Userbars
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Trigger Happy, благодаря за почерпката. Освен това ми беше много приятно да те смажа на Quake 3. Трябва някои път пак да го направим. Ето ти банерчето с бмв-то. Реших да ти направя и още едно, след като разбрах за любовта ти към оръжията.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Браво Firzen, много е добро.
Бял с черна рамка? Така?:
(само да не ме намразите, че непрекъснато ви се бъркам в работата
)

Firzen написа:Шрифта бял с черна рамка не мога да го докарам, а уж всичко правя както трябва.
Бял с черна рамка? Така?:
(само да не ме намразите, че непрекъснато ви се бъркам в работата

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Firzen написа:ДаТочно така
![]()
Много благодаря! I wonder where I went wrong...
Well this isn't your fault actually. With such small font sizes I use a simple trick, that is not mentioned in the guide. I add the black stroke manualy, pixel by pixel.
Ето така:
А ако използваш автоматичния stroke ще се получи така:

27B-6
- Friendly Devil
-
javagirl
-
Xayzer
- Обратна връзка:
javagirl написа:trigger happy написа:
Аз това "Thnx Xayzer" си го слагам в подписа, подтикавам и всички с баннер на Xayzer, да го направят.
И аз се включвам!
Поласкан съм, но наистина няма нужда.
- = E r o s = - написа:Предлагам нещо с по-личностно послание, като "Xayzer rulz" или "Xayzer е мастър!".
Засрамваш ме. Това вече наистина не го заслужавам.

27B-6
-
javagirl
Nexus написа:Хмм от кога са разрешени изображения в подписите...може да си направя някой user bar по късно...в началото изобщо не ми харесваха дори ме дразнеха но сега може да размисля
Ами не са разрешени. Ние си ги пеистваме във всеки пост. Ако искаш можеш да помолиш Xayzer да ти направи едно. Много е добър. 90 процента от тези във форума са негови. (моито също!)

-
Abdominal Pain
-
Abdominal Pain
-
javagirl