требе да се появиш с твоите неща... някога...
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

slim_k, пробвах да го тегля и стана, не знам къде е проблема... Ще измисля къде да го кача де...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Wicked Spirit
Обратна връзка:

Мнение от Wicked Spirit »

Призован от мрачните дълбини на голата агония стичаща се по вените ми и изпълваща с омраза сърцето ми се появявам с поредното музикално творение, а именно:

:arrow: Dead and Rebirth

В процес на разработка e..
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

двете линкчета в подписа ми :roll:
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Еднозначен ФЕН на DJ JazzJack!!! :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:
С каква програма ги праиш дай линк да я изтегля??
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

JazzJack написа:двете линкчета в подписа ми :roll:

Не са лоши , ама нещо им липсва . Не знам кво и аз , ма нещо го няма и то ми пречи да ми харесат изцяло . Може би е въпрос на някакъв твой стил ...

Еднозначен ФЕН на DJ JazzJack!!!

Копеле кво по дяволите значи тва ?

ПС - Wicked , как щях да те пропусна брато не е реално ! Ти пич , правиш точно това което искаш копеле - psychedelic beats . Има ги фърчащите звуци , има го ОНОВА усещане . Сами по себе си са уникални и вкарват много !

ПС2 - Горд съм да представя първата си цяла песен с MC . Човека се е опитал да вкара достойно добра лирика на бийта ми ( който е леко пооформен ) и според мен изобщо не е зле като за първи опит . Може темата на текста да е леко клиширана , може някой да има кусури откъм оформление и звучене , но като за сефте нещата не са зле :

http://experement.org/datas/users/865-r ... adejda.mp3
Аватар
Wicked Spirit
Обратна връзка:

Мнение от Wicked Spirit »

slim_k думи нямам, копеле.

Прав си предполагам относно това, което каза, но точно това ме кара да се отдам на мъки и страдания. Не се задоволявам със сътвореното от мен, защото винаги му липсва нещо, а в общия случай слушател.. Аз получавам възнаграждение, когато знам, че не съм сам в усещането си за даденото нещо сътворено естествено от мен.

Нямам жажда за поредното творение.

Нямам хъс.

Нямам думи.

Смятам да приключа макар и не толкова кратката си неизвестна кариера.

п.п. Колкото до песните на DJazzJack бих могъл да кажа, че липсват редица ефекти, но няма, защото липсва друго, а именно талантът.

п.п.п. slim_k, Justice e по-чукова, от колкото можеш да си представиш, копеле.

Wicked Spirit - Make You Feel featuring Immortal Technique
Wicked Spirit - Gangsta featuring Eminem
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Копеле , твоите неща носят твой си стил . Трябва да си страшно доволен че това нещо изобщо го имаш . Ремиксите които си направил са брутални брато и показват колко добре можеш да вържеш уменията си с правилните еМСита . Може това което правиш да не се харесва на всеки , но не всеки може да усети истинските емоции вложени в нещо толкова просто като обикновен дръм рол .

Да не те боли за тегавняците брато !
Аватар
XaXeRa

Мнение от XaXeRa »

Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения!
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

*Stealth написа:Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения!

Не ме карай да те затапвам, като кача всичките си неща на работещи места. Искаш ли ? Искаш я...
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

За него не знам, но аз искам. Айде колега, че искам да си събера цялата ти дискография, пък и... Още ли не си ги качил?!!
Negative Frequency Entity.
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

Nocturnal Pulse написа:За него не знам, но аз искам.[/b]

аз също
'фани се стегни и наметкай всичко някъде
ако не можеш да си намериш място пращай на jazzjack@abv.bg ,аз ще намеря ;)
бтв. мисля,че задобрявам :) ако искате чуйте нещо от линка в подписа ми
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Става ли да ги кача в uploading.com ? Ще ги рарна и ще ги кача там, щото не искам едно по едно, а и не са малко. После ще ви обясня и как се тегли оттам, ако не знаете...

http://www.uploading.com/?get=9OLIC6B7

Eй ги всичките, събрани на едно място.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

*Stealth написа:Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения!

Аре кажи конкретно кой къде е крал бе копеленце жалко , шото зверски ме дразниш . Скапано малко недоразвито педерасче се почудило кво да пише и се изсрало на перваза . Еби се и се скрий .

Прави разлика между крадене , семплиране и ползване на звуци , които са несъществени за основния флоу .
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

slim_k написа:

Аре кажи конкретно кой къде е крал бе копеленце жалко , шото зверски ме дразниш . Скапано малко недоразвито педерасче се почудило кво да пише и се изсрало на перваза . Еби се и се скрий .

Прави разлика между крадене , семплиране и ползване на звуци , които са несъществени за основния флоу .

Мхм...

А, да видим нашия автор, наречен *Stealth, какви произведения би изакал в темата ни. Призовавам те, Лайнар Дриснарсон, използвай си акъла и не пиши повече тука или ако ще пишеш дай да те чуем колко си добър.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Nocturno написа:
slim_k написа:

Мхм...

А, да видим нашия автор, наречен *Stealth, какви произведения би изакал в темата ни. Призовавам те, Лайнар Дриснарсон, използвай си акъла и не пиши повече тука или ако ще пишеш дай да те чуем колко си добър.
Спокойно, хора, *Stealth е човекът, който играе на пиратски сървър на Guild Wars и в свободното си време се подвизава като хакер (демек заплашва нуубовете "ще те хакна!!!11111111").

/ignore
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Публикувай отговор