Какво четем ?
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Re: Какво четем ?
Я препоръчайте някой роман на Лъвкрафт, че тия разказчета от сборника свършват баш когато ти става интересно. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Аз сега чета "Луната е наставница сурова" на Енсън Хайнлайн и впечатлението ми е "УАУ".
Наистина много добра книга![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Наистина много добра книга
WeAreGettingClose
- OnePageLife
Мисля че ги имам в библиотеката, ама пак трябва да погледнаWarbringer написа:OnePageLife написа:Дан Симърс "Хиперион".
Виж му и другите книги - "Илион" и "Олимп", "Песента на Кали"... Според мен са стотици пъти по-добри от сагата за Хиперион
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
"Зовът на Ктхулу", "Възкресителят"Max Payne написа:Я препоръчайте някой роман на Лъвкрафт, че тия разказчета от сборника свършват баш когато ти става интересно.
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
- R@Z0R
- Обратна връзка:
Първото е сборника, който четох досега.Statis написа:"Зовът на Ктхулу", "Възкресителят"Max Payne написа:Я препоръчайте някой роман на Лъвкрафт, че тия разказчета от сборника свършват баш когато ти става интересно.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Да питам Метеоритът (Deception Point) Цифрова крепост (Digital Fortress) Ключът на Соломон ( The Lost Symbol ) на Дан Браун струва ли си да се четат ??
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
Дан Браун ли ? Мани го тоя дебил ,не струва !!!KaLI_BoGa написа:Да питам Метеоритът (Deception Point) Цифрова крепост (Digital Fortress) Ключът на Соломон ( The Lost Symbol ) на Дан Браун струва ли си да се четат ??
Чета рядко, но по много. Харесвами да не оставям ключови моменти за утре предпочитам да изчета възможно повече наведнъж.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Отстрани се от тематаDemon__Hunter написа: Дан Браун ли ? Мани го тоя дебил ,не струва !!!
Калине, ако Шифъра и Клеймото са ти харесали - захапвай ги и тия, де факто са същите, само има малко повече сай-фай елементи ;- )
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Нещо не ми харесва превода на Пощоряването. :/ В смисъл, на английски ми хареса повече, макар че се отказах да си вадя очите с проклет .pdf към 150 - та страница.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Ако си от София - разходи се из Славейков и Orange, там има Пратчет на английски и мисля, че го имаше Going Postal.
Иначе от малкото, което прочетох, преводът наистина е по-зле от обикновено, но обяснение има - преводачката мисля, че е различна от предишните :-/ Истината е обаче, че Пратчет е неописуемо труден за превод и предишните книги заслужават уважение най-малкото заради гениалната работа, свършена от преводачите
Иначе от малкото, което прочетох, преводът наистина е по-зле от обикновено, но обяснение има - преводачката мисля, че е различна от предишните :-/ Истината е обаче, че Пратчет е неописуемо труден за превод и предишните книги заслужават уважение най-малкото заради гениалната работа, свършена от преводачите
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
яз па нищо не четем от сам прост
-
Мr.Anderson
Златоокия написа:Някой има ли представа, дали се замисля превод на Mistborn от Брандън Сандерсън ?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Просто усещах, че трябва да го направяЗлатоокия написа:Златоокия написа:Някой има ли представа, дали се замисля превод на Mistborn от Брандън Сандерсън ?
- R@Z0R
- Обратна връзка:
Върнах се към класическото фентъзи. 
и 
Почнах втората, надявам се да е толкова добра, колкото първата.
Абе, каква е тая мания в това издателство, все полу/голи жени да рисуват?
Не че се оплаквам де... 
и 
Почнах втората, надявам се да е толкова добра, колкото първата.
Абе, каква е тая мания в това издателство, все полу/голи жени да рисуват?
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
В момента съм на "Денят на възраждането" на Сакьо Комацу, много добра книжка, ама все не се сещам да я свърша деба 
Трева в котенцата...
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
От няколко дни нямам време да довърша Making Money. После имам малко разкази Уудхаус в графика, "Градът" на Саймък и "Космическа Одисея" на Кларк.
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Хах, туй го намерих в домашната библиотека-много готина книжка.Kindzadza написа:В момента съм на "Денят на възраждането" на Сакьо Комацу, много добра книжка, ама все не се сещам да я свърша деба
Иначе наскоро си купих(и все оше чета) "Метален рояк" на Кевин Андерсън.
WeAreGettingClose
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Dexter написа:Иначе наскоро си купих(и все оше чета) "Метален рояк" на Кевин Андерсън.
Заглеждах я последният път в книжарницата. Струва ли си?
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
я у книжарницата последно заглеждах една пичка, ама май не струаше