PC написа:яко но не ми се занимава!
Квит сте нали-Компютрите изневеряват!
EviL написа: Първо нали се сещаш че аз сключвам договор с нечестивците а Ловеца на глави играе с тях ? Онова с поробяването не звучи хубаво . Можеше да кажеш че няколко Нечестивци били вербувани ане цялата раса поробена .
He@d_HuNteR написа:Реавер, това че си вампир не те спасява. Просто няма да умреш толкова лесно (майтапче ), пък и твоята задача е съвсем друга, тъй че нямам работа с тебе
He@d_HuNteR написа:А ве ти вземи напиши твойто продължение и тогаз давай мнения. Срокът ти не беше ли до днеска вечерта.
TT2 написа:He@d_HuNteR написа:А ве ти вземи напиши твойто продължение и тогаз давай мнения. Срокът ти не беше ли до днеска вечерта.
Сериозно мисла дали да не се откажа, просто ми писна от подобни глупави коментари и заяждания. He@d_HuNteR, срокът ми е един ден след последния, пуснал продължение, а това се е случило днес, така че утре.
EviL, нямам нищо против ти и The_prophet да пуснете продълженията си преди мен, ако изобщо пусна такова. И твърдя мисля, че [LoK]TheGuardian си заслужава наказанието - постна две части без да има право на това, значи пропуска 2 хода.
Коментари по разказите - добро продължение от Reaver, странна хиперболизация от ловеца на глави, която просто настоявам да бъде премахната и не чак толкова добра част от Пазителя, който можеше да не използва уличен език като "да правят мръсно" или пък върколаците "ръфат", а и можеше да не затрива орките, но всичко май започва да тръгва надолу и трябва да се вземат мерки.