: D Ясно колко ги вдяваш работите.. И процесора може да е по добър ама се вижда на мултиплатформените заглавия, колко много разработчици го ползват пълноценноThe Dancer написа:Бокса = Слаба графична карта,
PS3 - добра графична карта,
PlayStation 3 заслужава ли си?
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Re: PlayStation 3 заслужава ли си?
a.k.a Frosty
Той май видя истината и си продава гейстейшъна. Дано пък и вземе бокс!Lich King написа:: D Ясно колко ги вдяваш работите.. И процесора може да е по добър ама се вижда на мултиплатформените заглавия, колко много разработчици го ползват пълноценноThe Dancer написа:Бокса = Слаба графична карта,
PS3 - добра графична карта,
Аз ги имам и двете конзоли и за мен са на едно ниво. Просто понеже плеистейшъна ми е вързан към огромен телевизор и всичко изгежда много пикселизирано от близо, а можеби няма антиалейзинг а хбокса има. Както и да е разликата е малка и се сабелязвя най-вече при мултиплатформери които са портнати от хбокс за пс3.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
The Dancer
- В момента играе: Всичкоо, което допадне.
Човек като е пиян, прави грешки, нали ? (че дори и да не е, вземи прочети всичките ми постове) И го продавам поради нуждата на пари, за да инвестирам в новото апартаментче.. И пак казвам не хвали бокса щото са ти я подарили за рождения ден, тъй като е по-евтина, don't even speak, I see you're a freak..X-ray написа: Той май видя истината и си продава гейстейшъна. Дано пък и вземе бокс!
The Dancer написа:don't even speak, I see you're a freak..
Бокса си го взех сам, защото мултиплатформените вървят по-добре и с изключение на Heavy Rain не ме блазнят ПС3 ексклузивите. А дано си намериш хубав апартамент.The Dancer написа:Човек като е пиян, прави грешки, нали ? (че дори и да не е, вземи прочети всичките ми постове) И го продавам поради нуждата на пари, за да инвестирам в новото апартаментче.. И пак казвам не хвали бокса щото са ти я подарили за рождения ден, тъй като е по-евтина, don't even speak, I see you're a freak..X-ray написа: Той май видя истината и си продава гейстейшъна. Дано пък и вземе бокс!