True Detective
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: True Detective
да му еба Цензурата майна да му еба
чао
ОТИВАМ ДА СИ ГЛЕДАМ SUITS
КУР ЗА HBO
чао
ОТИВАМ ДА СИ ГЛЕДАМ SUITS
КУР ЗА HBO
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Мастър Люх
- В момента играе: ❚█══█❚
Звучи интересно.
Менсън, въпреки че ролята му в Синовете не беше запомняща се, не ми даде никакъв повод да съм недоволен от него. Става за тия работи
(а пък и новия му албум е доста добър)
Менсън, въпреки че ролята му в Синовете не беше запомняща се, не ми даде никакъв повод да съм недоволен от него. Става за тия работи

(а пък и новия му албум е доста добър)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Мамка му очаквах поне един от двамата да оцелее.
Велкоро умра много тъпата, за разлика от Франк...
шибани латинос.
И ся ко? Втората половина беше доста силна, ама пак не ме изкефи като първия сезон.
Но докато след първия не знаех какво да очаквам за втория, сега нямам търпения за третия сезон.
Хае, догодина по същото време.
Велкоро умра много тъпата, за разлика от Франк...
шибани латинос.
И ся ко? Втората половина беше доста силна, ама пак не ме изкефи като първия сезон.
Но докато след първия не знаех какво да очаквам за втория, сега нямам търпения за третия сезон.
Хае, догодина по същото време.
- DarkAvenger89
Пичове, не искам не искам да съм дребнав задник, ама ае слагайте спойлери, като става въпрос за нещо важно в сериала.Все пак не е минал и месец от както последният епизод е излязъл.
та сега го почнах и ми изглежда обещаващо. Разликата е,че докато първият сезон ме хвана още в първите си 5 минути и ме пусна едва 2 дена, след като го изгледах докрай, тук ми отне около половин час някъде,за да ми стане интересно, поне за образът на Фарел.

та сега го почнах и ми изглежда обещаващо. Разликата е,че докато първият сезон ме хвана още в първите си 5 минути и ме пусна едва 2 дена, след като го изгледах докрай, тук ми отне около половин час някъде,за да ми стане интересно, поне за образът на Фарел.
басимо тапия финал и тапата история 

- Мастър Люх
- В момента играе: ❚█══█❚
nachi kovri
nadahah sa i sq she go izgledam
neska-utre
do 5-ti sam
nadahah sa i sq she go izgledam
neska-utre
do 5-ti sam
TAPAKO PROST...
- DarkAvenger89
Ta....ръшнах 2рият сезон за една нощ и какво да кажа и впечатлението ми е, че тези актьори просто са си изхабили времето и усилията. Всичките страшно добре си играят ролята, а Фарел и Вон направо блестящо. Уви, това само донякъде замазва факта, че сериалът е написан ужасно.Оценявам какво са се пробвали да направят - по-бързо действие, повече герои и общо взето да бъде противоположност на първи сезон, но реализацията е ужасна. В крайна сметка това, което получаваме са множество плоски персонажи, за които не ни пука (без тези на Вон и Фарел), , не можеше да ми пука по-малко.Също така клише след клише, хаотично действие, което на моменти даже няма логика и без през цялото време чувствах, че е случват твърде много повече неща от колкото трябва.Даже и атмосферата на града не можа да ме хване, докато в първи сезон се чувстваше как мястото на действието едвали не си има собствен живот, беше обгърнато в мистерия и постоянно имаше една поддисткаща аура около него, то във вторият сезон всичко ми беше някво супер статично и безжизнено. Единствено сцените в бара ми направиха невероятно добро впечатление - според мен там сериалът наистина блести - невероятна актьорска игра, придружена с пропито тегаво настроение, мрачни тонове и едно от най-добрите музикални ъъъ допълнения, които съм виждал.Даже и диалозите, колкото и да са кратки са на много по-високо ниво там.
За краят hooolly shit :
Spoiler for :
За краят hooolly shit :
Spoiler for :
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
В голяма степен сценария и диалозите в сезона наистина бяха subpar. Срещата на Велкоро с дебелия джинджър бе идиотска, но явно си пропуснал доста неща около Франк, тъй като неговия арк бе единствения логичен и добре реализиран.
Spoiler for :
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
ТоваDarkAvenger89 написа:Даже и атмосферата на града не можа да ме хване, докато в първи сезон се чувстваше как мястото на действието едвали не си има собствен живот, беше обгърнато в мистерия и постоянно имаше една поддисткаща аура около него, то във вторият сезон всичко ми беше някво супер статично и безжизнено. Единствено сцените в бара ми направиха невероятно добро впечатление - според мен там сериалът наистина блести - невероятна актьорска игра, придружена с пропито тегаво настроение, мрачни тонове и едно от най-добрите музикални ъъъ допълнения, които съм виждал.
Spoiler for :
- DarkAvenger89
Spoiler for :
-
- Цар
- Обратна връзка:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YpUznQds8p4[/youtube]
Иначе се чудя в коя тема изобщо коментирах втори сезон, предвид че след като го дропнах почти мигновено и 2 години по-късно го догледах ми направи адски силно впечатление и не може да съм останал безразличен в умрелия ни форум.
По моите стандарти в някои отношения втори сезон се оказа дори по-силен от първи, не кинематографски или като изпълнение, ами заради изключително премазващо тежкия лош завършек на историята. Рядко са такива бижута, в която историята ти напомня, че в истинския свят никога няма хепи енд и колкото по-безскрупулен и безнравствен е един човек, в общия случай толкова по-голям е шансът да остане недосегаем. <3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dFh71_ftxLE[/youtube]
Иначе се чудя в коя тема изобщо коментирах втори сезон, предвид че след като го дропнах почти мигновено и 2 години по-късно го догледах ми направи адски силно впечатление и не може да съм останал безразличен в умрелия ни форум.

По моите стандарти в някои отношения втори сезон се оказа дори по-силен от първи, не кинематографски или като изпълнение, ами заради изключително премазващо тежкия лош завършек на историята. Рядко са такива бижута, в която историята ти напомня, че в истинския свят никога няма хепи енд и колкото по-безскрупулен и безнравствен е един човек, в общия случай толкова по-голям е шансът да остане недосегаем. <3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dFh71_ftxLE[/youtube]
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Излязоха първите два епизода от сезон 3 и доста ме кефи, че връщат жанра към сезон 1. Много ме кефи атмосферата, историята тръгва да се заплита доста интересно (първият еп малко ми вървеше бавно, но втория го изгледах на един дъх) и Машала Али играе страхотно трудния си персонаж

Значи, днеска беше последният епизод. Али и партньора му продължаваха да играят уникално добре и наистина бях супер пленен от цялостното изживяване до финала.
Сега, последният епизод не беше по никакъв начин лош, но ме остави да се почувствам неприятно излъган. Твърде много подметки и подхвърляния през целия сезон, които се оказаха просто филър, както и сюжетни дупки. В смисъл, финалът на историята беше ок, но далеч от това, което очаквах като развитие.
Последния епизод 5.5/10, останалото 8/10
Сега, последният епизод не беше по никакъв начин лош, но ме остави да се почувствам неприятно излъган. Твърде много подметки и подхвърляния през целия сезон, които се оказаха просто филър, както и сюжетни дупки. В смисъл, финалът на историята беше ок, но далеч от това, което очаквах като развитие.
Последния епизод 5.5/10, останалото 8/10