Userbars
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Trigger Happy, благодаря за почерпката. Освен това ми беше много приятно да те смажа на Quake 3. Трябва някои път пак да го направим. Ето ти банерчето с бмв-то. Реших да ти направя и още едно, след като разбрах за любовта ти към оръжията.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Браво Firzen, много е добро.

(само да не ме намразите, че непрекъснато ви се бъркам в работата
)

Бял с черна рамка? Така?:Firzen написа:Шрифта бял с черна рамка не мога да го докарам, а уж всичко правя както трябва.

(само да не ме намразите, че непрекъснато ви се бъркам в работата

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Well this isn't your fault actually. With such small font sizes I use a simple trick, that is not mentioned in the guide. I add the black stroke manualy, pixel by pixel.Firzen написа:ДаТочно така
![]()
Много благодаря! I wonder where I went wrong...
Ето така:

А ако използваш автоматичния stroke ще се получи така:

27B-6
- Friendly Devil
-
javagirl
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Поласкан съм, но наистина няма нужда.javagirl написа:И аз се включвам!trigger happy написа:
Аз това "Thnx Xayzer" си го слагам в подписа, подтикавам и всички с баннер на Xayzer, да го направят.
Засрамваш ме. Това вече наистина не го заслужавам.- = E r o s = - написа:Предлагам нещо с по-личностно послание, като "Xayzer rulz" или "Xayzer е мастър!".

27B-6
-
javagirl
Ами не са разрешени. Ние си ги пеистваме във всеки пост. Ако искаш можеш да помолиш Xayzer да ти направи едно. Много е добър. 90 процента от тези във форума са негови. (моито също!)Nexus написа:Хмм от кога са разрешени изображения в подписите...може да си направя някой user bar по късно...в началото изобщо не ми харесваха дори ме дразнеха но сега може да размисля

-
Abdominal Pain
-
Abdominal Pain
-
javagirl