The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Айде вземи ми ги и на мене, че не мен са ми голям проблем 
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
http://xbox360.ign.com/articles/119/119 ... id=ign1392 Клипчетата TOTAL EPICNESS !!!

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
SniperDwarf91
Доста радва. Бях загърбил фентъзи-РПГта, но това определено ми грабна вниманието.
Отгърби ги, имаш Deus Ex, Witcher 2, Skyrim....
DJ Cat написа:Отгърби ги, имаш Deus Ex, Witcher 2, Skyrim....
ИМАШ SKYIRM НЕ ТИ ТРЯБВА ДРУГО
аз в момента играя обливион и много ме кефи
Deus Ex =/= фентъзиDJ Cat написа:Отгърби ги, имаш Deus Ex, Witcher 2, Skyrim....
Той пък искал фентъзи, сега видях. Няма лошо да играе и малко Sci Fi.
Може ли си толко прост бе.
СПАМЯ ВЕ УМ 
Ще ти наспамя един в грозната мутра, лайненце.
кажете някоя новина
- shub niggurat
- Обратна връзка:
умствено изостанал сиBilly Wonka написа:кажете някоя новина
джумерки
Това е факт, шефе, не е новина.Stylized Corpse написа:умствено изостанал сиBilly Wonka написа:кажете някоя новина
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
бахти новинатаStylized Corpse написа:умствено изостанал сиBilly Wonka написа:кажете някоя новина
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Stylized Corpse написа:за него е новина
да, а ти си педераст и това е ново за тебе, но ще свикнеш да лапаш пишки почни с моята
Идват на 11 ноември, за да играят на играта на десетилетието.
(освен ако не излезе още някой elder scrolls до края на 2019)
:
Ама вие сериозно ли чакате това жалко подобие на игра? Това шибано, жалко, малоумно, скапано и тотално ненужно на гейминдустрията студио досега няма нито една добра игра. Не, сериозно, просто не е истина колко мразя хора, които играят The Elder Scrolls. Толкова тъпи, скучни, безлични и празни игри просто не могат да бъдат намерени в никоя друга поредица. Акълът не ми го побира колко тъп трябва да си, за да се кефиш на подобни игри. Хората от Bethesda трябва да бъдат вкарани в затвор заради престъпления към геймърското общество, а всичките им фенове да бъдат публично разстреляни.
Но, вместо това, милиони шибани глупаци по целия свят чакат следващото лайно на компанията, глупавата, безидейна, безлична и тотално наебана игра Skyrim. Хората вече са толкова зомбирани, че не е истина. Знаете ли, сутринта станах, изпиках се, закусвах и пак се изпиках. Ще попитате каква връзка има това с проклетата, нещастна игричка на име Skyrim? Ами, никаква. Но тази игра ще е толкова ужасяващо тъпа, че за нея просто няма какво повече да се каже.
Но, за сметка на това мога да докажа, че всички фенове на Bethesda са подрастващи чекиджии и сексуално неориентирани педерастчета. Погледнете само хората, които пишат в темата. DJ Cat се прави, че играе интелигентни игри като The Witcher 2 и Deus Ex: Human Revolution, но всъщност обявява лайна като Skyrim за GOTY още преди да са излезли. Прави се на голям мъжкар, но си е сложил като аватар котенце и тайно си мечтае да ебе Iddqd. Draksis дори няма да го коментирам, просто няма такъв жалък безживотник. И този Nephalen, който е най-тъпият, безличен и сляп фен на игра, който някога съм виждал. Мрете в праз, идиоти.
Но, вместо това, милиони шибани глупаци по целия свят чакат следващото лайно на компанията, глупавата, безидейна, безлична и тотално наебана игра Skyrim. Хората вече са толкова зомбирани, че не е истина. Знаете ли, сутринта станах, изпиках се, закусвах и пак се изпиках. Ще попитате каква връзка има това с проклетата, нещастна игричка на име Skyrim? Ами, никаква. Но тази игра ще е толкова ужасяващо тъпа, че за нея просто няма какво повече да се каже.
Но, за сметка на това мога да докажа, че всички фенове на Bethesda са подрастващи чекиджии и сексуално неориентирани педерастчета. Погледнете само хората, които пишат в темата. DJ Cat се прави, че играе интелигентни игри като The Witcher 2 и Deus Ex: Human Revolution, но всъщност обявява лайна като Skyrim за GOTY още преди да са излезли. Прави се на голям мъжкар, но си е сложил като аватар котенце и тайно си мечтае да ебе Iddqd. Draksis дори няма да го коментирам, просто няма такъв жалък безживотник. И този Nephalen, който е най-тъпият, безличен и сляп фен на игра, който някога съм виждал. Мрете в праз, идиоти.