Малко флууд, ама карай... такъв ясен, прост и точен отговор, с искрен и неотявлен сарказъм. Просто ме хвърли в оркестъра, разбираш ли... не се бях смял така от много време *избърсвам две сълзи* Мерси за смеха, брато...
Алеле ако на едно "Не " се смееш толкова... .
Значи 1x е оригинала, но в азиатското подразделение на играта имат офи сървъри с по-различни режими. До колкото съм чувал има нещо като "rest" сървъри. Примерно днес играеш 4 часа, ама утре няма да можеш да играеш - почивка . И за другите разновидности бях чел едно време, ама не мога да се сетя.
Казвам го, ако някой играе в същия сървър Искам да попитам - на тоя сървър има ГМшоп.. кои оръжия са за Mage?
Дори тези при Staff имат повече P. Atk отколкото M. Atk.. нали трябва да е обратното? Или аз не помня нещо правилно?
Така е.
Тези, който са за магиосници имат малко по-голям М.атк от останалите.
Не само staff-овете са за магиосници, има мечове и ножовки, който също стават за маг.
А на бавни сървъри, ако намериш дори лък с по-голям м.атк от твоето оръжие е кирия...освен, ако нямаш оръжие на акумен.
Едит: Кажете ми подходящи герой за парти с ЕЕ?
Може бойци и магове.
Търся си добър л2 съвър на цх5.Да няма 2 boxing и да има поне 300+ човека онлайн.Също да е по-малко от 10x.Благодаря предварително за всички предложения (ако има такива ).
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade