Lich King написа:В софия сте бахти наркоманите
Я да лапаш бе
А вчера колко се напих О.О 6 джинчета, две ромченца и един тоник за цвят. Мвахахаха.
Lich King написа:В софия сте бахти наркоманите
Квото и да казваш така е.. Щом си тръгнал на магистралки ясно на къде вървиш.Warbringer написа:Lich King написа:В софия сте бахти наркоманите
Я да лапаш бе![]()
![]()
Бе аз го намерих ама закъснях и бях там ей ся в 2 без 15. Първо че се успах, после викам и като ше ходя до там да свърша малко работа и в банката (ПИБ горе на Димитров), пък и там едни опашки, та ме забавиха, и накрая се врътнах с колата покрай даскалото ти, гледам врати затворени жив човек няма, спрех до една интересна табела на която пишеше "пясъкът със сол" (или нещо такова), поогледах се и си заминах. Трябваше да си те питам ама реших да се правя на местен, че живея в Студентски...rISs.A.X. написа:
Чакам ви днеска в даскалото ми. Адреса е "Пимен Зографски" 7, предполагам ще го намерите. Щанда ни е точно срещу стълбите и няма как да не ме познаете с една червеникаво-оранжева блуза и приличам на сфетофар. Ако случайно не съм там само попитайте за Джиджи и ще ми звъннат.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Sturm написа: къв ханс бе...
Aми незнам точно кога са приключили. Едни приятели ме взеха към 12 и отидохме да пием. Малко съм ви сърдита, че никой не дойде да подкрепи каузата, но пък мина доста добре и изпуснахте доста вкусна храна.The Grim Reaper написа:
Бе аз го намерих ама закъснях и бях там ей ся в 2 без 15.
...
Трябваше да си те питам ама реших да се правя на местен, че живея в Студентски...![]()
Сега трябва да ям от гадните сърми втора ръка от Фантастико.
Извинявай, ама като те питах как да стигна, ми каза , че било сложно, слизало се от метрото и не знам си какво, и че трябвало да ме вземеш. Не ти ли мина през акъла, че не всички знаят кога могат да идат, и че някои може да дойдат направо с кола!? Така че, хич не се сърдиrISs.A.X. написа:Малко съм ви сърдита, че никой не дойде да подкрепи каузата, но пък мина доста добре и изпуснахте доста вкусна храна.
За това и казах който ще идва да ми пише ЛС за да мога да го упътя. Ако ме беше попитал щях да му кажа. Не мога да чета мислиМакс Пейн написа:
Извинявай, ама като те питах как да стигна, ми каза , че било сложно, слизало се от метрото и не знам си какво, и че трябвало да ме вземеш. Не ти ли мина през акъла, че не всички знаят кога могат да идат, и че някои може да дойдат направо с кола!? Така че, хич не се сърди![]()
Sturm написа: къв ханс бе...
iddqd написа:Еми да и беше поискал телеофна бе. Вие колко сте зле не е истина.