Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Аз си изплатих играта, даже имам и за второ копие. И къв провал те гони? Пуснаха една играя, която не изживя хайпа си и аре, провал на годината.
Близард направиха грешки с Д3, но всяка една от тях е поправима и то в рамките на някакъв съвсем малък пач. В общи линии нещата от 1.0.4 са точно това, което трябваше да е играта на 15.05.2012, с тази разлика, че не трябваше да правят инферно толкова лесно.ivopetrovv написа:Това е доказателството че и наи добрите понякога грешат. Лично за мене това е наи големият провал на близз в историята си ! Още ли цакате ? Или са останали само Рмах фенбоичета ?
RMAH е средството, което близард са намерили, за да печелят от buy to play игра. Хич не ме бърка това, въртя си далаверата на gAH (което пък за мен е задължителна опция, щото системата с трейда е морално остаряла), гриндя си мобчетата и си правя героя нечовек (каквато всъщност е целта на Диабло поредицата).
Не съм сигурен, че Диабло е провал, тъй като играта нито е умряла, нито нищо.
Първите месеци на УоУ бяха не по-малко трудни за близард, ако някой въобще си спомня.
Явно са останали и не "РМАХ фенбоичета" i guess
И ми е супер смешно как хората не помнят / не знаят какво представляваше Д2 преди LoD и си мислят, че играта е била някакъв instant win
ЕДИТ: е хайде, Волтажния ме подсети, че не всяка грешка е поправима в един пач... историята е дърво, да
ЕДИТ2:
РМАХ го имаше и в Д2, ама явно който не е играл на официалния сървър не знае
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Damnation
- В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions
Gipo, чакай да излезе пач-а, ще видим колко точно лесно ще е.
Иначе, на мен ми е по-скоро интересно какви промени ще внесат в 1.1 - уж става дума за нови гейм елементи, не просто промяна на статове и шансове.
Иначе, на мен ми е по-скоро интересно какви промени ще внесат в 1.1 - уж става дума за нови гейм елементи, не просто промяна на статове и шансове.
Трол на свободна практика
Инферно е твърде лесно към настоящия момент, след пача ще видим и ще се коментира на ново 
Иначе, ето малко полезно инфо, който не го е виждал http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-it ... mum-values
Иначе, ето малко полезно инфо, който не го е виждал http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-it ... mum-values
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Damnation
Да де, нали вдигат кръвта и щетите на нормалните гадове, това може малко да уравновеси нещата - поне в моментите когато те заклещи тълпа гадини 
Само им вдигат кръвта с 5-10%, за демиджа не пише нищо, освен, че ще намалят демиджа на някои нормални мобове, които удряли твърде силно
.
Пък елитките ще ги направят с 10-25% кръв по-малко.
В общи линии това, че нормалните мобове ще пускат 4 пъти повече предмети е доста добре конкретно за моя герой, защото правя АоЕ геноцид
.
С други думи след ~2 седмици (нерф на мобовете + още по-добра екипировка) ще летя през мобовете на акт 3, така, както сега го правя в акт 2. Или иначе казано, ще мога да отида да пикам, дори по време на aoe pull

Пък елитките ще ги направят с 10-25% кръв по-малко.
В общи линии това, че нормалните мобове ще пускат 4 пъти повече предмети е доста добре конкретно за моя герой, защото правя АоЕ геноцид
С други думи след ~2 седмици (нерф на мобовете + още по-добра екипировка) ще летя през мобовете на акт 3, така, както сега го правя в акт 2. Или иначе казано, ще мога да отида да пикам, дори по време на aoe pull
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Damnation
Само кръвта ли е ? Е ще видим, когато в крайна сметка излезе. В момента е досадно, с барбериъна си ги насъбирам на тайфи докато търся следващите елитки, и накрая с 2-3 revenge и overpower удара ги смилам без да ми смъкнат кръв.
Падна ми ченето, като видях ДХто на тоя
http://us.battle.net/d3/en/profile/phon ... ro/5731001
Дефанзивните му статсове (вит, AR...) са по-лоши от моите, обаче има ужасно много chance to по екипировката си, което не просто компенсира, ами тотално ме задминава.
И накрая 54к демидж от танк билд... ето това вече ме закла тотално
Тоя пич прави сигурно повече от 500к демидж на секунда на боса/елитката, за които се е залепил
http://us.battle.net/d3/en/profile/phon ... ro/5731001
Дефанзивните му статсове (вит, AR...) са по-лоши от моите, обаче има ужасно много chance to по екипировката си, което не просто компенсира, ами тотално ме задминава.
И накрая 54к демидж от танк билд... ето това вече ме закла тотално
Тоя пич прави сигурно повече от 500к демидж на секунда на боса/елитката, за които се е залепил
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Само смени руната на Marked for death на Mortal enemy, защото с тия гранати си пълниш много hatred в комбинация със скила и можеш да спамваш яко cluster arrow = много демииииидж!
Отделно статистиката за пълнене на кръв (когато е сложен % от демиджа, който правиш) е нерфната и реално на инферно дава само около 30% от нея (тоест в случая 30% от 1% на death toll).
Затова mortal enemy и спам на cluster arrow ftw
.
Следващата ти крачка е да качиш постепенно резистите (и кръвта) и LoH на оръжията + бижутата
Отделно статистиката за пълнене на кръв (когато е сложен % от демиджа, който правиш) е нерфната и реално на инферно дава само около 30% от нея (тоест в случая 30% от 1% на death toll).
Затова mortal enemy и спам на cluster arrow ftw
Следващата ти крачка е да качиш постепенно резистите (и кръвта) и LoH на оръжията + бижутата
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Damnation
Абе момчета, я да ви питам кой наемник ползвате с DH, че вдигам в момента ( на 42 ниво съм ) ?
В смисъл, с барба ползвам мацката, за защита, обаче за ДХ-то не съм сигурен. Може би Линдън за 3% крит, или отново мацето?
В смисъл, с барба ползвам мацката, за защита, обаче за ДХ-то не съм сигурен. Може би Линдън за 3% крит, или отново мацето?
За танк билда ми е 100% енчантреската, защото ми качва армора и демиджа.
За МФ рънове би бил задължително темплара, защото разполага с допълнителен слот, в който можеш да ръгнеш МФ (щита).
За Glass cannon предполагам стрелеца.
Нямам спомен с какво играех доктора преди.
За МФ рънове би бил задължително темплара, защото разполага с допълнителен слот, в който можеш да ръгнеш МФ (щита).
За Glass cannon предполагам стрелеца.
Нямам спомен с какво играех доктора преди.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз ползвам дъ темплар заради hatred regen-a и факта, че някои елитки буквално си оплитат pathfinding-a в него, превръщайки се в елементарни мишени. 
Come, my raven, it could be a lark.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Damnation
E те това се искаше. Сега поне в началото цената на легендарните ще удари тавана, хехе.
Пука ти
Цените на легендарните се качва, съответно цените на редките пада. Екипираш се с жълто и мачкаш мобовете наред за по-малко пари, а пък като ти падне легендарен знаеш, че или героя ти става машина или ще продадеш нещо за ужасно много пари(ако не е за теб)
Доволно.
Цените на легендарните се качва, съответно цените на редките пада. Екипираш се с жълто и мачкаш мобовете наред за по-малко пари, а пък като ти падне легендарен знаеш, че или героя ти става машина или ще продадеш нещо за ужасно много пари(ако не е за теб)
Доволно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Damnation
Gipo, пука ми всъщност 
Не бих отказал да изкарам още некой лев, докато си разцъквам лежерно
Но иначе си прав, разбира се
Не бих отказал да изкарам още некой лев, докато си разцъквам лежерно
Но иначе си прав, разбира се
Ами за мен има 3 вида предмети
1. Такива, които са ъпгрейд за мен - запазвам ги (макар, че такова нещо не ми се е случвало от... 2 месеца)
2. Такива, които са ъпгрейд за приятел - запазвам и след това давам (това поне се случва от време на време)
3. Такива, които продавам на NPCто (98% от случаите
) или в gAH, за да имам голд за ъпгрейди по екипировката
Просто от тия 3 точки няма как да остане нещо за RMAH, не е и нужно
1. Такива, които са ъпгрейд за мен - запазвам ги (макар, че такова нещо не ми се е случвало от... 2 месеца)
2. Такива, които са ъпгрейд за приятел - запазвам и след това давам (това поне се случва от време на време)
3. Такива, които продавам на NPCто (98% от случаите
Просто от тия 3 точки няма как да остане нещо за RMAH, не е и нужно
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Damnation
Е, явно имаме различни стилове на игра и приоритети 
Само по точка едно и при мен е така, почти съм сигурен че към края на Юли ми паднаха по-добри от моите китки, които запазих, ама може и да е било по-рано
Само по точка едно и при мен е така, почти съм сигурен че към края на Юли ми паднаха по-добри от моите китки, които запазих, ама може и да е било по-рано
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Време беше... някои за тва играем, като ще падат рядко, поне да са яки. Време е да вкарам някой еврак в баланса за HotS
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
- shub niggurat
- Обратна връзка: