Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
- Ev1L[DeV1L]™
- Обратна връзка:
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Грешиш.Играта е 10 или 14 гиги в звисимост коя инсталация избереш - малката ( забележете, малка ) или голяма.b0neS написа:Anonymous написа:никой не ми даде линк за Метал Геар Солид 2
Играта е голяма 7.2 Gb. Линк не намерих ( търсих на много места ) ама след тази новина не мисля, че ще ти се иска. Ето тук намерих само единицата. Стара, е но не е лоша игра.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
10х.Ами давам ви я само и само да пиша за NFSU2 и може би BF2 една статия за GTA ми стига...А аз четох в М-тел ревю че е толко гб тогава не взимах ПЦМ а баща ми беше на Мтел ( Глобул рулззb0neS написа:Макс Пейн написа:Грешиш.Играта е 10 или 14 гиги в звисимост коя инсталация избереш - малката ( забележете, малка ) или голяма.b0neS написа:
Играта е голяма 7.2 Gb. Линк не намерих ( търсих на много места ) ама след тази новина не мисля, че ще ти се иска. Ето тук намерих само единицата. Стара, е но не е лоша игра.
Хъмм!! Спомням, си че четох в ПС Манията, и че играта е на 1 ДВД и играта е голяма някаде между 7 и 8 ГБ. Не ми се спори обаче, просто така си спомням пък и не ми се рови в тоновете списаня да проверявам. Което и от двете да е истина обаче играта си е ОГРОМНА. Между другото статята ти за ГТА е много добра ама като излезе ще се май ще се избиеме за това кой да пише за нея![]()
.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Ev1L[DeV1L]™
- Обратна връзка:
http://rack5.free.evro.net/free2/jonnyb/MGS2/-5CD версия.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Lestat[DB]
- Ev1L[DeV1L]™
- Обратна връзка:
Пич браво бе
Беше нагрубил другата тема затома може да съм те убидил нещо обаче това което правиш е много добро!
Само така!
Видях обаче хора които са поствали много пъти разни линкове
Имам предложение - направи друга тема в която някой може да иска линкове други да ги дават а нека всички постове в тази тема бъдат изтрити освен първия и пускай само там линковете
Така ще стане един много хубав и полезен каталог!
Айде и така да остане пак ще е добре давайте в същия дух!
Беше нагрубил другата тема затома може да съм те убидил нещо обаче това което правиш е много добро!
Само така!
Видях обаче хора които са поствали много пъти разни линкове
Имам предложение - направи друга тема в която някой може да иска линкове други да ги дават а нека всички постове в тази тема бъдат изтрити освен първия и пускай само там линковете
Така ще стане един много хубав и полезен каталог!
Айде и така да остане пак ще е добре давайте в същия дух!
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...