Ранен негов гол , скоро след това вкарах и аз и след това играхме предимно в центъра като второто полувреме като видя че не може да ме пробие почна да прави мръсотийките с Q + W но добре че си го знам и го спрях .Един път беше много близо до гол точно след такава атака но фаулира вратаря ми (
Форумно FIFA 08 първенство XXIV [Шампион Crazysasho]
Kriss [Valencia] 1:1 Van [Valencia]
Ранен негов гол , скоро след това вкарах и аз и след това играхме предимно в центъра като второто полувреме като видя че не може да ме пробие почна да прави мръсотийките с Q + W но добре че си го знам и го спрях .Един път беше много близо до гол точно след такава атака но фаулира вратаря ми (
)
- Букмейкара

Добър мач като цяло ,но 1 и 4 ми гол ,както и неговият втори станаха след доста спорни вратарски намеси.
Впрочем досега ми се случваше да бягам с Мартинс да вика Джереми и като вкарам с Обата да вика гол от Мартинс.Сега вкарах с Джереми и вика гол от Мартинс мноо смях честно.Верно са чернокожи ама коментора недоизпипан от Еа.

-
Red DevilS|RooNeY
той само така играе винагиKriss написа:Kriss [Valencia] 1:1 Van [Valencia]
Ранен негов гол , скоро след това вкарах и аз и след това играхме предимно в центъра като второто полувреме като видя че не може да ме пробие почна да прави мръсотийките с Q + W но добре че си го знам и го спрях .Един път беше много близо до гол точно след такава атака но фаулира вратаря ми ()
-
TroY Gonzo
-
Red DevilS|RooNeY
-
Red DevilS|RooNeY
- M a K a T a™
Kris [Valencia] 0:2 eminemcho [Bugcelona]
Отвратен лаг , той вика че при него нямало ....
Бъгселона ... кво да ви кажа при тях нападателите не порпускат...
От другия турнир аз лично ще забраня тоя Бъгясал отбор, съжелявам за истинските фенове на Барса но просто от ФИФА са се осрали за поредна година и тва не мога да го търпя , който не му харесва да не играе в турнира ни но от следващия тур Барса няма да е играем отбор .Или всички ще играем с тях или никой !!!
От другия турнир аз лично ще забраня тоя Бъгясал отбор, съжелявам за истинските фенове на Барса но просто от ФИФА са се осрали за поредна година и тва не мога да го търпя , който не му харесва да не играе в турнира ни но от следващия тур Барса няма да е играем отбор .Или всички ще играем с тях или никой !!!
-
crazysasho
-
TroY Gonzo
Аз ти казах да ги забраниш ти не ме послушаKriss написа:Kris [Valencia] 0:2 eminemcho [Bugcelona]
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
аз ти казах защо не излезнах , защото докато се наканя ми вкара гол и ако бях излезнал щяха да почнат едни разправии " що си излезнал , нарочно след голаа .....и т.н" за това моя си е грешката .em1nem4o написа:kriss[Valencia] 0-2 em1nem4o[Barca]
Image Replaced With URL For Only One Quote MOD: [url]http://url218.imageshack.us/url218/590/98109682rv5.th.jpg[/URL]
Мислех че победата ша ми остане едничка , но си възвърнах формата![]()
![]()
И макар и да е имало лаг можеше спокойно да излезе и някой друг път да си доизиграем мача но не го направи
-
Red DevilS|RooNeY
-
Red DevilS|RooNeY
кое е бъгавото на ман ю само тва че Роналдо е бърз и Рууни лиRensing написа:
Да и Манчестър трябва да ги забраните...ей сега човека ме смачка и с друг отбор да беше пак щях да падна... ама все пак то бива бива бъгави футболисти...това е прекалено
айде успех да върна жеста
- Букмейкара
Букмейкара 3-0 Романс

Доста страннаа игра от негова страна.През първото задръжаше много топката и разиграваше отзаде ,като имах само 1 положение и го изтървах.Задържа 5-10 минути игрално време и тръгва напада и в 80 процента от случайте губеше топката.В началоо на второто пробих стената чрез Оуен ,но играта изхвърли и доигррахме 1 полувреме.В него той пак задържаше ,но нападаше по често и успя да създаде 2-3 положения ,но Оуен отново го наказа 2 пъти .

Доста страннаа игра от негова страна.През първото задръжаше много топката и разиграваше отзаде ,като имах само 1 положение и го изтървах.Задържа 5-10 минути игрално време и тръгва напада и в 80 процента от случайте губеше топката.В началоо на второто пробих стената чрез Оуен ,но играта изхвърли и доигррахме 1 полувреме.В него той пак задържаше ,но нападаше по често и успя да създаде 2-3 положения ,но Оуен отново го наказа 2 пъти .

И Ферарибери всъщност е невероятно бърз, ама в играта е направен пълен охлюв, за Янсен да не говоримRed DevilS|RooNeY написа: кое е бъгавото на ман ю само тва че Роналдо е бърз и Рууни лида бързи са но в реалния футбол не са ли
а и аз не сам ти играл бъгаво като тоя с Барса дето само Я+В кам Анри аз не сам го правил тва и се съмнявам и Сашо да го прави защото и той е с Ман Ю така че няма отбор за забраняване тва е фифата и футбола е такъв
Смачка ме. Това да е последния офтопик