не не не тилчо недей да фейлваш !!!!Till Lindemann написа: патакламарката
и вземи да влизаш в чата бе вчера решихме че ни липсваш
не не не тилчо недей да фейлваш !!!!Till Lindemann написа: патакламарката
Обяснението "ама, мамо, и те го правяяяяят!" е адски жалко и някакси не върви. Освен т'ва, с тия играчи, дето имате - видимо най-добрият отбор на планетата - да ви се налага по тоя цигански начин да играете - тъпо е. Защото едно е една-две симулации (ние си имахме Роналдо, сега Нани - дори Руни и Видич нерядко също симулират) - карай, случва се. Грозно е, но докато ФИФА/УЕФА не решат да вземат някакви сериозни мерки - няма да спре.Gipo написа:Във футбола имало симулации.
Браво на вас, в сряда сте гледали първия мач в живота си и сте останали огорчени, понеже не било точно така, както са ви разказвали родителите, кофти![]()
Вече съм съгласен!DJ Cat написа:Поприницп мразя Реал от край време, но Барселона в момента са ми най-смешния отбор. Банда гейчета, които само лежат по терените.. Мазни мръсни гейчета са си и треньора им баш педермето. Иначе три атаки се хванах да им броя пасовете и в трите направиха 40-50, без да достигнат пенала на наказателното. Дрисливи педалчета, Реал Мадрид, ако беше излязал да играе футбол щеше да им натрошат кокалите на тея нихилитните малоумници.
Ако МанЮН излезе на финала и играе нападателен футбол и ако Реал не успеят да бият тея смешници, Барса ще получат такъв шамар баш на финала, че ще го помнят като черния ден на в историята на смешния им клуб. Имаше период в които ми бяха симпатични, но сега най-неприятния ми отбор в Европа ме кефи н-пъти повече от тея цигани - Педро-медро, Алвеш. Като ги дадат от близо имам чувството че нямат търпение да ми направят свирка, грозни цигански гейове. Направо ми се повръща като ги гледам, даже един заклет фен на барса в компанията и се накъса да ги плюе, за какво си говорим. Ако бях четвъртия съдия, трябваше да съм дал 26 минути продължение, те лягаха през 20 сек и лежаха по 200, тея грозните, нихилитни, червено сини терлици.
Оооох че ми улекна и това пак колко време след мача, докато гледах ми идеше да изям телевизора.
Мда, доста тъп хейт.Zip0 написа:ХАХАХАХАХАХА... по-тъп хейт за Барса не бях чувал :Д:Д:Д МНОГО СИ БИЛИ ПОДАВАЛИ ХАХАХАХАХАХАХАХА!!!
Е тва е друго нещо. Ся на гипо и зипо им стана тъпо.DJ Cat написа:Поприницп мразя Реал от край време, но Барселона в момента са ми най-смешния отбор. Банда гейчета, които само лежат по терените.. Мазни мръсни гейчета са си и треньора им баш педермето. Иначе три атаки се хванах да им броя пасовете и в трите направиха 40-50, без да достигнат пенала на наказателното. Дрисливи педалчета, Реал Мадрид, ако беше излязал да играе футбол щеше да им натрошат кокалите на тея нихилитните малоумници.
Ако МанЮН излезе на финала и играе нападателен футбол и ако Реал не успеят да бият тея смешници, Барса ще получат такъв шамар баш на финала, че ще го помнят като черния ден на в историята на смешния им клуб. Имаше период в които ми бяха симпатични, но сега най-неприятния ми отбор в Европа ме кефи н-пъти повече от тея цигани - Педро-медро, Алвеш. Като ги дадат от близо имам чувството че нямат търпение да ми направят свирка, грозни цигански гейове. Направо ми се повръща като ги гледам, даже един заклет фен на барса в компанията и се накъса да ги плюе, за какво си говорим. Ако бях четвъртия съдия, трябваше да съм дал 26 минути продължение, те лягаха през 20 сек и лежаха по 200, тея грозните, нихилитни, червено сини терлици.
Оооох че ми улекна и това пак колко време след мача, докато гледах ми идеше да изям телевизора.
denik написа:Вече съм съгласен!DJ Cat написа:Поприницп мразя Реал от край време, но Барселона в момента са ми най-смешния отбор. Банда гейчета, които само лежат по терените.. Мазни мръсни гейчета са си и треньора им баш педермето. Иначе три атаки се хванах да им броя пасовете и в трите направиха 40-50, без да достигнат пенала на наказателното. Дрисливи педалчета, Реал Мадрид, ако беше излязал да играе футбол щеше да им натрошат кокалите на тея нихилитните малоумници.