Е, да, ама Рикола имаше доста промени (към по-лошо) и по-слабо се придържаше към оригинала. Надявам се тоя да се придържа повече и да няма големи промени...IC1101 написа:само да не стане като римейка на Рикол
Movies 2025/2026
Re: Movies 2013
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=IFBrpKoiCq8 Нов Riddick
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Изглежда доста а ла Pitch Black, което е хубаво. Тоя филм беше уникален.Motorolaz написа:http://www.youtube.com/watch?v=IFBrpKoiCq8 Нов Riddick
¯\_(ツ)_/ ¯
абе според мен самата идеа зад Рикол позволява да се направят доста филми, които да разкажат различна история, както и персонажите да са различни. а някой да знае нови филми за Марс?denik написа:Е, да, ама Рикола имаше доста промени (към по-лошо) и по-слабо се придържаше към оригинала. Надявам се тоя да се придържа повече и да няма големи промени...IC1101 написа:само да не стане като римейка на Рикол
тежки нокаути
Ми единственото, което се сещам е един двоен епизод (общо около 90 мин.) на Доктор Ху, който изцяло се развиваше на Марс в близкото бъдеще (около 200 години напред) и ставаше дума за първата човешка колония там.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Iron Man 3 е мн як. Само че с тоя край не разбирам как ще го вържат с втория авенджърс.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
От големите заглавия досега -
After Earth - fail (тотален)
Oblivion - fail (по-добре гледайте Moon)
Oz - fail (прекалено детски)
Hangover III - не чувам добри работи
Into Darkness - би могъл да бъде доста по-добре
Fast & Furios 6 - става
Iron Man 3 - става
Изглейдате трейлъра на Now you see me. В момента тече на предпремиера, а от петъка ще е на редовна цена, а филмчето изглежда интересно
After Earth - fail (тотален)
Oblivion - fail (по-добре гледайте Moon)
Oz - fail (прекалено детски)
Hangover III - не чувам добри работи
Into Darkness - би могъл да бъде доста по-добре
Fast & Furios 6 - става
Iron Man 3 - става
Изглейдате трейлъра на Now you see me. В момента тече на предпремиера, а от петъка ще е на редовна цена, а филмчето изглежда интересно
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Кво е това масово неразбиране на финала, сякъш гледате нещо на Бергман. Просто му оперираха шрапнела от сърцето (друг е въпросът, че уж беше невъзможно). Идеята беше, че той трябва да докаже пред себе си, че не Iron man е героят, а самият той (Тони Старк). Премахването на шрапнела, съответно на металната джаджа от гърдите, напълно премахна зависимостта му от технологията. Той ще продължава да си супергеройства, но вече по-самоуверено.Serious Sam написа:Iron Man 3 е мн як. Само че с тоя край не разбирам как ще го вържат с втория авенджърс.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Нали целия му костюм беше свързан с енергията която поризвежда джаджата в гърдите. Та около нея се въртяха предните части.Tiny написа:Кво е това масово неразбиране на финала, сякъш гледате нещо на Бергман. Просто му оперираха шрапнела от сърцето (друг е въпросът, че уж беше невъзможно). Идеята беше, че той трябва да докаже пред себе си, че не Iron man е героят, а самият той (Тони Старк). Премахването на шрапнела, съответно на металната джаджа от гърдите, напълно премахна зависимостта му от технологията. Той ще продължава да си супергеройства, но вече по-самоуверено.Serious Sam написа:Iron Man 3 е мн як. Само че с тоя край не разбирам как ще го вържат с втория авенджърс.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Само първите версии на костюма. Всяка част от последната му броня (Марк 42) е с автономно захранване. Нали в един момент му се налагаше да я зарежда с акумулатор от кола
В комиксите вече може да я зарежда от слънчева енергия, магнитни полета и да абсорбира някои атаки (спомни си, когато Тор го удари със светкавици в Авенджърс).
Признавам, че това не е хубаво обяснено във филма.
В комиксите вече може да я зарежда от слънчева енергия, магнитни полета и да абсорбира някои атаки (спомни си, когато Тор го удари със светкавици в Авенджърс).
Признавам, че това не е хубаво обяснено във филма.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Не. На него филмите му са тъпи
Бтв и аз се чудех това за Айрън Мена нали точно тая джаджа дето му беше в тялото зареждаше костюма? В IM 3 не беше така и костюмите му нон-стоп оставаха без енергия?!
Бтв и аз се чудех това за Айрън Мена нали точно тая джаджа дето му беше в тялото зареждаше костюма? В IM 3 не беше така и костюмите му нон-стоп оставаха без енергия?!
TheChosen1 написа:даджайците
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Sony държат правата за филмите върху спайдър-мен. Трябва да минат X години без нов, за да могат правата да се върнат в ръцете на Марвел. Или да ги откупят.Serious Sam написа:Само един въпрос - Спайдърмен не влиза ли в Авенджърса?

-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Точно за Ghost Rider щях да попитам.
Marvel нали се гласяха да си го купят обратно.
Някой знае ли какво стана?
Marvel нали се гласяха да си го купят обратно.
Някой знае ли какво стана?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Сега се поразтърсих и изглежда Марвел са си върнали Ghost Rider, Daredevil (Електра върви заедно с него) и Blade преди около месец, но засега нямат планове, а и едва ли ще направят нещо преди края на PHASE 3 (пролет-лято-есен 2015), за който имат обявен само един филм.
Cool.
едит: Забравих да source-na:
http://screenrant.com/ghost-rider-movie ... daredevil/
Cool.
едит: Забравих да source-na:
http://screenrant.com/ghost-rider-movie ... daredevil/