Общи политически приказки
Re: Pokémon – General thread
Имай милост над нас Andro Drone не сме биороботи и скоро ще ни докараш хипертония.Няма ли кой да въведе в паметта ти данните че планетата Земя не принадлежи на САЩ , при все дори да дадеш на Русия век,два в аванс пак няма да успее да извърши всички престъпления срещу човечеството както сториха богоизбраните да разпространяват криворазбраната демокрация.Ето какво ти предлагам и повечето съфорумци ще го подрекпят;превключи се на stand by за седмица остави процесора да се охлади да влезе в препоръчителна температура и след седмица го напрягай до червено отново,ти печелиш нашите нервни системи печелят и никой нищо не губи.
https://www.youtube.com/watch?v=Iq5IlDB-Ago
https://www.youtube.com/watch?v=Iq5IlDB-Ago
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Е то какво точно искаш да излезе, той човека е умрял, няма да го върнат от мъртвите. Ако имаш предвид, че работата не прерасна в бунт, това няма как да стане. За момента хората които подкрепят опозиционери като Немцов са интелигенцията, простия народ е дълбоко индуктриниран от пропагандата и за момента стои зад Путин. Ще са нужни още години докато се осъзнаят (което рано или късно ще стане), въпроса е до тогава колко щети Путин ще нанесе на Европа.нелегален написа:протестът в "подкрепа" на Немцов мина и замина. Нищо не излезе - кучетата лаят, керванът си върви.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
nice meme 
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Liberty
- Обратна връзка:
Много пъти съм писал за това как всички иновации, нови професии, технологии и т.н. в последните 200 години идват от САЩ и тук таме от някоя друга западна държава. Е не бях напълно справедлив. Изглежда една от най-новите професии води своето начало от Русия. Това е професията на платеният интернет трол, каквито както знаем има вече и у нас. Ето един доста интересен репортаж по темата от БНТ:
http://bnt.bg/part-of-show/trolska-fabr ... -peterburg
http://bnt.bg/part-of-show/trolska-fabr ... -peterburg
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
И аз съм за моторолата да бъде изтрит, щото не съм демократично настроен към хора, които не разбират от психология, философия и политика, но щедро раздават мнение и то по префърцунен начин, досущ като Евгени Минчев. Твоето словоблудство е досадно, но същевременно с това и безлично. Викаш да затворим темата, ма тогава ти и алтер егото ти кво ще коментирате като и темите на апостола ги трият вече, само ще пускаш анорексични мацки у темата за жените и с тва ти се изчерпва съществуванието. Ок, нека е така
Щото цяла Украйна чете и иска да се регистрира във форума барабар с руснаците. Тук нов човек не се е появявал от години, сигурно няма и да се появи дълго време. Тая тема точно не е проблем, въпреки че е отдавна изчерпана.
И да на мнението на Андрю съм, но не относно САЩ, а относно Русия. Да разбирам, че ако Турция утре реши да си върне земите, които е притежавала по време на Османската империя и понеже ние сме и в хемисферата ни нападне, вие ще го сметнете за нормално и няма да им търсите сметка, а ще си траете![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Motorolaz написа:пп.Темата трябва да бъде изтрита тъй като несъмнено отблъсква потенциалните и новите потребители на форума.
И да на мнението на Андрю съм, но не относно САЩ, а относно Русия. Да разбирам, че ако Турция утре реши да си върне земите, които е притежавала по време на Османската империя и понеже ние сме и в хемисферата ни нападне, вие ще го сметнете за нормално и няма да им търсите сметка, а ще си траете
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
nice meme 
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Жестокостта на природата несъмнено оправдава жестокостта на човека като част от нея , но само истински коравосърдечен човек не би съжалявал клетите деца на Andro Drone и The Wolf(Ще ми кажеш ли какъв беше предпоследния псевдоним който използва да се досетя кой си k thanks).
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Очевидно не си на ти с мозъка ти, което впрочем за никого не е тайна, но все пак ще се опитам да ти разясня, да направя едно добро дело към заблуден човек - има разлика между мен и Андрейката, но няма да те оставя да гадаеш, понеже знам, че не ти се отдава мисловния процес, затова директно ще ти кажа: Аз не симпатизирам на Америка! Това, че не харесвам действията на Русия, как точно ме прави горд американофил можеш ли да обясниш по твоята сбъркана логика?Motorolaz написа:Жестокостта на природата несъмнено оправдава жестокостта на човека като част от нея , но само истински коравосърдечен човек не би съжалявал клетите деца на Andro Drone и The Wolf(Ще ми кажеш ли какъв беше предпоследния псевдоним който използва да се досетя кой си k thanks).
И в интерес на истината не, не си спомням последните никове, които съм използвал, понеже от доста време си седя с този, само помня че в началото бях с ника, който Сам любезно е постнал в предния пост
И като говориш за децата на другите редно е да се замислиш какви биха били твоите и съдейки по теб, явно ще са просто ненужен никому пълнеж, горди членове на педалското общество и тялом и духом...
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Какъв бисер изрових из дебрите на нета
Хелоу, янки!
Иван Вазов - мегаджуниър
- Мамо, мамо, я ги виж!
- Що е? - Идат, погледни ги.
С танкове, със бази... - Що стоиш?
Скоро, чедо, поздрави ги.
Тях US прати ги насам,
да помагат, чедо, нам. -
И кабинетът дава банки
на солджърите без страх
и крещи на тях:
хелоу, янки!
Генералът кат орел
ескадроните повежда,
а реформатор се запрел
и омаян ги изглежда:
чини му се, че е сън...
Изведнъж с туптенье, с звън
приближават кат пиянки.
Той си шапката свали
и ги поздрави:
хелоу, янки!
Стриптийз! Стриптийз! Гръм се чуй.
Обама мина планините!
Радост, чудо беше туй!
И на Тракия момите
срещат храбрите борци
и покриват със венци
всички близо 200 танка
И кат стискат им ръце,
викат от сърце:
хелоу, янки!
Как са горди тез момци!
Един тексасец варди, гони
хиляди злодей, крадци -
цели путински легиони.
И народа с лик засмен,
като гледа вече в плен
тия полкове във злато,
на янките добри
тъй благодари:
еваларка, НАТО!
Хелоу, янки!
Иван Вазов - мегаджуниър
- Мамо, мамо, я ги виж!
- Що е? - Идат, погледни ги.
С танкове, със бази... - Що стоиш?
Скоро, чедо, поздрави ги.
Тях US прати ги насам,
да помагат, чедо, нам. -
И кабинетът дава банки
на солджърите без страх
и крещи на тях:
хелоу, янки!
Генералът кат орел
ескадроните повежда,
а реформатор се запрел
и омаян ги изглежда:
чини му се, че е сън...
Изведнъж с туптенье, с звън
приближават кат пиянки.
Той си шапката свали
и ги поздрави:
хелоу, янки!
Стриптийз! Стриптийз! Гръм се чуй.
Обама мина планините!
Радост, чудо беше туй!
И на Тракия момите
срещат храбрите борци
и покриват със венци
всички близо 200 танка
И кат стискат им ръце,
викат от сърце:
хелоу, янки!
Как са горди тез момци!
Един тексасец варди, гони
хиляди злодей, крадци -
цели путински легиони.
И народа с лик засмен,
като гледа вече в плен
тия полкове във злато,
на янките добри
тъй благодари:
еваларка, НАТО!
¯\_(ツ)_/ ¯
- Liberty
- Обратна връзка:
14 въпроса за едно видео - от убийството на Немцов (Видео)
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4630948
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4630948
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
STOP NA ROSKATA AGRESIA V KRIM ! ! !
BAZI NA NATO I SA6T V BALGARIA . DA SE VDIGNE CIALATA BOLGARSKA AVIACIA, FSI4KITE 2 SAMOLETA I DA BOMBARDIRAME MOSKVA. S EDINIA SAMOLET STHE BOMBIEME , S VTORIQT SHTE KARAME OBITITE DA SE OT4ITAME PRED VASHINGTON.
BARAK OBAMA CAR NA SVETA ! ! !
BAZI NA NATO I SA6T V BALGARIA . DA SE VDIGNE CIALATA BOLGARSKA AVIACIA, FSI4KITE 2 SAMOLETA I DA BOMBARDIRAME MOSKVA. S EDINIA SAMOLET STHE BOMBIEME , S VTORIQT SHTE KARAME OBITITE DA SE OT4ITAME PRED VASHINGTON.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Мислех, че съм видял всичко, но не. Ноу Нейм, разочарован съм. На трети март да пишеш на повръщаница. Мислех, че си над плоските майтапи, явно не. Че и на шльокавица написано. На трети март.NoName написа:STOP NA ROSKATA AGRESIA V KRIM ! ! !
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
ma kakvo e tova bezovrazie be, noname, evroatlanticheska otrepko?
narode, zashto spish?

narode, zashto spish?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
i az predi 10 godini si misleh che u toq forum orata sa nad selskiq patriotizam ma ne bqh prav
dai samo da kreshtim prez prozoreca smurt na turcite, slava na maika rusiq, balgariq na tri moreta i sme otbelqzali treti mart podobavashto, utolili sme jajdata si za must s purvata rakiq, a veche na petata i shestata prolivame vekovni salzi za zverstvata koito chovechestvoto e naneslo na kletata ni maichica
vii dobre li ste izobshto we
dai samo da kreshtim prez prozoreca smurt na turcite, slava na maika rusiq, balgariq na tri moreta i sme otbelqzali treti mart podobavashto, utolili sme jajdata si za must s purvata rakiq, a veche na petata i shestata prolivame vekovni salzi za zverstvata koito chovechestvoto e naneslo na kletata ni maichica
vii dobre li ste izobshto we
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- Liberty
- Обратна връзка:
Учи, работи, стани ти CEO и не се оплаквай.нелегален написа:искам андрей да обясни тези неща:
http://imgur.com/aDDEm2t
http://imgur.com/ZOFvggK
Ghost reporting!
Ghost reporting!