dj XtAsY написа:Повече няма да играя теран срещу теран. Писна ми да следя кога ще ме нюкнат.
Е ти щом ги оставяш да се развият до нюк, значи си the best, баце
dj XtAsY написа:Повече няма да играя теран срещу теран. Писна ми да следя кога ще ме нюкнат.
Това е най-малкото, което можеш да сънуваш (за кошмари говоря)Vermic написа:Снощи сънувах че отварят МакДоналдс в РусеИ аз ядох като свиня
Голям кошмар
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Еми.. тука му се вика крайче или край.Nocturno написа:Абе, навсякъде ли в България се вика на края на хляба КРАЙШНИК (или КРАЕШНИК, дори не знам как се пише, никога не съм се замислял) ?
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Bobakin написа:Ей,Вермо,тамън си купих "Слепия в зоната".Книга за Чернобил.
![]()