FORUM:The video game (Character Screenshots)
Sashakiss® написа:Лийч, не можа ли да ъплоуднеш трейлъра на място, където да се дърпа с по-висока от 9кб/сек скорост?
Предложение за ниво(ако ще има сингълплейър) - Уестсайдско Село, където аз съм големият лош бос.
Ако ми дадеш някакъв сайт или ми обясниш как се ъплоудва в дата...не мога да повярвам, че не знам как

Куц Пръч написа:Не забравяй да сложиш и животни - куци пръчове и т.н :Д
В момента работя по модел на пръч, който ще присъства в някоя от частите. Не гарантирам, че ще е тази. Какво стана с репликите?

Jamaican Herbman написа:Имам идея нивата требва да са според мястото където живее даденият съфорумец (играещият персонаж)
Айде като сте тръгнали така да ни вкарате и ЕГН то и ДНК то и кръвната група и.т.н.

http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!

- Sashakiss®
- Обратна връзка:
Re: WHY
ДъвкА написа: WHY DO YOU IGNORE ME
Because you are just a chewing gum
Sashakiss® написа:ДъвкА написа: WHY DO YOU IGNORE ME
No actually it's because there is google and forums made just for this questions.
Не човек сериозно бих ти обяснил, но ще трябва да се изпочупя от писане, а и не искам да пиша излишни неща. Тези дни може да ти драсна едно ЛС с обяснения

П.П. Аиде бе някой да каже как се качва в дата!

-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Sashakiss® написа:ДъвкА написа: WHY DO YOU IGNORE ME
Word! And nobody cares for chewing gums..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
Vermic написа:Btw Лийч ако ще ме слагаш искам да съм 1 към 1 с тоз пич ;р
Няма да ти е лесно ;р
Сигурно няма да повярваш, но намерих модел на такава маска преди няколко седмици

Не искам да качвам трейлърите в такива сайтове, защото много хора ще ги видят. Рилийз датата я има на първата страница, ще я напиша отново: "When it's done"

-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Leach написа:Vermic написа:Btw Лийч ако ще ме слагаш искам да съм 1 към 1 с тоз пич ;р
Няма да ти е лесно ;р
Сигурно няма да повярваш, но намерих модел на такава маска преди няколко седмици![]()
Не искам да качвам трейлърите в такива сайтове, защото много хора ще ги видят. Рилийз датата я има на първата страница, ще я напиша отново: "When it's done"
Супер си

Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
- Цар
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:Кире_Гръчата написа: всеки от форума, който ще има участие у играта да си качи предсмъртни реплики, че като цъкаме мулти да се засили реализма
АХХААХ, да !!!
"Vrasubatburuk ug butharubatgruiuk" -- "We will kill all the men and sodomize all the women" (The Orcish equivalent of 'cheers') ?

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!