Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

SAS*Ghost* написа:Ти вземи да не се репчиш на всеки, написал нещо в тая тема. Аз какъвто тип герой искам да си направя такъв ще е. Да не съм казал че ситите като цяло са зли? Казах че моя ще е зъл...
Извинявам се за резкия тон. Просто ми е писнало от едни 12-годишни инфантили, които правят сит/орк/уотевър защото е готино да си "зъл". Приемам, че ти НЕ СИ от тях.

Строго философски погледнато обаче, не можеш да направиш "зъл" персонаж - никой не е изяснил какво е "зло" и дали въобще съществува. Да не говорим, че никой човек не мисли за себе си като за зъл.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Re: Star Wars: The Old Republic

Мнение от Seigar -X- »

Не е ли до въпрос на вкус ? No life-ферите опират само до статуси и този с най-много предимства.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Finito написа:Вие пък какво толкова се вживявате, голяма работа че е Татуин, все едно има много голяма разлика между някой други планети, освен няколко текстури. Още малко ще почнете да си режете вените.
Е как да няма разлика бе?

Всеки свят си има своя история, своя атмосфера, свои забележителности. Текстурите нямат значение - не всяка пустинна планета е Татуин, дори външно да си приличат.

Проблемът ни с Татуин е, че, по презумпция, на тази планета не се случва нищо. Какво се очаква да правим на нея?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Re:

Мнение от the_presator »

Minotaur King написа:
SAS*Ghost* написа:Ти вземи да не се репчиш на всеки, написал нещо в тая тема. Аз какъвто тип герой искам да си направя такъв ще е. Да не съм казал че ситите като цяло са зли? Казах че моя ще е зъл...
Извинявам се за резкия тон. Просто ми е писнало от едни 12-годишни инфантили, които правят сит/орк/уотевър защото е готино да си "зъл". Приемам, че ти НЕ СИ от тях.

Строго философски погледнато обаче, не можеш да направиш "зъл" персонаж - никой не е изяснил какво е "зло" и дали въобще съществува. Да не говорим, че никой човек не мисли за себе си като за зъл.
Е за зъл сит се приема този, който коли наред без причина, изглежда ужасно на външен вид и говори безсмислици за власт и сила :D
TheChosen1 написа:даджайците
странник

Re: Re:

Мнение от странник »

the_presator написа: Е за зъл сит се приема този, който коли наред без причина, изглежда ужасно на външен вид и говори безсмислици за власт и сила :D
Току-що описа 99.999999999% от всички сити :D
Аватар
Хърфордиан
В момента играе: Дзверене в монитор.

Мнение от Хърфордиан »

Тц. За зъл, или поне сравнително умопобъркан садист (Което май е дефиницията за зъл на повечето хора) аз приемам типа сит, който не се цели към неоспорима власт, а използва целта за да приложи средствата.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! :shock:
Аватар
Sentry

Re:

Мнение от Sentry »

Minotaur King написа: Проблемът ни с Татуин е, че, по презумпция, на тази планета не се случва нищо. Какво се очаква да правим на нея?
По презумпция на Татуин не се случва нищо по времето на Люк, което е 4000 години след събитията в TOR. Като се има предвид и историята на планетата, под пясъците наистина може да е скрито нещо уникално.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Draksis

Re: Re:

Мнение от Draksis »

Sentry написа:Като се има предвид и историята на планетата, под пясъците наистина може да е скрито нещо уникално.
MASS EFFECT GENERATOR!!!! :shock: :shock: :shock: :8: :8: :8:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
странник

Мнение от странник »

отдалечена ,пустинна ,слабо заселена планетка (Татуин) + зла и алчна галактическа корпорация (Czerka) = ???

Czerka пак е забъркала някаква каша и се е изнесла по терлици.Въпросът е какво е надробила - някакво супер оръжие ,древен артефакт ,зараза ,заспал мутирал звяр ,нещо друго ?
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Абе тва от което прочетох Церка се е изнесла доста преди играта и може само да ни е оставила някакво странно наследство, но не смятам, че ще е свързано по някакъв начин с Exile/Raven.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Говоря за зъл сит, тип "изрепчи ли му се някой = FATALITY" :) Това имам предвид. Писна ми във всички игри да проявявам милосърдие. Както бяха демонстрирали мисията със ситския крайцер, чиито капитан е отказал да се подчини на заповедта да нападне републиканския такъв, и сита заедно с баунти-то имат възможност да пощадят капитана или да го киллнат. За този тип персонаж говоря - не ти се подчиняват = айде лайтсейбъра през главата, някой ти се прави на велик = айде лайтсейбъра пак :) Това имах предвид :wink:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Хърфордиан
В момента играе: Дзверене в монитор.

Мнение от Хърфордиан »

SAS*Ghost* написа:Говоря за зъл сит, тип "изрепчи ли му се някой = FATALITY" :) Това имам предвид. Писна ми във всички игри да проявявам милосърдие. Както бяха демонстрирали мисията със ситския крайцер, чиито капитан е отказал да се подчини на заповедта да нападне републиканския такъв, и сита заедно с баунти-то имат възможност да пощадят капитана или да го киллнат. За този тип персонаж говоря - не ти се подчиняват = айде лайтсейбъра през главата, някой ти се прави на велик = айде лайтсейбъра пак :) Това имах предвид :wink:
Това не е "Зло", това е агресивна практичност.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! :shock:
странник

Мнение от странник »

Хърфордиан написа:
SAS*Ghost* написа:Говоря за зъл сит, тип "изрепчи ли му се някой = FATALITY" :) Това имам предвид. Писна ми във всички игри да проявявам милосърдие. Както бяха демонстрирали мисията със ситския крайцер, чиито капитан е отказал да се подчини на заповедта да нападне републиканския такъв, и сита заедно с баунти-то имат възможност да пощадят капитана или да го киллнат. За този тип персонаж говоря - не ти се подчиняват = айде лайтсейбъра през главата, някой ти се прави на велик = айде лайтсейбъра пак :) Това имах предвид :wink:
Това не е "Зло", това е агресивна практичност.
Не ,това се нарича Б.Е.З.М.И.Л.О.С.Т.Н.О.С.ТTM и в повечето случаи е напълно неоправдана и излишна.Затова може да се нарече ЗЛО.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Е за зъл сит се приема този, който коли наред без причина, изглежда ужасно на външен вид и говори безсмислици за власт и сила :D
Говоря за зъл сит, тип "изрепчи ли му се някой = FATALITY" :) Това имам предвид. Писна ми във всички игри да проявявам милосърдие. Както бяха демонстрирали мисията със ситския крайцер, чиито капитан е отказал да се подчини на заповедта да нападне републиканския такъв, и сита заедно с баунти-то имат възможност да пощадят капитана или да го киллнат. За този тип персонаж говоря - не ти се подчиняват = айде лайтсейбъра през главата, някой ти се прави на велик = айде лайтсейбъра пак :) Това имах предвид :wink:
Това не е сит, това е психопат. Някои хора май не правят разлика.

Факт е, че повечето рационални сити в сагата се опитват да се сприятелят с хората (дори ако вътрешно ги презират) най-малкото за да ги експлоатират по-ефективно, изглеждат красиви и харизматични и прибягват до насилие като крайна мярка.

Ако използваме D&D терминологията, ти описваш Chaotic Evil, докато ситите са Lawful Evil или Lawful Neutral.

Draksis

Мнение от Draksis »

Изображение
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Sentry

Re:

Мнение от Sentry »

Minotaur King написа: Ако използваме D&D терминологията, ти описваш Chaotic Evil, докато ситите са Lawful Evil или Lawful Neutral.
Всъщност това е точно lawful evil - грешките се наказват жестоко, но ако ти се подчиняват - няма последствия. Chaotic evil би било ако абсолютно всички, независимо дали ти се подчиняват или не, отиват под ножа. Примерно в случая с капитана, не просто убиваш капитана, ами после се връщаш и убиваш този, който ти е дал куеста да убиеш капитана. Честно казано за мен е най-забавно chaotic neutral. Просто е фън да гледаш какви изродщини могат да се случат.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Говоря за зъл сит, тип "изрепчи ли му се някой = FATALITY" :)
Сентри, тия определения за сит са си точно Chaotic Evil.

Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Както се изрази Минотавъра, Chaotic Evil е психопат.Истински сит е Lawful Evil-изглежда красив, иска уж да се сприятели с другите, стига да може да ги експлоатира.Прибягва до насила рядко или в предпоследната фаза-елиминира съдружника за да запази тайната(пример).
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Първото - да коли наред, е chaotic evil, но второто - който му се изпречи на пътя = fatality си е lawful evil. Защо е lawful - заради описанието, което следва.
а този тип персонаж говоря - не ти се подчиняват = айде лайтсейбъра през главата, някой ти се прави на велик = айде лайтсейбъра пак
Тоест за всяко рязане си има причина.

Иначе това, което описвате, е neutral evil.
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Пропуснахте да кажете за новият webcomic.Няма да ви спойлвам, не се тревожете.
Публикувай отговор