напоследък бил много зает и скоро време ще се върне
таа нещо не е споменато за новите Update-ти
Още повече пък предвид факта, че се очертава да има цял куп къде-къде по-стойностни заглавия от тая жалка пародия, която се канят да ни сервират.Minotaur King написа:Сериозно ре-обмислям решението си да играя играта - кичът който се оформя е под достойнството ми.
Робите на инквизитора откакто го видях си мисля за Arisen в Allods(Rage of Mages) Online.Minotaur King написа:Особено изпъква онзи, в който обясняваха как робите на Инквизитора са правени по модел на D&D Wizard. Без коментар...
В официално видео, разработчиците разкриха, че са се вдъхновили от фентъзи дизайна в Dungeons & Dragons. Смял съм се като луд на това.Sentry написа:Робите на инквизитора откакто го видях си мисля за Arisen в Allods(Rage of Mages) Online.

Леко встрани от темата, но си струва да се отбележи.Draksis написа:Кога за последен път сте виждали Джедай или Сит облечен в нещо друго освен простите роби на ордена си, а не, да речем, Valorous Exar Kun Garments of The Tainted Sun?
Ти пък откъде знаеш? Да не си я играл? *suspicious stare*Draksis написа:Само че да те поправя, Frostmourne не е даден на играчите (евалата), вместо него има Shadowmourne, двуръчна брадва.
Тц, тц, тц...Draksis написа:Робата от третия шот поразително прилича на лилав Judgement Tier 2 set.
Хоп. Да виждате леки прилики?
Да..Minotaur King написа:Това остриетата на Илидан ли бяха?Заратуштра написа:Frostmourne не, ама пък The Twin Blades of Azzinoth..