Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Наскоро ядох в стола на едно дето е в Овча Купел и се казва Любен Каравелов (май по идея е като ВИАС) и беше доста добро качеството, въпреки ниската цена 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
eх този ВИАС...
ДА ГРЪМНЕ ДАНО ДЕБА НЕГОВАТА МАМИЧКА ДЕБА !!!!!!!!!

ДА ГРЪМНЕ ДАНО ДЕБА НЕГОВАТА МАМИЧКА ДЕБА !!!!!!!!!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Аз па си пикам у кенефа на НБУ, мия си ръцете и гледам Шансов Състезател ме пита "абе ти си от форума на PC Mania, нали?"!Шансов Състезател написа: аз си карам по евлоги оня ден, спирам на светофара на орлов и гледам андрей.. и той ме гледа.. и аз го гледам
и така, само дето той не знае аз кой съм и винаги ше съм една крачка напред.
Доколкото схванах идеята на Ташев беше ако имаме добра оценка на някое от 5-те контролни, че няма да ни изпитва на него, а само на нещата, на които не сме били на контролно или сме слаби.AcTivE написа:Ерик, няма много файда от тия междинни тестове по ОТП. Сещам се, че Ташев въртя-сука, заяжда се, накрая пусна 20-30 човека от курса, а на останалите им го сложи отзад и се явявахме на изпит. Миналата година същото е било. На всичкото отгоре Ташев или Кьосев ни загубиха курсовите работи (идея си нямам как се губят около 2000 листа?!?). ОТП ми е бил и до днес най-неприятния предмет, защото лекциите са пълна скука, а за изпита единствено се зубри, защото човек, който нищо не разбира от право (както са 90% от първокусниците) няма как да си обясни понятията, изследвани ОТП. Аз поне с времето и чрез другите предмети си изясних какво е искал да каже Ташев в прословутия си учебник.
Общо взето исках да кажа да отиваш на Флойд и да не се занимаваш с глупости.![]()
НО
Г-н Росен Ташев от 2 седмици изчезна без предупреждение, лекциите му замества оня евнух Кьосев, който диктува 5 часа говорейки на микрофон, понеже е толкова плах човечеца че гласа му не се чува. А не че нещо, ама си имам учебник (благодаря за който!
Но както и да го гледам, единствения адекватно изглеждащ преподавател първия ми семестър ни заеба как си требе, и ни остави с Кьосев, който ако го чуя да повиши тон ше си ударя гъза у тавана (на аулата, не че нещо), оная знойна женица Рабохчийска дето смята, че е хванала господ за чатала с лекцията си, която всеки втори политолог пресно пръкнал се от великотърновския може да води по-успешно и от нея, и г-жа Дупинова...Петрова, дето разказва детски приказки всяка лекция. И разбира се дебилния самовлюбен комунист Георги Близнашки, чиито глупости имах участта да слушам една лекция миналата седмица, понеже разни зайченца току що завършили гимназията решили, че ги кефят в него (а аз принципно съм писал нормотворчество... трета лекция при Кьосев.). Обаче не се харесахме с него, не само защото съм му баш от другата страна спрямо диаграмата на Нолън, а и защото човека си е дебилен самовлюбен комунист преподаващ теоретични и фактически неиздържани глупости (пример - българският народ нямало да оцелее като такъв и нас нямало да ни има ако не сме се били преборили за самостоятелна църква). И къде забравих г-н Христов с ебания му латински. Нещо като учител по рисуване. Комплекс за малоценност братче, та толко да се вземаш насериозно с жалкия си предмет... умрел е некой да пише есета на латински, преподай си термините и си шибай камшика.
Не ме почвай с правото, че до момента съм АДСКИ разочарован. А дори не съм споменал как по ВПРБ сме на нормална лекция понеже не сме в аулата а в 210I, където първата лекция имаше 50 човека правостоящи, смениха часа на ОТП-то с една лекция напред, а по-късно размениха ОТП и ИБДП... с новия час в сряда. Но по случайност това мен ме устройва, защото застъващата ми се лекция по финанси с ОТП вече се застъпва с нещо доста по-маловажно. Спирам.
Разчитам, че е първа година, първи семестър, и затова е толкова жалка история. А и предполагам съм малко повечко субективен, щото във финансите сме вече 3ти курс и се занимаваме с доста по-сериозни, практични и смислени неща, та сравнението с правото ме дразни. Ако наистина това е само въведение за дечицата дето сега излизат от гимназията и непреуспелите лелки с подсредно IQ дошли да изкарат некое виШе, надявам се втората година да стане по-адекватно. За което те моля и да ми дадеш мнение, щото се отчайвам. И ако нещата не се подобрят поне на идейка в следващите 2 семестъра, не знам дали ше продължа с Правото в НБУ.
И ако бях прекарал времето да напиша този пост в учене за контролното ми по счетоводство, че и по бизнес етика утре... щях да се чувствам малко по-добре.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Първата година е пълен дебилизъм, опознаваш малоумните си колежки, повечето предмети са фиктивни, може би само за ОТП и Конституционно право ще трябва да вложиш малко усилия, както и по римско право, защото там теста е гаден. Втората година - същата работа, трети семестър ще се занимаваш с всякакви административно-правни дисциплини, най-вероятно при воденичаров, пак скука. Четвърти семестър имаш гражданско право и вещно право, които са по-интересни и много ще ти трябват за третата година.
Общо казано, първите две години са си ташак откъм предмети и преподаватели, сега лично съжалявам, че не си оползотворих времето в някаква редовна работа поне да падат кинти или поне да взема две години за една (както направиха няколко колеги). Иначе сега третата година нещата стават доста интересни (засягат интересни дисциплини, а преподавателите са млади и готини, решават се много казуси и т.н.), ама и аз съм си магаре, че от време на време ме домързява да си занеса задника до НБУ заради разпиляната ми програма. А и затоя шести семестър ми се насъбра една камара тухлите дето трябва да чета за зимната сесия.
Общо казано, първите две години са си ташак откъм предмети и преподаватели, сега лично съжалявам, че не си оползотворих времето в някаква редовна работа поне да падат кинти или поне да взема две години за една (както направиха няколко колеги). Иначе сега третата година нещата стават доста интересни (засягат интересни дисциплини, а преподавателите са млади и готини, решават се много казуси и т.н.), ама и аз съм си магаре, че от време на време ме домързява да си занеса задника до НБУ заради разпиляната ми програма. А и затоя шести семестър ми се насъбра една камара тухлите дето трябва да чета за зимната сесия.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
шкембето в мгу не се различава по нищо от това във виас с изключение, че е по-евтино. 
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Ах, засегна болната тема...AcTivE написа:Първата година е пълен дебилизъм, опознаваш малоумните си колежки
Ей, колкото и тъпа да е една лекция, винаги можеш да се облегнеш и да приплакнеш погледа наоколо. А има и кой да го върне.
Добра реколта се е насъбрала. Честно, едва се сдържам да не ям там където сера, ама квото и с която да стане все за 5 години ше спре, а не ща да се гледам накриво с някоя толко време.
Да бех отишъл в ТУ при крокодилите...
Мерси иначе, ше го бутаме засега правото, пък да видим какво ше ни донесе
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
абе сещате ли се за оная реклама - КЪДЕ Е МЛЯКОТО ??
Не, я ми напомни. Изпуснал съм, иначе си спомням оживлението по онова време.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
аз си спомням и за млякото на дядо
джумерки
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
НИКОГА НЕ СЕДАЙ ВРЪЗ НЕГОStylized Corpse написа:аз си спомням и за млякото на дядо
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
ПЕНИИИИ МИИИИИИИИИStylized Corpse написа:аз си спомням и за млякото на дядо
ДЕДОООООО ПЕЕЕЕЙ
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Captain Hero написа:Аз па си пикам у кенефа на НБУ, мия си ръцете и гледам Шансов Състезател ме пита "абе ти си от форума на PC Mania, нали?"!![]()
нищо, са знам кой си(по име, не по ник) и мога да те назовавам пред други хора без да се чувствам тъпо.. хахах
а деник ми е редовен, секи ден го срещам по всевъзможни ъгли на унито, тоя човек или не влиза в лекции или обича да седи с колежките отпред (за което thumbsup, ест)
остарехме
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Аз пък дилдо никога не съм го засичал случайно, само веднъж се видяхме щото се чухме по телефона.Шансов Състезател написа:
а деник ми е редовен, секи ден го срещам по всевъзможни ъгли на унито, тоя човек или не влиза в лекции или обича да седи с колежките отпред (за което thumbsup, ест)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
просто след всяка лекция не пропускам да пуша по цигара с колегите ... и колежките

Явно положението в университета не е по-различно от това в съвременна софийска гимназия ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
I am willing to believe they would pay for a smile
ами че да - на мен тоя навик си ми е останал от училище - всяко междучасие с цигарата
Само дето в уни-то трябва по час и половина да чакам между цигарите... не е като да са 45 мин
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Ти мани, ама аз покрай курса ще взема да хвана рак от пасивно пушене. Де'а и ненормалниците, между всяка лекция - навънка 15 минути пушене. То е студено, на всичкото отгоре, 'ма к'во да правиш - кат' всички нормални излизат навънка не'а стоя сам вътре, я! >.>
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
УжасТ! Аз след един 40минутен час по математика(или друга подобна точна наука) ще си счупя краката да стигна от 4тия етаж до пушалнята.Igorrr написа:ами че да - на мен тоя навик си ми е останал от училище - всяко междучасие с цигаратаСамо дето в уни-то трябва по час и половина да чакам между цигарите... не е като да са 45 мин
I am willing to believe they would pay for a smile
qze mnol obicham da pushim cigari
- shub niggurat
- Обратна връзка: