• Всякакви дискусии относно CoD: Modern Warfare 2. •
Re: • Всякакви дискусии относно CoD: Modern Warfare 2. •
абе има ли опция да се премахне мерника като в предната , защото аз не забелязах таква
Ми не, просто тоя гиф ми се стори най-подигравателен.Neon Black написа:Да не си фен на Flight of the Conchords?![]()
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
В трето лице ли почна да говориш бе, дебил?¦•••SHERIFA•••¦ написа:Call of Duty: Modern Warfare 2 се продава от ¦•••SHERIFA•••¦ на най-евтината цена, която може да бъде намерена в България ИЗОБЩО: 55 лева !!! Повече информация - в подписът ми.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Снощi играх с Г-н Цеков Мулти и мога да кажа 4е беше яко лудница
Та идеята ми беше ако може да се съберем заедно и да играем всички.Който иска да ме добави в STEAM :Името ми е HaPk0MaH
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Стийма ми е vermic19 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Абе тия много лесно умират кат тръгнеш ги колиш с ножа 
I wanna be sedated.
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Е виж,че ги режеш в гърлото 
И реално да умират от веднъж си е много по-реалистично,отколкото един удар с ножа да прави примерно 25 демидж.Сми,аз ще ти разкъсам черния дроб с едно промушване,а пък ти въпреки това ще си седиш прав все едно нищо не е станало
И реално да умират от веднъж си е много по-реалистично,отколкото един удар с ножа да прави примерно 25 демидж.Сми,аз ще ти разкъсам черния дроб с едно промушване,а пък ти въпреки това ще си седиш прав все едно нищо не е станало

axaxaxaxaxaxaxa EPIC FAIL.
Уж бойкотират играта,пък я играят.
SHERIF , ако я продаваш за 55 лева НЕ ОТВАРЯНА обаче я зимам ...
Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
Продава я ама първо треа да те отвори.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Продава ги през стийм... няма какво да отваряш, само файловете ще са.
TheChosen1 написа:даджайците
-
¦•••SHERIFA•••¦
Аз не разбрах - бях си публикувал поста със статистиката от Steam, с информация, с всичко, дори и връзката за 55 лв., над поста на "дебила", но СТОТИЦИТЕ докладвани от мен постове, баш моят, в който нямаше нито abuse, нито warez, нито на латиница, нито нещо не по правилата, е изтрит
.
Това вече е тенденциозно. Ето все пак какво бях постнал 00:06ч.:
------------
Call of Duty: Modern Warfare 2 размаза: Left 4 Dead, Left 4 Dead 2 Demo, Team Fortress 2, Football Manager 2010, Dragon Age: Origins, Counter-Strike ( вечният 2-ри ), Counter-Strike: Source ( с години на 1-во място ) и вече е на... 1 място в статистиката на online играемост в Steam ! За първият ден има
4.7 милиона
продадени оригинални копия на играта ( вкл. Pre-Orders ), с което завзема досегашният държан рекорд от 3.6 милиона продадения копия Worldwide на Grand Theft Auto IV ( 2-3 декември миналата година ) !
Call of Duty: Modern Warfare 2 се продава от ¦•••SHERIFA•••¦ на най-евтината цена, която може да бъде намерена в България ИЗОБЩО: 55 лева !!! Повече информация - в подписът ми.
Това вече е тенденциозно. Ето все пак какво бях постнал 00:06ч.:
------------
Call of Duty: Modern Warfare 2 размаза: Left 4 Dead, Left 4 Dead 2 Demo, Team Fortress 2, Football Manager 2010, Dragon Age: Origins, Counter-Strike ( вечният 2-ри ), Counter-Strike: Source ( с години на 1-во място ) и вече е на... 1 място в статистиката на online играемост в Steam ! За първият ден има
Call of Duty: Modern Warfare 2 се продава от ¦•••SHERIFA•••¦ на най-евтината цена, която може да бъде намерена в България ИЗОБЩО: 55 лева !!! Повече информация - в подписът ми.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Шехерезада ти си единствения тук който нарушава правилата!
Алминатора` написа:Е виж,че ги режеш в гърлото
Aз ви говоря за мултито.
Има някой много гламави(не че аз съм големия майстор)
Особено немците
I wanna be sedated.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Само минавам.. никога не пиша в този форум.
Тая игра е уникална
Тая игра е уникална
остарехме
Естествено, че ще е невероятна. Нали именно това е половината кеф от кампаниитe в двата MW-a. Hell breaks loose in a matter of days! Aко историята беше "по-вероятна" или реална, играта щеше да замяза на Rainbow Six/Splinter Cell/Ghost Recon/random Tom Clancy game...
Относно това дали е прекалено невероятна - не мисля. По-голям реализъм в това отношение би довел единствено до убиване на атмосферата и fun-a като цяло.
Относно това дали е прекалено невероятна - не мисля. По-голям реализъм в това отношение би довел единствено до убиване на атмосферата и fun-a като цяло.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
пълни простотии, и съм съгласен със стелта
как пък първите 2 игри реализма беше на съвсем друго ниво, а от 4ката станахме рамбо?
как пък първите 2 игри реализма беше на съвсем друго ниво, а от 4ката станахме рамбо?
Minotaur King написа:гаменче
Първите два игри бяха правени по истинска история...Ако искаш реазилъм,трябва да направят как някои рандом войник седи на некоя картечница в ирак и стреля по цивилни...Идеална си е.Само тва с космическата станция и аз не го разбрах верно
-
Vermic
- Обратна връзка:
Ами ако бомбата е била вакумна?