не, има край и победа, ама една игра е мн дългаdenik написа:тая игра не е ли вечна
всмисъл като си почнеш сейва и постоянно да играеш на него? (нещо като на симсити примерно)
сори, нууб съм
[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- shub niggurat
- Обратна връзка:
яз лично не съм изкарвал нито една игра до самия край, а съм пробвал всичките civ-ове без първия
на 2 бях най-зарибен и карах майка ми да пуска да се правят танкове, докато аз съм на даскало
работата е малко като да почнеш XXL карта на хироус 3
на 2 бях най-зарибен и карах майка ми да пуска да се правят танкове, докато аз съм на даскало
работата е малко като да почнеш XXL карта на хироус 3
джумерки
И аз вчера направих един маратон на новия експанджън на Цивилизацията. За някъде около 9 часа направих една врътка от начало до край, ама с това придвижване и тия бавни рисърчи даже на quick game е ебати тегавото
Ами готина е играта и нововъведенията са много свежи, ама докато не опитимизират този охлювски геймплей аз лично съм пас. На трудност Prince играх и след съюзи с градовете-държави и още един тупан, въобще не беше трудно да превзема половината Пангея, на която играх, ама после като почнаха едни спамове на войски, набързо сглобих Аполо ракетата и бръже космическо емигриране, че не се траеше
За финал със зачервени очи и пропилян ден открих, че накрая липсва онази култова анимирана статистика за развитието на Цивилизациите
Иначе ако се пръкне някакъв ускорен мод, дайте да дръпнем едно мулти, пък докъдето стигнем
Иначе ако се пръкне някакъв ускорен мод, дайте да дръпнем едно мулти, пък докъдето стигнем
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аз си я изтеглих ама кат прочетох за тия 9 часови игри реших да прасна един лол 
тежки нокаути
тежки нокаути
тежки нокаути
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
are da se syberem da cykame be
she stavat bahti noshtnite
inache az starite pred V ne sym cykal, ta ne mi pravi chak takova vpechetlenie, no da osobeno na late game e dosta mudno i vseki next turn mi kysa nervichkite
she stavat bahti noshtnite
inache az starite pred V ne sym cykal, ta ne mi pravi chak takova vpechetlenie, no da osobeno na late game e dosta mudno i vseki next turn mi kysa nervichkite
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Тва, СУ-то, само като му видя сайта и ме отказва да записвам квото и да било в него...
¯\_(ツ)_/ ¯
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Пиши една психология, че мнол правистчета се навъдиха, треа равновесие.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Споко, нямам мерак към правизма, аз за магистратурки нещо история се оглеждам.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Till.Lindemann
През 2008 година, след излизането на филма "The Dark Knight", кметът на град Батман в Турция съди Warner Bros и Кристофър Нолън за използване на името на града без разрешение. Кметът Хюсеин Калкан искаше част от приходите от филма. Той бе цитиран да казва „Има само един Батман в света“.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
http://en.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCseyin_KalkanAdmiral General Till написа:През 2008 година, след излизането на филма "The Dark Knight", кметът на град Батман в Турция съди Warner Bros и Кристофър Нолън за използване на името на града без разрешение. Кметът Хюсеин Калкан искаше част от приходите от филма. Той бе цитиран да казва „Има само един Батман в света“.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Abe CIV 1, като че ли най-много съм играл. Иначе другите не съм започвал сериозно, ама я кажете Saints Row III заслужава ли си да я свалям?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Естествено.Omega-x написа:Abe CIV 1, като че ли най-много съм играл. Иначе другите не съм започвал сериозно, ама я кажете Saints Row III заслужава ли си да я свалям?
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Мен лично 2-рата повече ми хареса, тъй като 3-тата беше прекалено несериозна, но пък си беше забавна и зарибяваща. А следващата пък с тия извънземни се очаква да е още по-голям ташак. Бе заслужава си като цяло цялата поредица.Omega-x написа:Abe CIV 1, като че ли най-много съм играл. Иначе другите не съм започвал сериозно, ама я кажете Saints Row III заслужава ли си да я свалям?
ето какво се случи като написах why is...

говедо селско мазно, никой не го ебе за жалкия ти животец бе, кво си седнал да се обясняваш
изчей и повече да не си се появил, че да не ти вкарам напрежение отзад
изчей и повече да не си се появил, че да не ти вкарам напрежение отзад
Dante написа:Последното, което ти казвам е, че си нещастник. В буквалния (и всеки друг) смисъл на думата и че знаеш, че си такъв, и отиваш във врагове. Мисля да продължа да си списвам в този форум, без да чета мненията на някакви подчовеци, които ако видя пред очите си ще станат кръв и лайна по асфалта.
http://www.youtube.com/watch?v=E18yDw_u7fY
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
А'е, тука некой имал ли е проблеми с nvidia драйвер, да му дава driver kernel stopped working незнамсик'во и после блускрийн?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко