Поздрав, т'ва не преставам да го въртя от дни, като ми свърши сесията ше взема да си изгледам цялата Галактика отново!
Bear McCreary - All Along The Watchtower
Изобщо не си прав. Почти винаги мъжете слагате жените под някъкъв общ знаменател и винаги делите всичко на "мъжко и женско". Сами не усещате какъв сексизъм бълвате на момента, а после искате жените да се отнасят добре с вас.Моридин написа: Всички жени са мръсни курви (майките ви също), никога не им вярвайте, дори да са ви се клели, че ще бъдете вечно заедно. Мерси за вниманието.
Не ми казвай "трай!". Докажете ми, че всички жени са курви щом сте на това мнениеDexter написа:Морко е прав, Риксе, трай си сега.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Това го знам, но някой беше казал "Кучето те гледа като подчинен, жената те гледа като низш, и само свинята те гледа като равен.". И това трябва да се запомниМоридин написа:Всички жени са мръсни курви (майките ви също),
Не познаваш нито мен, нито майка ми. Отпада ти доводаwiedzmin написа:Доказателство: ти и майка ти.
rISs.A.X. написа:Не познаваш нито мен, нито майка ми. Отпада ти доводаwiedzmin написа:Доказателство: ти и майка ти.
Туй е форум, учи те на живота, тъй че трай.rISs.A.X. написа:Не ми казвай "трай!". Докажете ми, че всички жени са курви щом сте на това мнениеDexter написа:Морко е прав, Риксе, трай си сега.
Прощавай шефче, ма тва могат да са дедукции само на някой дето бесно се е пънал по някоя а тя го е отрезала, щото се е държал като Цензура. Виждал съм само 2 случая на хора, дето да ги обясняват тия неща и да имат успех със жените, останалите просто си избиват разочарованието. А тия двамата правят с 2 повече от жените, които познавам да правят свирки за 20 лева. С мрънкане и плюене не става, момци, стегайте се щото нема коя да ви върже ако мрънкате и се пенявите с такава детинска агресия. А свестни момичета има много, не се лъжете. Иначе и на мен ми е забавно да пускам груби сексистки шеги в разни случаи, ма тва са си шеги, т.е. далече от реалността.Dexter написа: Всите мислите за кинчичи и всите сте готови да праснете една свирчица за двайсетина лева...