Подкрепям.Varggoth написа:Не, това е просто форум - няма нищо общо с нищо, което може да се похаби, че дори и да се измени към нещо по-добро. Потребители идват и си отиват, поддръжката е все същата и се полагат точно същите усилия по нея. И форума си е все същия - понякога се появяват добри попадения, но както винаги това е изключителна рядкост.EviL написа:Саруман WTF ? Ти сам не си вярваш нали ? Значи след хилядното ти лаино в кенефа тоалетната чиния нама да се захаби ? Форума е просто форум както площадите в средновековието са били просто площади и въпреки това пучовете са почвали именно от там.
Енциклопедия на никовете на потребителите във форума
- Friendly Devil
It's me! 

-
Damage san
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
Wings_West
4 години приблизително 1450 дена, от които не съм присъствал 6 месеца общо, което е приблизително 180 дена! И да сложа към 150 дена(грубо казано), в които не съм присъствал на споменатото място, остават приблизително 1000 дни! Аз не прощавам, ако искаш ще ти пратя снимка тоалетната ми чиния е чистак бърсак. Отгоре на всичкото е червена! Зависи какво има в кенефа(климатични условия - влага, температура, наляганеEviL написа:Значи след хилядното ти лаино в кенефа тоалетната чиния нама да се захаби ?
Всичко това го казвам като справка!
Нема никой....
-
Loopmaster
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
|
|
|