Highroller написа:Абе по-добре си земете една по една к*рва да направите сефтето, че е срамота 'мъже' на по 18 и нагоре години и да сте девствени. Кво си харчите парите за компютри, nerds.
Tи не умря ли?
Highroller написа:Абе по-добре си земете една по една к*рва да направите сефтето, че е срамота 'мъже' на по 18 и нагоре години и да сте девствени. Кво си харчите парите за компютри, nerds.
Shady написа:Хейролър, вместо да си хвана ку*ва мога да си купя бейзболна бухалка и да ти направя първия път в главата. И втория. И третия. И така докато престане да ми е забавно.
Shady написа:Радо, добър пост, сейфнато на компа. Мисля лятото да обновя щайгата и тогава ще си сложа нещо подобно.
Хейролър, вместо да си хвана ку*ва мога да си купя бейзболна бухалка и да ти направя първия път в главата. И втория. И третия. И така докато престане да ми е забавно.
Bator написа:Препоръчайте някоя видео карта до GeForce 6800 за по-малко от 150 лева.
П.П. И да е AGP...
The.Rampage.Rado написа:Bator написа:Препоръчайте някоя видео карта до GeForce 6800 за по-малко от 150 лева.
П.П. И да е AGP...
Кажи какво имаш в момента, какво би искал и може да се уредиш за далеч под 100 лв нещо втора ръкаНяма смисъл да купуваш нова АГП карта
Xigmatek