Волтиджа едно време ни светна за тоя сериал ама не виждам да коментира бъдещия прикуъл... Нещо и постовете му ги няма какво съм изпуснал пак ?!

-Stormrаge- написа:Трейлъра ако не друго надъхва на зрелище тъкмо да тествам на новото домашно кинo
Волтиджа едно време ни светна за тоя сериал ама не виждам да коментира бъдещия прикуъл... Нещо и постовете му ги няма какво съм изпуснал пак ?!
Беше на път да разконспирира дълбока световна конспирация и от масонската ложа ми звъннаха и ми викат "Oy vey, the goim knows!!! Shut it down immediately!" и аз изпълнявам...-Stormrаge- написа:Трейлъра ако не друго надъхва на зрелище тъкмо да тествам на новото домашно кинo
Serious Sam написа:Беше на път да разконспирира дълбока световна конспирация и от масонската ложа ми звъннаха и ми викат "Oy vey, the goim knows!!! Shut it down immediately!" и аз изпълнявам...-Stormrаge- написа:Трейлъра ако не друго надъхва на зрелище тъкмо да тествам на новото домашно кинo
Тук съм съгласен... Едно време 90-те като се сетя, че даже цензурираха песните на еминем примерно...The Grim Reaper написа:2/10 ебати tryhard помията уу вижте ни колко сме скандалниSpoiler for :
То проблема не е в самата сцена, а в бруталното и пресъздаване...Даже като се замисля не е и чак толкова в нея като цяло, а в гадното очакване, HBO да ни посрещанат с някаква гнусотия в най-неочакваният момент в който и да било епизод, без какъвто и да било смисъл...според мен сцената с раждането е доста актуален и уместен социален коментар, предвид ситуацията по темата в някои щати в САЩ. В патриархалната пропаганда, сцени като тази неизменно се романтизират - жената винаги самоотвержено настоява да жертва живота си за малкия нероден боклук, а мъжът по-скоро настоява да съхрани жената.. все пак може да му роди още 10. Реалността обаче, особено в ситуации като тази в която мъжът Е въплъщение на държавата, в едно патриархално общество животът на жената е абсолютно второстепенен, колкото и горните прагматични съображения да са все така валидни. Това е било реалността на неизброими жени през по-голямата част от човешката история, включително до неотдавна, и е горчива ирония че в някои части на западната цивилизация anno 2022 автономията над телата на жените е деградирала до Викториански и пре-Викториански стандарти.
<3 <3 <3denik написа:Кво ще кажете за епизод 4, а?
Толкова съм радостен, че не са опропастили този сериал, както напоследък се случва с много други