Нов български сериал - "Под прикритие"
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
Re: Нов български сериал - "Под прикритие"
Баба Гуси написа:tandar in peradais
тоя мартин му превърам сичките моменти. То мене ме е срам да го гледам тоя как се излага... Секвите епизодични рандоми играят по-добре от него нз как може да има толкова некадърен актьор ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Още помня снимката с дървото. Да, Ивайло Захариев не е особено впечатляващ актьор. Но някак си сериалът е направен толкова добре, че не бих искал никой друг в главната роля. В смисъл, и Джаро и Куката, и всичките там отрепки играят ТОЛКОВА добре, че ги мразя. Щото ми напомнят, че това цялото се случва не само в лентата...kaboom написа:тоя мартин му превърам сичките моменти. То мене ме е срам да го гледам тоя как се излага... Секвите епизодични рандоми играят по-добре от него нз как може да има толкова некадърен актьор
Ако не друго, поне имаше егати бедес изживяванията наш Марто, докат' се кротне като анонимното ченге от анонимно районно, който иска да опандизи с легални средства общо взето всички останали във филма.
- Till.Lindemann
тъкмо си мислих как сериала се забива в турска мелодрама, пък то кво стана ебати епизода. другата неделя последен епизод, не знам за или против съм да има нов сезон
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
Back at the start! След повече от два месеца с медиокър филър сезона завърши с няколко доста силни епизода. Лично аз щях да предпочета смъртта на Джаро да бъде катализатор за завършек на сериала, но може би завръщането към корените, с нов герой под прикритие, ще е добро решение за бъдещото му развитие.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
- Till.Lindemann
абе и мене ме изкефиха последните епизоди, един от големите трябваше да отиде(в случая джаро), ама вече и куката...не знам тия, дето остават(захари, големия близнак, марто, попов от време на време), дали ще докарат същата атмосфера. ама може още включване от турци да има, де да знайш
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
В тоя сериал по-голям от чича ви Фарук НЕМА
Просто мисля че няма сцена с него в която да не съм overwhelm-нат от СВРЪХ ПАТРИАРХАЛНОТО му достолепие, ЕЙ ТВА СЕ КАЗВА ЧОВЕК![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Просто мисля че няма сцена с него в която да не съм overwhelm-нат от СВРЪХ ПАТРИАРХАЛНОТО му достолепие, ЕЙ ТВА СЕ КАЗВА ЧОВЕК
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Къде е турски бор когато ти трябва?!VVARDEYN написа:В тоя сериал по-голям от чича ви Фарук НЕМА![]()
Просто мисля че няма сцена с него в която да не съм overwhelm-нат от СВРЪХ ПАТРИАРХАЛНОТО му достолепие, ЕЙ ТВА СЕ КАЗВА ЧОВЕК
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Трябва да се направи фен-страница на Турски бор!Kirilicata написа:Къде е турски бор когато ти трябва?!VVARDEYN написа:В тоя сериал по-голям от чича ви Фарук НЕМА![]()
¯\_(ツ)_/ ¯
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
От днес почва 5 последен сезон мочмета https://www.youtube.com/watch?v=3QuPfEKk0Ds

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Гледах го, ма ддз все ми е тая. Аз спрях да го гледам към 2-3 сезон... Тоя Мартин дървото вече не е под прикритие тъй ли? Че как не са го гръмнали лошите...
Иначе аз го гледах с цел да проследя продуктовото позициониране... Няма напредък
Иначе аз го гледах с цел да проследя продуктовото позициониране... Няма напредък
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Радвам се, че най-любимия ми, поне до сега, сериал се завръща. Относно епизода, по-скоро съм 50/50, ще видим нататък.
тежки нокаути
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
denik написа:
Да тва ме вбесява толкова натрапчиво рекламиране на продукти едвали има. Не се научиха и тва си е. Серията не беше нещо особено, тук там някой лафове израдваха, но като цяло мудно действие, нищо запомнящо и достатъчно интригуващо като за начало на сезона, с изключение на първата сцена. Ще видим как ще приключат историята. БТВ с тва темпо ако я кара Захариев около 145-ия сезон ще е готов за ОскУрите

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Бая силен епизод, направо ми стана жал за Рафаел, как го гръмна безмилостно
а психоложката е много добра, отдавна трябваше да има полицайка в главния екип на полицаите.
тежки нокаути
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
На мен ми се понрави как изчистиха Рафаел, малко или повече ми напомни откъде е черпено вдъхновение за тоя сериал. :3
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Доста слаб епизод, винаги съм твърдял, че този сериял трябваше да си остане с първи и втори сезон, които са ми най-любимите изобщо. Поне Яна е готина. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
тежки нокаути
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Натискаме ... натискаме ... натискаме ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Епизода беше много добър, може би най-добрия до сега от тоя сезон. Интересно ми е какво ще става между Марто и Ерол от тук нататък и Ерол какво го е подтикнало да застреля Марто, както се видя. А, забравих да спомена, че го гледах в Планет на парти с прожекцията на епизода и в компанията на Митовски и част от актьорите. 
тежки нокаути