Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G

Мнение от VALEN7INVS »

Warbringer написа:Еййй, вижте кво нарисувах... Цък
:lol: :lol: :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Пичове, правете магии за дигане на мъглата, че искам днеска се прибера, дееба :o
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Дади написа:Пичове, правете магии за дигане на мъглата, че искам днеска се прибера, дееба :o
Звънни на Жорката!

Пичове, снощи беше 4та вечер поред да съм НЯКЪДЕ.Е, излизам в почивка от nighlife до неделя!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Дади написа:Пичове, правете магии за дигане на мъглата, че искам днеска се прибера, дееба :o
Да бе, ебати :o

@Дист, обикновено някой като каже "виж какво нарисувах" винаги очаквам снимка на повърня... :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

rISs.A.X. написа:Престраших се най-накрая да ви поканя.
Разкажи повече за тези напушени бисквити :twisted:
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

не бъдете гъзове, идете да помогнете на нашата драга съфорумничка както можете. аз съм в провинцията, иначе щях да ида да видя сърмите.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Аз съм болен, не мога : (

Пък и ако порцийката върви над лев и петдесет, не бих могъл да си я позволя :oops:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Аз лично не мога(на 400км от София съм), но ще навия брат си и приятелите му. Умират си за боб с наденица.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Ахх събуждам се ей ся след вчерашното запиване и ме е хванал алкохолния глад и гледам поста на мацката и кат прочетох "лозови сърми" щех да се задавя. Яде ми се. :oops:
Вече е 12, то от 10, ама до колко е? Изкушавам се да ида, ама ми се струва че още съм с над разрешените промили в кръвта и ме е страх да шофирам. :(

А вчера се напих... Бех разправял по-назад в тая тема, че до нова година няма да пия... Срам ме е. :oops:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

The Grim Reaper написа:Ахх събуждам се ей ся след вчерашното запиване и ме е хванал алкохолния глад и гледам поста на мацката и кат прочетох "лозови сърми" щех да се задавя. Яде ми се. :oops:
Вече е 12, то от 10, ама до колко е? Изкушавам се да ида, ама ми се струва че още съм с над разрешените промили в кръвта и ме е страх да шофирам. :(

А вчера се напих... Бех разправял по-назад в тая тема, че до нова година няма да пия... Срам ме е. :oops:
Тфа е утре в 10, бре :D
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Съселче

Мнение от Съселче »

Хора, цените няма да са високи. Все пак това е благотворителност и цените ще са съвсем символични. Наистина се надявам поне няколко човека да дойдете и да подкрепите каузата :D

И е утре, а не днес. Предполагам, че ще продължи до към 1-2. Миналата година щанда беше изкупен за половин час, а стояхме до 4 часа за да ометем всичко на щанда на зайците. Стои се докато има храна :lol:
I am willing to believe they would pay for a smile
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

хаха аз си мислим, че поста е писан вчера. :lol:
Перфектно, утре преди лекции отивам да налазя сърмите :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Съселче

Мнение от Съселче »

Който е сигурен че утре ще дойде да ми пише ЛС да му обясня как да стигне ако не знае
I am willing to believe they would pay for a smile
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Напали ли се :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аз

Мнение от Аз »

Разгембил се е :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Аз в неделята кво си сторих... :) По едно момиче съм си паднал малко, пък тя е страшен пич, много отворен човек, много весел. Идва в нас няколко пъти да пием бирички и да си лафим. Та идва в неделя да пушим трева и да гледаме филмче. След филмчето ми вика "Имаш ли против да си начертая?" и аз викам давай. Тя вади една 8-грамова буца амфетамини, редва две линии и вика "Искаш ли едната" и аз "Хубаво, що пък не". И след тва още една и още една и още една и още една... И издрусахме половината :D :D Чак днес се пооправих. Повече така няма да правя, четох в нета, че такива ексцесии се последват от краш вместо от камдаун... Направо не знаех на кой свят съм, ама сега вече съм добре. Малко съм нестабилен и се разтройвам от най-малкото нещо, ама сигурно е щото нивата ми на серотонин са си ебали дроба в момента. Иначе самият ефект на джама е некав... никъв. Обаче краша беше интересен. Не приятен. Нито неприятен. По-скоро досаден, но и интересен. А и отделно докато амфетаминовия ръш ми пържеше мозъка писах, писах, писах... 8 стихотворения за по-малко от три часа и 4 картини помеждудругото :Р
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Винсент е традиционалист, сигурно се дължи на чистото му българско име.
:D
Мина ми през акъла да мина, тамън да хоим с Ерик към НБУ после, ама съм яко болен и ако съм така и утре нема никъв шанс..
остарехме
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Пичове, добре си прекарвате, гледам. Пишете как са били сърмите.
Аз се върнах при домашното огнище в Разград, където чаках сестра ми да се върне от Франция, 3 дни спали на летището. Сега вече сме в комплект и ще празнуваме Рождество и ЧНГ някъде във Варна, че е близо и пищно :D
Тежко-тежко съм почнал да чета по неврология, ама оня ден пробвах една игричка, че тук вече има няколко машини, за които в София мога само да си мечтая с моя ултрадърт лаптоп.
Иначе ми е леко скучно даже и забелязах, че от 2 години съм станал по-мързелив! Губя си времето по-често. А младостта е кратка :D
btw чатих с една баскетболистка, която би ми свила сърмите, ако можех да се държа така, както мисля (да я прелъстя). Но затова ще почакам.

Поздрави!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Dante написа:Снощи имахме традиционен бал с маски в училище и бях облечен като Гестапо.
Ako ne си имал летна със свастика и яка със SS не си бил тру.
a.k.a Frosty
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

Warbringer написа:Аз в неделята кво си сторих... :) По едно момиче съм си паднал малко, пък тя е страшен пич, много отворен човек, много весел. Идва в нас няколко пъти да пием бирички и да си лафим. Та идва в неделя да пушим трева и да гледаме филмче. След филмчето ми вика "Имаш ли против да си начертая?" и аз викам давай. Тя вади една 8-грамова буца амфетамини, редва две линии и вика "Искаш ли едната" и аз "Хубаво, що пък не". И след тва още една и още една и още една и още една... И издрусахме половината :D :D Чак днес се пооправих. Повече така няма да правя, четох в нета, че такива ексцесии се последват от краш вместо от камдаун... Направо не знаех на кой свят съм, ама сега вече съм добре. Малко съм нестабилен и се разтройвам от най-малкото нещо, ама сигурно е щото нивата ми на серотонин са си ебали дроба в момента. Иначе самият ефект на джама е некав... никъв. Обаче краша беше интересен. Не приятен. Нито неприятен. По-скоро досаден, но и интересен. А и отделно докато амфетаминовия ръш ми пържеше мозъка писах, писах, писах... 8 стихотворения за по-малко от три часа и 4 картини помеждудругото :Р

Т'ва, което описваш напомня на дните след бала. Няма да коментирам, колко глупаво, безмислено и безрасъедно е де...
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Заключено