Ето ме и мен (този в дясно):

Steel написа:One Vision написа:...
Да, упреквай ме, че не отивам на протести, на които не се изявяват ясни и точни искания, а дори и да се изявяваха, никой нямаше да ги чуе. Упреквай ме, че не отивам на митинги, на които полицията смила от бой без причина и които в крайна сметка не постигат нищо, освен че показват каква полицейска държава сме и как никой не го ебе за народа, а важното е той да си мълчи, защото и да каже нещо никой няма да го чуе, а ще го млати.
И така. Браво на тебе, велики патриоте.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Fenrir написа:Аз имам следният въпрос - разбра ли се кой го организира ...
One Vision написа:Андрей, имаш ли клипче преди полицаите да настъпят, където е заснета веригата на Орлов?
zip0 написа:Много мразя глупаци, които се правят на невменяеми. Замерях ги чак след като ни изтикаха до "Раковска", издразних се понеже никои не каза на хората, че има сигнал за бомба и протеста трябва да бъде прекратен, просто изведнъж започнаха да бият от деца до пенсионери.
One Vision написа:Хаха, по БНТ дадоха как едно приятелче подарява роза на полицайка (взехме пример от гърците).
Андрей, имаш ли клипче преди полицаите да настъпят, където е заснета веригата на Орлов?Fenrir написа:Аз имам следният въпрос - разбра ли се кой го организира?Доста съмнително ми се вижда, при положение, че са извикани и агитката на Левски, ЦСКА и не знам си кой, които са от кретен надолу.
Според мен някой си плаща за тази работа, както стана с Кошлуков, който е лайно и половина, но е лайно с власт.Тънко ви манипулират, май, ама как да е....
Ааа, 100% е платено. Най-вероятно всички световни банки са се организирали и чрез тъмни сили са телепортирали парите в жилищата на протестиращите. След това специални пратеници на масонската ложа ни посетиха и ни обясниха, че нашият протест е част от глобалният план на евреите за тотална доминация над планетата. Разбира се, знам че конспирацията се простира дълбоко сред народа и аз съм се докоснал до съвсем малка част от нея, но определено си прав - такава има.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Инициатива като инициатива, френдове.
Уви,
нямам право да ви светкам за подробности,
но това брожение, на моят език, се квалифицира нещо от сорта - БУКСУВАНЕ.
Тоест,
хабене енергия на празни обороти.
Влагаме ресурси, а насреща - НИЦ.![]()
++++++++
Бързам да успокоя,
никого не упреквам,
нито взелите участие добротворци,
нито злотворните елементи;
хич пък служителите на реда![]()
Просто,
темата е люто обсъждана на десетки места из нета,
и ме обзе мерак да ви река, че
РЕАЛНА полза от този протест,
не ще има още 3.5 поколения.![]()
++++++++
Френдове,
разберете,
ние предполагаме, но небето разполага.
За неверника това е некфо клише,
но аз не мога да изправя онова, което небето е създало криво;
тоест,
секи си има правото на своите наивитети и заблуди ...,
така де ...![]()
++++++
Някои цял живот ще бъдат протестиращи ...
Уви,
раят не е на земята,
дееба.
Общи, нищонезначещи фрази,
лозунги,
плакати,
крясъци ....
Да!
Това е добро за земята,
но небето не ебава подобни писъци ...
УВИ.![]()
++++++
Който чете, нека разбира,
щото не ми се обясняват очевидности, дееба.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Wintersun написа:За християнин много псуваш ми се вижа...