I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
In Too Deep написа:Да си призная и аз мислех като Гастли. Но след Death Note си промених мнението за аниметата и стойността им.
Всеки, който не е прекалено тесногръд, че да изгледа нещо стойностно, така прави :Р
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
Bobakin написа:Looool...
МАмицата им абитуренска!Не стига,че завършват,ами и цял ден клаксониха(нова дума!клаксоня-клаксониш,класони,клаксоним,клаксоните,клаксонят ) около даскалото,та съвсем да ми съсипят настроението...
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Kire_von_Dragoman написа:Ние така накарахме един по-мъничък от нас ( да сме били 4-5 клас , той да е бил първи ) да обере магазин. Влезе с една тояга вътре и се разписка ''ТОВА Е ОБИР , ВСИЧКИ НА ЗЕМЯТА'' , а оно вътре само некаква лелка и като го подхвана - бой , бой !
Снимки на лицето ми докато чета това -
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Пиян турчин е бил арестуван вчера около 14 часа пред посолството на САЩ в Анкара съобщи CNN. Мъжът е бил задържан от полицията защото е нарушил обществения ред като е уринирал на входа на посолството.
[21:34:23] Инокентий Невинния каза: аз искам да си изсера мозъка
[21:34:29] Nekropanzer каза: мен ако питаш
[21:34:33] Nekropanzer каза: вече си го изсрал
[21:34:34] Nekropanzer каза: long ago
Existence написа:Едно време с лаптопа ходих, да си чатя и да си чета форумя Игрички на телефона задължително цъкам, или чета СМСи, но никога не слушам музика, че от ритъма (особено ако съм надул басовете, но и от телефончето) ми се свива дупката и го прекъсвам. А то като се спре трудно почва И после стоиш с едно такова недоакано усещане в задника.
Толкова просташко и троснато мнение..
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga