Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G

Мнение от shub niggurat »

нищо не съм планувал за осми, ама искам да присъствам на нещо интересно
джумерки
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

кур за приложната мат
8ми съкс - в София съм :)
успех на всички
остарехме
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

На осми дванайсети съм в град Сандански, където ще има басейн, за който тренирам вкъщи главно на ябълки и кафета, с надеждата за възможна невербална (суб-) комуникация с колежки/непознати... :roll:
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Sirius написа:бе гледам, че уидоумейкъра постнал, пък това да го ебаваш е като да риташ паднал човек...
[b][color=#80FFFF]Sirius ми праща на лично[/color][/b] написа:какъв ти е проблемът с мен?
Без да казвам каквото и да е било ме обиждаш и в следващия момент ме питаш какъв ми е проблема с теб. Нарочно не ти отговорих тогава, защото знаех, че ще го направиш пак и воала - ти с цялото си остроумие го направи.

Не знам с какъв акъл си щом не си го осъзнал тогава, но явно и сега няма да го осъзнаеш.

Не знам и от кое село си, но там не ви учат добре, така да им кажеш.
Аз

Мнение от Аз »

Криейтъре, в Австрийския ли ще плуваш :?:

Удоумейкъре, много си зле :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Шансов Състезател написа:кур за приложната мат
8ми съкс - в София съм :)
успех на всички
Братле ходи си на лекциите, Маринов е адския пич, верно че е кофти матриал за учене ама човека го обяснява много добре, ако трябва и като на малоумни, само за да схванете. А и на контролни и изпити дава да си гледате записките така че ако ходиш и си пишеш нема да имаш грижи. И аз така се бех ошашкал в началото на семестъра от тая математика ама въобще не е толкова кофти, колкото изглежда. :wink:
AcTivE написа:Къде сте на 8ми ? :)
Нашите льольовци-организатори ни забиха в Копривщица, а там съм ходил и знам, че заведенията са четири кръчмички на кръст и няколко музея-кафета. Чудя се как се набих и аз там, като знам, че на 8ми в София си е било мега добро винаги, а Копривщица е гот ако си ученик и ходиш с класния си по история там. Е, ще видим как ще е, поне колежките са харни и ще са бол... пък ако падне някакъв дебел сняг, а там обикновено пада такъв празника ще се удължи с още няколко дни, така че да се надяваме, че корпивщичани имат добри запаси алкохол и мезета :lol:
Мойте юристчета се набиха у Флоримонта у Банско, ама аз няма да съм с тях. Ше си ходя с финансистите тази и следващата година докато завършим, пък после ше имам още 3 години да ходя с правото. А ние сме у Двореца у Велинград, което ми звучи перфектно. Щото такъв ташак като да идеш на Банско на 8ми няма. Всички там отиват и става ебати мазалото, в дискотеката нема къде да се разминеш. А ние скочихме у Двореца, дето е 5*, та ми е чудно на кви пари ше скочим с пиенето, ама поне имаме джакузита, басейни... абе гъзарчета сме си финансите. :D

Иначе 8ми е по-хубав празник и от Коледа, не го подценявайте, щото...
Аз предишните 2 години не ходех с мойте колеги щото не ми се празнуваше в София, а вие искате тука да си седите... На 8ми трябва да се отиде някъде, та да се запомни. Не върви да го изкараш на същото място, дето принципно си ходиш. :?

WidowmakeR написа: Не знам и от кое село си, но там не ви учат добре, така да им кажеш.
Абе, селяче етрополско, кога дойде на Софията и почна на селяни да обиждаш бе, да ти ебем мамицата провинциалистка? И то го говориш на хора, дето са си Софиянци. МИСЛИ малко преди да говориш бе, дебиле, МИСЛИ бе, имаш ли идея въобще колко ЖАЛКО е да си дошъл от село преди няколко месеца и да обиждаш на селянин? Изумяваш ме колко си тъп, пич. :shock:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

WidowmakeR написа: Без да казвам каквото и да е било ме обиждаш и в следващия момент ме питаш какъв ми е проблема с теб. Нарочно не ти отговорих тогава, защото знаех, че ще го направиш пак и воала - ти с цялото си остроумие го направи.

Не знам с какъв акъл си щом не си го осъзнал тогава, но явно и сега няма да го осъзнаеш.

Не знам и от кое село си, но там не ви учат добре, така да им кажеш.
Опитах се да говоря с теб човешки, не се получава. Нещо у теб отказва да се подчинява на какъвто и да е здрав разум. От няколко месеца хората в този форум, къде по-дипломатично, къде по-директно те критикуват или съветват, но ти неизменно оставаш същия. Същото типче, което знае 4 реплики и ги върти, а когато ги каже, минава на свалени от 4чан картинки, които явно смята за особено затапващи и остроумни.
Това е последният пост, който ще видиш от мен по адрес на твоята персона. Не знаех, че съм ти влияел така притесняващо, че да не искаш да ми отговаряш:)

Колкото до това със селото - принципно бих те наредил, но в момента само ще се усмихна и ще ти тегля една наум. Пожелавам ти да поживееш на местата, където аз съм живял. Най-чистосърдечно. Току-виж си се попроменил в една по-добра посока.
:flipFinger:
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Хора с нагласата, че София е Елитът на света (и това обикновено са си баш селяните, дето са дошли от провинцията, а не кореняците), няма как да отлепят културно нагоре. И да поживее, където му пожелаваш, пак същият див лумпен ще си остане.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

е
то ако си интелигентен човек, където и да си, винаги ще си на ниво

пък и не в софия, ми и в дрезден да идеш, тъпото си е тъпо :D
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Четвърти ден инсомния. Нищо не помага. Май си губя разсъдъка.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Warbringer написа:Четвърти ден инсомния. Нищо не помага. Май си губя разсъдъка.
Напий се с ракия и пуши яко коз, при мене помогна това. :)
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Коза никога не ми е помагал да заспя. По-скоро мисля да се надрусам с гъби пак, за да мога да си подредя главата.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Warbringer написа:Коза никога не ми е помагал да заспя. По-скоро мисля да се надрусам с гъби пак, за да мога да си подредя главата.
Ако не друго, то поне като те пуснат ще си достатъчно изморен за да заспиш :д
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Warbringer написа:Коза никога не ми е помагал да заспя. По-скоро мисля да се надрусам с гъби пак, за да мога да си подредя главата.
Wrong.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Какво правите със здравето си бе, момчета...

П.П.

Навън е блек метъл пейзаж, вътре - топло и уютно, а Биошок току що се инсталира....

Изображение Изображение

Цял ден планирам да не мръдна от това кьоше на хола :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме

Мнение от Tranquil »

Доста уютно :)
:O
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Тил, защо спомена ТОЧНО Дрезден? Много хубаво и уютно градче, просто един от любимите ми :) .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Sirius написа: Опитах се да говоря с теб човешки, не се получава. Нещо у теб отказва да се подчинява на какъвто и да е здрав разум. От няколко месеца хората в този форум, къде по-дипломатично, къде по-директно те критикуват или съветват, но ти неизменно оставаш същия. Същото типче, което знае 4 реплики и ги върти, а когато ги каже, минава на свалени от 4чан картинки, които явно смята за особено затапващи и остроумни.
Това е последният пост, който ще видиш от мен по адрес на твоята персона. Не знаех, че съм ти влияел така притесняващо, че да не искаш да ми отговаряш:)

Колкото до това със селото - принципно бих те наредил, но в момента само ще се усмихна и ще ти тегля една наум. Пожелавам ти да поживееш на местата, където аз съм живял. Най-чистосърдечно. Току-виж си се попроменил в една по-добра посока.
Sirius написа:бе гледам, че уидоумейкъра постнал, пък това да го ебаваш е като да риташ паднал човек...
Това ли е човешки? Само потвърждаваш думите ми.

Никога тук не са се държали човешки. Виж Captain Hero например - всеки път пише големи коментари с малко съдържание и винаги има някакви псувни в тях. Това според мен си е чисто селяшко.

Пък и не знам какво имаш в предвид под това, че си ми влияел и че не съм искал да ти отговарям... Та нали съм ти отговорил...

Също така:
Изображение

Не си падаш да редиш майка ми но го прави преди и не се замисли за това...

Не знам за какви "упражнения" ми говориш - ти ме обиждаш, аз ти отговарям. Не е обратното.

И в миналия ми пост има съм постнал и снимка с цялото съобщение. Не знам за каво говориш, гражданино.

Едит: Съветвам всички, които се чувстват "граждани" да ме блокират. И без това не правите нищо освен да псувате.
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

Мале, бармане, къв си тъп :shock:
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »