Arcatraz написа:DR. Hippie написа:Олеле! Ти освен че си глупак, ти си бил и фанатик. Добре, след като знаем че си чедо малко, какво да те правим? А и между другото - защо пренебрегна онзи мой пост? Не ме карай да го цитирам отново, май нещо не ти се иска истината да е такава.
За кой от всички твой постове става дума?
Накараме да се цитирам, а?
Велик си! О, велик манипулаторе, о, колко си грозноват.
Oбичаш да се изкарваш прав, нали? Но погледни внимателно - кой тука те смята за сериозен? Та, пред кого ще изкараш тази велика победа? Къде ще отиде хвалбата? При дружките, о, сигурен съм че вече си им казал как си победил тази огромна дивотия. Не си ограничен. Не си малоумен. Не си жалък. А тогава какво си? Велик? Възвишен ли си? Компетентен в някакво занимание? Или не - ти си просто играчка в очите на група хора. Обидено детенце, избиващо комплексите си и липсата на внимание около себе си. Отново - кой си ти? Каква е тази твоя, ммм, излишна кауза? Слаб си и си ограничен в начина на мислене. Музиката не показва колко си надарен. Музиката е израз на емоция, духа, чуството което никога не излиза на яве. Истината е че разума е този даващ мнението ми за тебе. Сметнал си едни факти за достоверни, други за грешни, а най-основното го пропускаш. Виждаш ли - ти си модерен не по музиката, а по начина на мислене. Глуповат. Детски. Но едва ли ще приемеш думите ми? Защо му е на човек да бяга срещу себе си? Само показва че събеседника му е прав. А представи си другите около мен да споделят това мнение за твоята личност? И ти да бягаш от него? Да смяташ че си прав, а ние грешни - не е ли това потвърждение отново? Изход няма. Винаги си бил и ще си грешен. Просто ще сменяш посоките. Така че - тичай докато можеш. Общества много - убеждения много - хора много - глупаци също.