Малко грубичко звучи де ама, пак като не си мислите че съм самия него е добре...;>На Княза трите дупки? :Р Сгряхме вече :Р
Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? )
Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? )
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ем, не, аз си помислих, че Ноктурно се опитва да повтори сценката с Пейгън Фиърс... Грешала съм. ;р И съм слушала достатъчно за теб, че да те позная. ^^kitty написа: Малко грубичко звучи де ама, пак като не си мислите че съм самия него е добре...;>
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Де'а и епичната тема!
Кога успяхте да изпишете 8 страници, изпълнени с тъпи спорове?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Това е може би единствената смислена тема в този форум от месеци. Тъпи спорове? Не бих взел такъв коментар на сериозно от човек, който най-вероято е взел ника си от Хари Потър, аватара си дори си няма идея от къде е, и мисли, че е яко да напише, че живее на Ореола.
No, трябва да отбележа поне нек'фа похвала тук за красивия ти изказ, с който дори и съм напълно съгласен
Бих казал и още нещо, ако имах малко повечко време, ама и мисля, че се изказах достатъчно в тази тема...
No, трябва да отбележа поне нек'фа похвала тук за красивия ти изказ, с който дори и съм напълно съгласен
Бих казал и още нещо, ако имах малко повечко време, ама и мисля, че се изказах достатъчно в тази тема...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
знам че половината от форумниците не са забивали мацки или са забивали някви супер грозни
Познах ли
Познах ли
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Никак... Прост си като китайска джапанка, познах ли? Знам, не ми отговаряй. ;Дfabric написа:знам че половината от форумниците не са забивали мацки или са забивали някви супер грозни
Познах ли
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Ако се беше поразровил,щеше да знаеш,че името Фенрир не е измислено от роулинг,не виждам какво ме е на местожителството(и твоето не е остроумно).The Grim Reaper написа:Това е може би единствената смислена тема в този форум от месеци. Тъпи спорове? Не бих взел такъв коментар на сериозно от човек, който най-вероято е взел ника си от Хари Потър, аватара си дори си няма идея от къде е, и мисли, че е яко да напише, че живее на Ореола.
Дрее ми какво мислиш де,но темата си е чисто мерене на пишки.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
От 9 възможни 1 ебана .
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Внимавай к'ви ги ръсиш. ;рDisturbed написа:На Княза трите дупки? :Р Сгряхме вече :Р
Екс, изумително е какви неща приказваш, като за човек с дълга връзка. Малко или много сам си противоречиш. Няма спор, че оргазъм можеш да получиш не само момиче, с което си бил 2 или повече години - просто дали въобще има как да става въпрос за едно и също нещо?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Точно заради това казах "най-вероятно". Чети.Fenrir написа: Ако се беше поразровил,щеше да знаеш,че името Фенрир не е измислено от роулинг,не виждам какво ме е на местожителството(и твоето не е остроумно).
Дрее ми какво мислиш де,но темата си е чисто мерене на пишки.
Моето местожителство се базира на книга, която съм прочел. Не на игра със тъп сюжет и много пуцане по смешно изглеждащи извънземни. Но дай ако искаш да си мерим пишките, а не местожителствата посочени във профилите ни.
fabric, съмнявам се, но ако това те кара да се чувстваш повече мъж си свободен да го вярваш. Но надменното поведение няма да ти донесе нищо повече от солидна доза псувни, които биха те осрали, ако не страдаше от заблудата, че си забивал повече мацки от другите форумци. И все пак, освен съжаление друго не мога да изпитам към теб.
А относно мацките... Мисля, че мацките във форума са забивали поне хора умеещи да пишат правилно. Чувствай се загубеняк. Ха.Ха.
Темата замира и повтаряме едно и също, та...изпитах желание да обобщя.
Еднодневните...или нощтните връзки се предпочитат от кретени.
Дългите връзки се предпочитат от зрели хора.
Точка.
Всичко останало е просто разтягане на локуми. Дреме ми дали мога да изпитам удоволствие от някой one night stand. Сигурно ще достигна до оргазъм. Мъже сме, най-често по-лесно свършваме. Просто не ме влече. Та ми дреме к'фи ги говорите. За мен който тук твърди обратното за момента е пълен кретен. По обясними, обяснени и необясними причини. Нямам какво повече да кажа.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ако някой желае да реши проблема с бързото свършване, да примами някое случайно маце да му пусне в бар, да изпита по-добро удоволствие от секса със любимият партньор или просто иска да зарадва приятелката си за Св. Валентин - на лично съобщение към мен :mrgreen:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
(Чшш! Забрави заплащанетоо!)AcTivE написа:Ако някой желае да реши проблема с бързото свършване, да примами някое случайно маце да му пусне в бар, да изпита по-добро удоволствие от секса със любимият партньор или просто иска да зарадва приятелката си за Св. Валентин - на лично съобщение към мен :mrgreen:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Забивал съм и пичовчета, но това беше в пети клас, тогава просто не се бях осъзнал.
Иначе само се чудя къде е Сашо Бойчев да драсне няколко оригинални реда, дето се дървеше на всяко едно писмо, написано от мома.
Иначе само се чудя къде е Сашо Бойчев да драсне няколко оригинални реда, дето се дървеше на всяко едно писмо, написано от мома.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
No като че ли завърши темата, а когато Рипъра завърши без да псува, сякаш тая тема достигна хепи енд
Почвам да пиша следващата смислена тема в тоя форум
И Грим, за спора преди няколко страници, на който не отговорих поради мързел - не, не се правя на мъж пиейки бира, просто ми е любимата напитка след Mountain Dew-то
Почвам да пиша следващата смислена тема в тоя форум
И Грим, за спора преди няколко страници, на който не отговорих поради мързел - не, не се правя на мъж пиейки бира, просто ми е любимата напитка след Mountain Dew-то
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!