Училищни бисери

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
Гайтан Веждю

Мнение от Гайтан Веждю »

Откъс от ученическо литературно интерпретативно съчинение:
...и понеже ладиарят отказал да прекара баба Илийца,тя взела кола и сама се прекарала...
МОЛЯИЗПРАТЕТЕСПЕЦИАЛИСТ,ЧЕМИСЕПОВРЕДИИНТЕРВАЛЪТ.
Аватар
Slave To Rave

Мнение от Slave To Rave »

устно изпитване по история:(понеже неможа нищу друго да измисли ученичката Г____а каза:)
-повреме на турското робство българите са се топлели като турците им запалят къщите.
по географиа-госпожата чете бисери от контролно:
въпрос-Каде се отглежда ориз?
отговор-В селището.
въпрос-Какво е остров?
отг.-Дупка в морето.
You don't need no worries in your life.......You just need your hardcore, that's the only thing you need to survive!!!!
гост написа:Когато говориш с бог,това е молитва.
Когато бог ти говори,това е шизофрения.
The Legend Of Zelda

Мнение от The Legend Of Zelda »

в 4ас по руски госпжата към двама от моы клас - адриане кво ръчкаш божидар отзад :wink: :arrow:
Бий се за Левски , Умри за Левски !
davieba

Мнение от davieba »

незнам 7мо свети седмочисленици беше най-лудото даскало в което съм бил, секи час беше ебаси майтапа че даже с удоволствие ходих на даскало....тва е сяка приказка там е баси бисера
Аватар
deep.ocean.mix

Мнение от deep.ocean.mix »

davieba написа:незнам 7мо свети седмочисленици беше най-лудото даскало в което съм бил, секи час беше ебаси майтапа че даже с удоволствие ходих на даскало....тва е сяка приказка там е баси бисера

Аз много исках да влезна там, ама не ми стигна бала ):
http://ellusive.net
http://www.trance.nu
http://www.tranceaddict.com

God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;

You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Пишем в час по музика неква пропаднала песен и госпожата вика да почне да я пеем,и момчето от съседния чин почна да пее радка-пиратка :D Аз се насрах
Права писмено изпитване по география.Другият час госпожата връща контролните и пита"Абе ти знаеш ли си името"Аз:Ми да"и тя"Е незнаех че се казваш македония"
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Stiiv Olstin

Мнение от Stiiv Olstin »

The CROW написа:Не съм попадала до сега на нормален учител по музика. Ето и една истинска история:
Госпожата по музика отваря много внимателно вратата на класната стая и надниква вътре в нея, след което се вмъква вътре трепереща и обляга гърба си на вратата. Ние я питаме какво й е, но тя не отговаря. Отива до прозореца до катедрата и го затваря бързо, сяда на стола и продължава да трепери. Отново я питаме какво й е. Тогава тя казва:
- Не се бойте, те са дошли за мен! Аз ще ви пазя!
- Кои са дошли, бе, госпожо?
- Извънземните! - и сочи през прозореца, продължавайки да трепери.

Наистина, не си го измислям. Тая жена просто не е в час... :lol:
Имали сме такова зле по Английски..Проблема при нея обаче не беше само това..Тя влизаше в стаята с неадекватно поведение,клатеше главата повтаряйки Йес,Йес,Ай ъндърстенд.. После почваше да обяснява как сме хитлеристчета , след което как нея са я биели хитлеристите..Ходеше винаги с един и същи анцуг (лайнян цвят),който беше 3 пъти по голям от нея :)..Толко бисери имахме от нея ама ги забраих ;/
Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!

LedEINIQ !!!!!
Myk1

Мнение от Myk1 »

Час по немски
Шефа вика на мен:АБЕ ЕЙ ГОВЕДО С ГОВЕДО,ЩА НАПРАА АЗ ТЕБЕ ЧОВЕК!!!
Аз:Ко стаа шефе,ш'хойм ли а пушим ва?

Е не точно така беше,но да стане фън.Мога и още да поизмисла стига да искате.
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

The CROW написа:Не съм попадала до сега на нормален учител по музика. Ето и една истинска история:
Госпожата по музика отваря много внимателно вратата на класната стая и надниква вътре в нея, след което се вмъква вътре трепереща и обляга гърба си на вратата. Ние я питаме какво й е, но тя не отговаря. Отива до прозореца до катедрата и го затваря бързо, сяда на стола и продължава да трепери. Отново я питаме какво й е. Тогава тя казва:
- Не се бойте, те са дошли за мен! Аз ще ви пазя!
- Кои са дошли, бе, госпожо?
- Извънземните! - и сочи през прозореца, продължавайки да трепери.

Наистина, не си го измислям. Тая жена просто не е в час... :lol:

Ахахах култово :lol: Как може тия хора да ги допускат до деца :)

Тва не е бисер баш, но случка която заслужава внимание :
В час по инфо един се разприказва повечко и даскалицата хвана тебешира и го хвърли ... Благодарение на evasion-а, въпросния калпазанин избягна тебешира, дигна го от земята и го хвърли обратно по госпожата... Тя го лови у въздуха и го хвърля пак, тоя пак го избягва , хваща го и го хвърля за втори път :lol: И така към 3-4 пъти , докато даскалицата просто не се отказа :lol:

Друга случка ... Един от класа донесе развален или преверен боб, не знам точно какъв беше, но миризмата беше ужасна :) Изсипа малко на един лист, а докато го изсипваше , миризлива пара пронизваше атмосферата :). След това го уви внимателно и го сложи под бюрото :lol: Следващия час имаме биология, а даскала ни мрази и постоянно ни прави гадно... Време беше за отмъщение :twisted: Студена пот тръгна да се стича по челото на тъпото копеле, започна да кашля и пребледня :) Накрая стана и се развика как може да ни вони така стаята. Лошото беше че миризмата безмилостно се разнасяше из цялата стая и започнахме и ние да страдаме , но винаги ще има жертви ... Резултата беше контролно... да му еба мамата.
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

един идиот от на6ия клас:

какво е прилагателно
отговаря:не6то което се прилага

2 въпрос:какво е съществително
отговаря:не6то което са6тествува :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
еба идиота
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

'Начи почнал е часа и една шматка е закьсняла.Десет минути след началото му тя отваря вратата и се шмугва в стаята.И като я вижда един от класа сьс все сили виква: "Еми ходи с Цецооооооо" :lol:

Абе кат' го напишеш не звучи добре.Просто т'ва беше некво ненормално
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Ледник

Мнение от Ледник »

Аз блъскам вратата на класната стая с мазна пица в ръка и рева "...и оня вика ЧОПКААААААААААААА!!!!!!!!!!"... зад мен едно стадо говеда, като видяха ококорената учителка по френски си изпоизпуснаха пиците, натъпкахме се обратно навън и трябваше да й се извиняваме за грубото нахлуване. Откъде да знае някой, че часът е започнал преди петнайсет минути?
Аватар
Човека Скелет

Мнение от Човека Скелет »

Госпожата по литература:
"Ей Ангеле разгеле,че си тук тамън ще те изпитам"
"Ученици,авторът на тва стихотворение,сиреч Елисавета Багряна.."
Следващия път използвай това и пиши на кирилица, в България сме и форумът е на българи и за българи!
AnHiMiLaToR

Мнение от AnHiMiLaToR »

7в клас гр.Поморие:
--- 05.10.2005 г. ---
Най-спокойно си отиваме на училище целия 7в клас на СОУ Ив.Вазов гр.Поморие.
Изтичат часовете като капки вода.Най-сетне стигаме и до ГЕ(Й)ографията.Всички викат "Елате,елате!".
Какво ли значи това ?!
Хм,Мишо (omleta) е взел някаква дъска... Какво ли смята да прави с нея ?
Той се качва по стълбите за третия етаж и... какво виждат очите ми ?
Дам... Мишо скочи по стълбите с дъската.Много зрелищно беше и всички му се смяхме.
Какво смята да прави този умник ?!Иска 10 стотинки и щял да направи нещо яко.Ех... лиших се от 10 ст.
И какво прави пак този идиот,пълен с вдъхновение?Да... естествено,че той ще вземе по-малка дъска засилва се и
скача по стълбите.Ми това Мишо е голямо калитарче идиотче изрудче ;]
И след това той се съблече гол до кръста и се погаври с г-жата по Ге(й)ография и на излизане каза:
"Довиждане госпожо,приятно ми беше да се погавря с вас!"

--- 06.10.2005 г. ---
Ех,дойде и денят на входното ниво по Български език.Всички очакваме г-жата да дойде и 15 мин. преди часа
отново Мишо (идиота) прави провинение.Невероятно!Той взима някаква си миризлива торбичка и се изкалитарчва
като я пръска по средата на 2-рия етаж в у-ще.Въх каква воня настана нямаш си представа!
Ееее!Госпожата идва :( Всичко си е ОК и влизаме да правим входно ниво.Мишо се лигави,докато г-жата обяснява и
той е подложен на изгонване от класната стая.И какво ли ще направи докато е вън?Хъх,естествено че ще се погаври
с класа.Чука на вратата,оригва се,свири и накрая г-жата излиза да го доизгони.Какво ли е направил Мишо пак?
Дам... Той бил хвърлил миризливка пред стаята.Каква воня настана!Само за входно ниво.Всички се възмутихме и
докато г-жата го гонеше използвахме възможността да попрепишем от Диана(най-добрата в класа) и кварталците(от квартала на гр.Поморие) да сканират от Стефан(най-добрият ми приятел).
Всички теглихме от Диана(най-добрата в класа) с 100 k/s :]
След като изкопирахме контролното си тръгнахме и отидохме на компютри.Естествено,Стефан чакалеше със снайперче,
но ако не чакалстваше щях да го бия много на малко.
Дойде и часът по Рисуване.Докато излизах от тоалетната с пълни шепи с вода,Калоян(един там ламер) умника затръшна вратата и аз
естествено се намокрих като тънковски чорбаджия.След часовете Наско(другото лице) се опита да ми се качи на конче ;] но
въпреки усилените си опити накрая той получи юмрук и шут от мен (макар и не много силни)

--- 07.12.2005 г. ---

Преди часът по География отиваме до чешмите в училището...Един от учениците ми хваща десния крак,другият ми дърпа левия.Ох какъв шпагат направих
:shock: после Мишо(черната офцъ) ми хваща ръката(Да помогне момчето) и аз почти се изправям и се пускам от него и той как изхвърча назад :twisted:

--- Микс ---

В часът ни по Литература:
Г-жата:В учебника четеш с молив!
Класът:Ххахахахахахаахахха
--- --- ---
В час по Изобр.Изкувство :
Учителят:Мишо,какво е хоризонт?
Мишо:Не знам.
Учителят:Аз поне знам,че нищо не знам,пък ти глупак и тва не знаеш :)
--- --- ---
В час по География:
Г-жата:Къде в Азия има най-големи находища на нефт?
Иво(един ученик):В Каблешково!
--- --- ---
Такам MutterMatikata (Математиката) ни е на 3тия етаж и той е последен.На стълбището има голямо пространство и ние си стоим там чакалим госпожата да дойде.Минават си под нас сумати народ и черните офци на класа си взимат чантите и дуф прас върху тях :)
--- --- ---
В час по География:
Г-жата:Добре,кои са климатичните пояси в Европа?
Ученик:Сух тропичен.. ъ...сух полярен... ъ-ъ-ъ-ъ... мокър тропичен и мокър полярен!
--- --- ---
В час по География:
Г-жата:Иво,стани да разкажеш урока за население на Европа!
Иво:Ъ-ъ-ъ-ъ... най-дългата река в Европа е Волга.Тя е дълга.... ъ... много е дълга!
--- --- ---
Час по География:
Г-жата:Коя е столицата на Япония?
Ученик:Поморие!
--- --- ---
Час по Математика:
Черната овца на класа не се държи добре и се лигави,г-жата взима огромният пергел и заплашително тръгва към него.Той й изкрещява:
Чакай ве ква си ти ма? (става надъхано да я бие ;))
--- --- ---
Час по математика:
един ученик взима чаша чай,отваря вратата и пръска госпожата :P
--- --- ---
Час по Математика:
Ученици отварят вратата,г-жата казва:
Махайте се,ще извикам Николов(един учител по Математика)
След 10 секунди коридора беше опразнен...
--- --- ---
Изображение
jediguardian

Мнение от jediguardian »

Кристиян:Господине може ли да отида до тоалетната.
Господина:Да момче,като свърши часа.
К:Ама моля ви се господине.
Г:Казах ти,като свърши часа.
К:Господине наистина ми се ходи до тоалетната.
Г:Момче,ако го кажеш още веднъж ще ти е за първи път!!!
jediguardian

Мнение от jediguardian »

Сетих се още едно:
Изпитват един Мартин от нашия клас.Понеже е тъп и господина му задаваше само лесни въпроси.
Учител:Между кои държави е Руско-турската войнa?
Мартин:Между Влашко и Молдова.
Аватар
Wanted'
Обратна връзка:

Мнение от Wanted' »

учителка:
Димитровград-град или село е?
ученика:
Село
Учителка:
Как бе нали завиршва на град.
Ученик:
Е ,то и Козлодуй завуршва на "уй" ама не е
Ako си бисексуален възможността да изкараш добре неделя вечер е двойно по-голяма.
Изображение
Аватар
Hooff_

Мнение от Hooff_ »

Час по немски:Вие докато ми турнете члена на мен ще ми мине мерака.
Същата:...е личния ми доктор се намира между кафе машината и кошчето.
Аиде сега малко почивка щот Петър почна да мисли...
Ще отворя вратата и ще ви изхвърля през прозореца.
Гошо ако не знаеш кафявото е отзад а жълтото отпред...
Николае какво гледаш в бюста на Милена?Там няма нищо...
lolwut

Мнение от lolwut »

В 4ас по БЕЛ:
Виктор към Атанас: Ей, копеле...
Госпожата: Ей, копеле!

В 4ас по музика:
Теменужка пада от 4ина и се пребива :lol:

А веднъж Сашо и Киро приложиха двойно задушаващо тръшване върху Ники. Ефекта не трябва да го пояснявам :twisted:
jediguardian

Мнение от jediguardian »

Бисери по Английски:

Иво:well I to be nekves,I'm playing bad

Иван:Tom were watching TV when her mother called him

Сашо:You are mus doctor
Публикувай отговор