The official PCM футболен топик
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Re: The official PCM футболен топик
Бе какво му има на прическата на Роналдо? Аз миналото лято тука по центъра видях поне 20-25 жени с такава прическа.

a.k.a Frosty
С такава прическа беше преди 9 години 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Бе Манолев като го гледам какъв е грозен и страшен, ако пусне една брада може да се превърне в следващото страшилище след Туньо
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Да но явно още е модна сред жените, щом си я правят.denik написа:С такава прическа беше преди 9 години
a.k.a Frosty
Липсата на Янков се отрази подобаващо - печелехме топки в средата и правехме атаки ... Направо се изненадах докато гледах ... но както често се случва на нас българите, дори когато заслужаваме нещо, пак не го получаваме. Делев за първи мач не беше никак зле, Манолев на другото крило също ги развинти на няколко пъти, лошото е че пак никаква реализация. Макриев за пореден път никъв го нямаше докато не го смениха, Генков се мъчеше ама и той толкова си може. Попето направи нечовешки мач, трябваше още в началото да им го натопорчи това воле и да затвърди вече няколко добри мача дето прави. Защитата традиционно на няколко пъти щеше да ебе майката на всичко, добре че този път имахме шанс при положенията им. Бандаловски също за първи мач не игра лошо.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Като цяло подкрепям мнението ти иии на мен също много ми хареса, както и предположих по-рано, работата по фланговете. Ивелин им еба мамата и искрено се надявам да се маха от Турция и да ходи на запад
Много кофти наистина, че нямаме качествен централен нападател... щото дори и да се случи да играем добре назад (както днес) то няма кой да вкарва головете :/
Чак се очудих Матеус какво е направил с тея хора, че играха така добре... въпреки че вече нямаме шансове, дано поне продължат да се обиграват
Много кофти наистина, че нямаме качествен централен нападател... щото дори и да се случи да играем добре назад (както днес) то няма кой да вкарва головете :/
Чак се очудих Матеус какво е направил с тея хора, че играха така добре... въпреки че вече нямаме шансове, дано поне продължат да се обиграват
Абе дано Матеус поостане. Работата му според мен най-добре ще се види в следващия мач с/у Черна Гора и в този с Англия есента. Ако и в тях покажем характер и белким реализираме някой гол ще погледнем вече оптимистично на нещата.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Първо - очарован съм от играта на нашите, много им се изкефих (не търси сарказъм българино, сериозен съм)
Второ - айде някой да отвори тема за Ф1 тази година, че ме мързи. Дади къде си бе душа....
Второ - айде някой да отвори тема за Ф1 тази година, че ме мързи. Дади къде си бе душа....
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Ник'ва полза, веднъж на високосна некой я 'земе, че постне вътре, я не. Бъмпни просто старата ;-рDJ Cat написа: Второ - айде някой да отвори тема за Ф1 тази година, че ме мързи. Дади къде си бе душа....
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Супер слаби Швейцарци, наще смотаняци обаче не можаха да се възползват. Поне времето беше хубаво, та не съжалявам, че отидох 
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Принтерите как го изядоха днеска...
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)

--Gort!Klaatu barada nikto!--
jajaja
Хубаво е, че италианските отбори явно са решили да ни оставят да гледаме футбол тази година и окапаха
Хубаво е, че италианските отбори явно са решили да ни оставят да гледаме футбол тази година и окапаха
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
+1Gipo написа:jajaja
WeAreGettingClose
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ман Ю 1 - 2 Челси
Барса 2 - 0 Шахтите ;ж
Барса 2 - 0 Шахтите ;ж
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Дано!Vermic написа:Ман Ю 1 - 5 Челси
Барса 7 - 0 Шахтите ;ж
WeAreGettingClose
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Абе момчета къде мога да го гледам в интернет :/ С добро качество?Нямам телевизор -.-
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Vermic написа:Абе момчета къде мога да го гледам в интернет :/ С добро качество?Нямам телевизор -.-
Най-добре си качи Sopcast ... След това преглеждай следните сайтове
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football
http://livetv.ru/

Veetle.com само че трябва да си изтеглиш veetle playera, но то става бързо. Аз там си гледам мачовете на Милан
LA COKA
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
В тия сайтове които съм дал също има линкове към veetle ... много добър сайт наистина, но след като 4-5 пъти ми блокираха мачове заради авторски права се отказах да го ползвам...bulLshi7 написа:Veetle.com само че трябва да си изтеглиш veetle playera, но то става бързо. Аз там си гледам мачовете на Милан
ПС: Баси явната дузпа.... Мача си беше чист X ...

Аз гледам мачовете на Барса в http://www.livetv.ru/bg/Vermic написа:Абе момчета къде мога да го гледам в интернет :/ С добро качество?Нямам телевизор -.-
От там теглиш малка програмка Sopcast. Не ти трябва регистрация нито на сайта, нито в програмката (появява се някакъв логин прозорец при зареждането на програмата, ама автоматично те вкарва като анонимен и все едно, че няма такъв прозорец).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )