Н'Гог, Джонсън и Шкъртел - свободни агенти.
Ебаси малоумниците, бе, в 90-та минута вместо да сипят топки в наказателното връщат към защитниците. Глупаци, глупаци, глупаци
Милан са се взели сериозно за тоя мач, като изключим Меркел, ама от ПЕС-а го знам, че не си поплюва...bulLshi7 написа:Milan-Parma, le formazioni ufficiali:
MILAN: Abbiati, Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Merkel, Seedorf, Ibrahimovic, Cassano.
PARMA: Mirante, Gobbi, Lucarelli, Paci, Zaccardo, Valiani, Dzemaili, Candreva, Giovinco, Amauri, Crespo.
Ей ви и линк да гледате как Парма пада 2:0, 30 минута..
http://veetle.com/index.php/channel/view#4d32d65457650
трябва ви инсталиран вийтъл плейър.
Тва не е възможно, да има по-голям некадърник от Мъри... е, като изключим и Гонзо, деSirius написа:както казах - с тая защита с/у Милан никакъв шанс
Дано поне уволнят треньора, че е по-голям кретен и от Мъри Стоилов
Има ги все още тези футболни звезди, за които говориш. Дел Пиеро още играе, макар и резерва. Индзаги и той, нищо че е контузен. Сегашни треньор на Бразилия си е направил състава само от млади играчи и бих ти препоръчал да видиш Неймар и Дентиньо, които ги очаква бляскаво бъдеще. Сигурен съм, че има и още такива неизвестни играчи с голямо бъдеще. Трябва да почакаме само.-Stormrаge- написа:http://www.youtube.com/watch?v=OWuxQwCCkNo
Adeus, Fenômeno!![]()
Най-великия нападател за последните 15 години макар, че определено не му бях фен... Въобще понякога си мисля, че никога няма да се върне онова златно поколение на истинските футболни звезди, способни да решават цели мачове, каквито бяха Роналдо, Зидан, Батистута, Дел Пиеро дори Бекъм, Недвед и т.н... На тва световно единствения който се вписваше в рамките беше Форлан ...
Хаха готин мач стана браво на Арсенал... Перси изключително слаб мач направи и гола си му беше чист късмет... Само някой да ме светне Шамак защо не беше в групата за мача...pzy-clone написа:ААААААААААРРРРРРРРРРРРРСССССССССССССЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНННННННННННАААААААААААААЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

СмехDJ Cat написа:Мача снощи само може да ме радва, дано да се повтори спектакъла и на Камп Ноу, за да съм сигурен, че тези двата отбора са наистина толкова зле и ще ядат големия кур на Юнайтед.
то понеже много време го гледахме страшния Арсенал ... първите 10 минути от първото и последните 15 от второто ... останалото време обичайният мач с участието на Барса, само дето Меси нямаше ден. И според мен след влизането на Кейта нещо стана хаос в средата + лъкерския гол на Перси. На Камп Ноу поне на пръв поглед нямат шанс ...Dexter написа:Лелеее... такъв Арсенал никога не бях виждал...
Едно голямо БРАВО!!!