Bethrezen написа:slim_k написа:Bethrezen написа:Разбирача написа:"Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. "
Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят.
А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"!
Бетрезен - установих . Ти си безвъзвратно загубен ИДИОТ ! Не мисля да споря повече с теб . Имбицил ...
Може и да съм "безвъзвратно загубен ИДИОТ", но съм прав! Хайде, докажи ми че греша!
И за да ти докажа, че съм прав:
Eamon -
Fuck itFuck what I said
it don' t mean shit now
Fuck the presents
might as well throw em out
Fuck all those kisses
they didn' t mean jack
Fuck you whore
I don' t want you back
Ти изобщо прочете ли какво ти написах в по предния ни разговор в тая тема - ест. че не - щото продължаваш да бъдеш същия тесногръд глупак ...
И да те питам - как можеш изобщо да ми цитираш песни на новоизлюпени идиоти , които дори не са рапъри ... Това само показва колко си и наясно с това което говориш . Изобщо няма да се занимавам с тебе . Добре беше поне да не дразниш хората , а да пишеш на ЛС-та ...
И за да ти обясня като на олигофрен - предпочитам да слушам нещо , което да ме държи на земята , да различавам доброто от злото и да знам от какво да се пазя , отколкото да витая некъде из деветте кръга на ада с поредната песен за "мазния к*р на Черния Господар" . Предпочитам също да не ме занимаваш с ограниченото си мнение . Просто не засягай темата рап повече и това е ...