roflmao!!!Borilius написа:Не знам ако някой го е писал
"9та Рота" - за Афганистан
"Вратата на бурите" - за Чечня
"Война"
----
Ами дали аз не съм го писал, щом си ме цитирал?
w00t тая анти-баница система е много жестока
roflmao!!!Borilius написа:Не знам ако някой го е писал
"9та Рота" - за Афганистан
"Вратата на бурите" - за Чечня
"Война"
----
Ами дали аз не съм го писал, щом си ме цитирал?
Сред " специалните умения "Sirius написа:Мога да ви го начукам без угризения на съвестта.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
След фитнес трябваше да се срещна с гаджето ми.. иии доообрее.. вече трябваше да я изпратя до автобуса и.. всичко точно 6.. обачее сега идва дебилщината.. работата е следната..
Миии моята се засили да я целуна и без да изска се подхлъзна и си забих зъбите в джуката й и я разбих.. после се оказа, че част от зъба ми го няма.. разбих и джуката и си откъртих зъба.. това възможно ли е .. просто съм си е*ати каръка.. зъбЪ ми кървеше, джуката и също.
Чудя се дали да и го върна, тъй като преличам на Седефчо от КАНАЛЕТО
Т'ва всъщност е кура ми.Nimrod написа:Metal rulzz. I feel the dark power in me![]()
Дади написа:Дееба и тъпия въпрос, смятам че тил заслужава бан за него!Той заслужава бан и защото диша, де. Цялото му съществуване прости си проси бан от Всемогъщия Господ, Дека Е На Небето !
+1 плакат на екипа![]()
fabric написа:и за кво ми е плакат на тея калъфи
Но така мога всеки ден да имам рожден ден My dream come true.admin написа:С новия форум тази тема изгуби смисъл.
Моля напишете си рождения ден в потребителски панел -- личен профил и на вашия рожден ден името ви ще се появи на 1-ва страница.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Notorious™ написа: и аз съм човек (да, орли!)
Казвайте.Ето една моя, която получих в четвъртък:
Ученикът плюе по пода на кабинет номер 12 в присъствието на учениците.Не получих обяснение за постъпката.
пали зрънчо в час
едни от моя клас получиха - 1 и 6 номер си гледат циците в час
В час по Физика май беше - смахната даскалка. И едни съученици игараеха карти и тая написа забележка в дневника - "Учениците играят карти в час, Георги има терца"
1989 година . В час по трудово ми написаха следното: "Ученикът подава нажежен предмет на учителя с цел да го умъртви ! " Около 10 минути нагрявах една пила, и накрая му я подадох, пича я хвана за метала и си разказа играта. Искаха да ми намалят поведението тогава
![]()
"Ученикът системно пречи на дисциплината в час и не системно бие свой съученик"
"номер 6 - добро поведение ! "
"номер 17 ближе опаковка от пукакни в час"
"6ти и 7ми номер дават начало на борби тип СУМО в час"
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
creator написа:Харесва ми личното отношение в новия форум. Пример: "Виж си собщението", "Давай", "Откажи". Създава усещане за близост. Което ме кара да мисля, че който го е правил, има влечение към малки деца (предимно момченца).
TengaM™ написа:Абе кви са тия снимки, кво е тва чудо? Имам чувството че тоя форум е пълен с потни метали, които се кефят на още по-потни метали.
И какво му е смешното на това ?Pennуwise написа: Абе кви са тия снимки, кво е тва чудо? Имам чувството че тоя форум е пълен с потни метали, които се кефят на още по-потни метали.
Нивото на интелигентност на въпросния индивид, написал teh велико заключение..PaganFears написа:И какво му е смешното на това ?
Актив хич не е толкова активенPennуwise написа:![]()
Та тъй де...
Оше от сега пускам линк към темата, защото знам, че ще се превърне в една от най-квлт темите които форума е виждaл-[url]http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=52517[/url]
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE написа:сори, работното време е много и работната обстановка ме подтиска нямам много музи дори да правя простотииСамо колежката в дупето зяпам