DEBRE DEBREE

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Kompoth

Re: DEBRE DEBREE

Мнение от Kompoth »

добре де, добре... това е най-добрият нападател на ман юнайтед от много години насам, признавам.
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Несериозно е да се каже, че Бербатов не може да играе.
.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

още по-несериозно е да се каже, че е добър колкото руни. няма да се обаждам повече, че ей сега ще се обадят форумните футболисти и фенове да се карат откога метълите са започнали да разбират от футбол :P
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Nocturno написа:още по-несериозно е да се каже, че е добър колкото руни. няма да се обаждам повече, че ей сега ще се обадят форумните футболисти и фенове да се карат откога метълите са започнали да разбират от футбол :P

И откога метълите са започнали да разбират от футбол? За едно нещо сте прави,Бербатов не може да се сравнява с Руни,за момента.Кой знае този сезон,може всичко да се случи.
JFK
В момента играе: Mafia.

Мнение от JFK »

Бербатов има голям талант,но просто очакванията за 08/09 бяха едва ли не да е новия Кантона.Играе момчето,дайте му време просто,сега като онзи лаком предател напусна отбора,очаквам Берба да се развихри.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

DJ Cat написа:
Nocturno написа:още по-несериозно е да се каже, че е добър колкото руни. няма да се обаждам повече, че ей сега ще се обадят форумните футболисти и фенове да се карат откога метълите са започнали да разбират от футбол :P

И откога метълите са започнали да разбират от футбол?
Искаш ли да риташ някой път с нас ? Да видим колко боца в лицето можеш да поемеш докато викнеш майка си разреван.
джумерки
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Ами то хубаво Бербатов е добър, ама почна вече повече да подава отколко да вкарва. В което няма нищо лошо, разбира се, обаче май забрави да вкарва голове, което пък от своя страна е кофти за националния :lol: :lol:
Бтв, Рууни ми направи гадното впечатление на тъп егоист-имаше чудесна възможност да подаде на Бербатов, който си имаше коридорче, но не-той се заигра с топката и впоследствие, две секунди по-късно Арсенал имаха контраатака...шИтландска му работа... :lol: :lol:
WeAreGettingClose
JFK

Мнение от JFK »

Swiftblade написа:Ами то хубаво Бербатов е добър, ама почна вече повече да подава отколко да вкарва. В което няма нищо лошо, разбира се, обаче май забрави да вкарва голове, което пък от своя страна е кофти за националния :lol: :lol:
Бтв, Рууни ми направи гадното впечатление на тъп егоист-имаше чудесна възможност да подаде на Бербатов, който си имаше коридорче, но не-той се заигра с топката и впоследствие, две секунди по-късно Арсенал имаха контраатака...шИтландска му работа... :lol: :lol:
Той нека подава,пък другите да вкарват-не се оплаквам,важното е МанУтд да побеждават ;).А иначе,да,Бербатов в националния не е на особено високо ниво.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

"шитландска" ? Туй нямаше да е смешно дори Руни да беше шотландец :shock:

Хора, истината е, че подхождате грешно към Бребо. Оно не е нападател за 30 милиона, просто ситуацията беше такава, че Ферги се нуждаеше от трети нападател и нямаше по-удобен кандидат, затова ги ръсна тия пари. Затова и всички очакваха от него да вкарва гол на мач, да достигне поне 20 попадения. А реално ролята му беше просто да влезе в ротацията Руни/Белязания и да имаме още една нападателна опция.

Преглътнете цената и приемете, че това е играч за 20 милиона макс, но обстоятелствата около трансфера му бяха специфични, и всъщност ще се усетите, че е доволно добър :- )

ПП
Освен това никой да не го сравнява с Уазаа :О Рунката = секс :oops:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Оххх Селф-пууууунд. Защо все си мисля, че Рууни е шотландец :IMNOOB:
WeAreGettingClose
Аватар
Sturm

Мнение от Sturm »

Swiftblade написа:Оххх Селф-пууууунд. Защо все си мисля, че Рууни е шотландец :IMNOOB:
Не, англичанин е, путко миризлива.
Minotaur King написа:гаменче
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Swiftblade написа:Оххх Селф-пууууунд. Защо все си мисля, че Рууни е шотландец :IMNOOB:
Защото много разбираш и се интересуваш от футбол.
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Sturm написа:
Не, англичанин е, путко миризлива.
Оbvious troll, is obvious | |(
Айде и другия се покачи на клона :OMGOMG: :OMGOMG:
Навиците не са забравят лесно, а?
WeAreGettingClose
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Swiftblade написа:
Sturm написа: Не, англичанин е, путко миризлива.
Оbvious troll, is obvious | |(
Айде и другия се покачи на клона :OMGOMG: :OMGOMG:
Навиците не са забравят лесно, а?
За пореден път се убеждавам,че представа си нямаш какво е тролене.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Кире_Гръчата погледни поста на Ноктурно и виж моя(или по-точно това което си ми цитирал) Това че не съм сложил :lol: :lol: ''Omg Teh joke waz awzum'' не значи,че говоря сериозно и се правя на разбирач.До колкото ритането,заедно,няма как от Варна съм и на мен ми се рита,ама моите мързеливци докато се наканят :?
Swiftblade целия форум е срещу теб,вземи се в ръце,а не се мъчи да си интересен и да се изправяш срещу всички.Аз първи те забелязах,че не струваш,а сега след време целия форум те мрази.Най-добре лефтвай,сменяй ника или се върни като пораснеш малко,защото един срещу всички в форум,особено в пцм,особено с твоите възможности,бързо ще се откажеш.
JFK

Мнение от JFK »

If you strike him down now,he will become more powerful than EVER!

(отдавна чакам момента за Стар Уорс reference :D)
Аватар
progata

Мнение от progata »

Само на мен ли ми прави впечатление как "шампиона" пада от Дебрецен,а "втория" бие Динамо Москва,колкото до вечното дерби,еми реално погледнато фк1914 имат 2 мача в Българското порвенство -вечното дерби,другите или са купени,или някакви далаверки или съдийски тесли,та говедата,като се готвят цяла година за 2 мача нормално да имат някакъв превес,но в евротурнирите се вижда кой е 10 пъти по класният отбор и клуб!
Фк1914 е тумор за българския футбол!
Мача МанЮ-Арсенал,аз съм фен на Челси,но съм много,много разочарован от съдията,който тотално наклони везните в полза на отбора,който незаслужаваше да спечели,с оглед показаните чисто футболни стойности!
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
JFK

Мнение от JFK »

@progata съдята ли е виновен,че Алмуния се хвърля в краката на Руни,когато това не беше нужно и,че Диаби си вкара автогол?
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

progata написа: аз съм фен на ЧелсКи
А, доживях и такова животно да видя :shock:

освен това - "футболни стойности" и се наричаш фен на челски? :P

ПП
не се заяждам.

само малко :oops:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
JFK

Мнение от JFK »

Дади написа:
progata написа: аз съм фен на ЧелсКи
А, доживях и такова животно да видя :shock:

освен това - "футболни стойности" и се наричаш фен на челски? :P

ПП
не се заяждам.

само малко :oops:
Не,въобще не се заяждаш :D.Поне не спомена,че не са печелили КЕШ все още :D