Форумно FIFA 08 първенство XXIV [Шампион Crazysasho]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Kriss [Valencia] 1:1 Van [Valencia]

Ранен негов гол , скоро след това вкарах и аз и след това играхме предимно в центъра като второто полувреме като видя че не може да ме пробие почна да прави мръсотийките с Q + W но добре че си го знам и го спрях .Един път беше много близо до гол точно след такава атака но фаулира вратаря ми ( :lol: )
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Изображение

Добър мач като цяло ,но 1 и 4 ми гол ,както и неговият втори станаха след доста спорни вратарски намеси.

Впрочем досега ми се случваше да бягам с Мартинс да вика Джереми и като вкарам с Обата да вика гол от Мартинс.Сега вкарах с Джереми и вика гол от Мартинс мноо смях честно.Верно са чернокожи ама коментора недоизпипан от Еа. :D
Изображение
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

Kriss написа:Kriss [Valencia] 1:1 Van [Valencia]

Ранен негов гол , скоро след това вкарах и аз и след това играхме предимно в центъра като второто полувреме като видя че не може да ме пробие почна да прави мръсотийките с Q + W но добре че си го знам и го спрях .Един път беше много близо до гол точно след такава атака но фаулира вратаря ми ( :lol: )
той само така играе винаги :wink:
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Gonzo - Larsson 2-1

Много добър мач !!!

2 на Бензема
Изображение
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Krissan 1:3 Rooney

Заслужена победа и много мои грешки ...
Red DevilS|RooNeY

Krissan 1:3 Rooney добър мач и двамата направихме по една грешка ако може да се каже че е грешка :wink: УСПЕХ му желая напред
Изображение
Red DevilS|RooNeY

всички резултати нанесени :19: браво на мода било е трудно все пак 9 страници :wink: :thumbsup: :licklips: :thumbup:
Аватар
M a K a T a™

Мнение от M a K a T a™ »

M a K a T a™[real madrd]-Larsson[liverpooll]-2:2

Добьр мач с мн пропуски,на два пьти мача прекьсна ,затова нямам скрийн.За мен вкараха-2 нистелрой
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Райчев - Рензинг 0:0

Отвратителен лаг, но все пак добро мачле направихме, повечето положения бяха заради лага и грешки на защитниците :shock:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Kris [Valencia] 0:2 eminemcho [Bugcelona]

Отвратен лаг , той вика че при него нямало ....
Бъгселона ... кво да ви кажа при тях нападателите не порпускат...

От другия турнир аз лично ще забраня тоя Бъгясал отбор, съжелявам за истинските фенове на Барса но просто от ФИФА са се осрали за поредна година и тва не мога да го търпя , който не му харесва да не играе в турнира ни но от следващия тур Барса няма да е играем отбор .Или всички ще играем с тях или никой !!!
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Пичое нещо ми е зле нета ... Дано утре да е добре за да можем да играем ;)
em1nem4o
В момента играе: Cs i pak Cs :D
Обратна връзка:

Мнение от em1nem4o »

kriss[Valencia] 0-2 em1nem4o[Barca]

Изображение

Мислех че победата ша ми остане едничка , но си възвърнах формата :lol: :lol: :lol: И макар и да е имало лаг можеше спокойно да излезе и някой друг път да си доизиграем мача но не го направи :wink:
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Kriss написа:Kris [Valencia] 0:2 eminemcho [Bugcelona]

Отвратен лаг , той вика че при него нямало ....
Бъгселона ... кво да ви кажа при тях нападателите не порпускат...

От другия турнир аз лично ще забраня тоя Бъгясал отбор, съжелявам за истинските фенове на Барса но просто от ФИФА са се осрали за поредна година и тва не мога да го търпя , който не му харесва да не играе в турнира ни но от следващия тур Барса няма да е играем отбор .Или всички ще играем с тях или никой !!!
Аз ти казах да ги забраниш ти не ме послуша :oops:
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

em1nem4o написа:kriss[Valencia] 0-2 em1nem4o[Barca]

Image Replaced With URL For Only One Quote MOD: [url]http://url218.imageshack.us/url218/590/98109682rv5.th.jpg[/URL]

Мислех че победата ша ми остане едничка , но си възвърнах формата :lol: :lol: :lol: И макар и да е имало лаг можеше спокойно да излезе и някой друг път да си доизиграем мача но не го направи :wink:
аз ти казах защо не излезнах , защото докато се наканя ми вкара гол и ако бях излезнал щяха да почнат едни разправии " що си излезнал , нарочно след голаа .....и т.н" за това моя си е грешката .
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Да всички резултати са нанесени , доста се поизпотих , но както и да е .
С еминемчо има много лаг , като играхме сечеше здраво.
Изображение
Red DevilS|RooNeY

Rensing [Bayern 1-2 .red devils|rooney [Man.Utd] :icq19: добър мач контролирах играта :wink: успех му желая
Изображение
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

TroY Gonzo написа:
Аз ти казах да ги забраниш ти не ме послуша :oops:
Да и Манчестър трябва да ги забраните...ей сега човека ме смачка и с друг отбор да беше пак щях да падна... ама все пак то бива бива бъгави футболисти...това е прекалено

айде успех да върна жеста :)
Red DevilS|RooNeY

Rensing написа:
Да и Манчестър трябва да ги забраните...ей сега човека ме смачка и с друг отбор да беше пак щях да падна... ама все пак то бива бива бъгави футболисти...това е прекалено

айде успех да върна жеста :)
кое е бъгавото на ман ю само тва че Роналдо е бърз и Рууни ли :lol: да бързи са но в реалния футбол не са ли :?: а и аз не сам ти играл бъгаво като тоя с Барса дето само Я+В кам Анри аз не сам го правил тва и се съмнявам и Сашо да го прави защото и той е с Ман Ю така че няма отбор за забраняване тва е фифата и футбола е такъв :D
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Букмейкара 3-0 Романс

Изображение

Доста страннаа игра от негова страна.През първото задръжаше много топката и разиграваше отзаде ,като имах само 1 положение и го изтървах.Задържа 5-10 минути игрално време и тръгва напада и в 80 процента от случайте губеше топката.В началоо на второто пробих стената чрез Оуен ,но играта изхвърли и доигррахме 1 полувреме.В него той пак задържаше ,но нападаше по често и успя да създаде 2-3 положения ,но Оуен отново го наказа 2 пъти .

Изображение
Изображение
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Red DevilS|RooNeY написа: кое е бъгавото на ман ю само тва че Роналдо е бърз и Рууни ли :lol: да бързи са но в реалния футбол не са ли :?: а и аз не сам ти играл бъгаво като тоя с Барса дето само Я+В кам Анри аз не сам го правил тва и се съмнявам и Сашо да го прави защото и той е с Ман Ю така че няма отбор за забраняване тва е фифата и футбола е такъв :D
И Ферарибери всъщност е невероятно бърз, ама в играта е направен пълен охлюв, за Янсен да не говорим :x
Смачка ме. Това да е последния офтопик :oops:
Публикувай отговор