С кого коментирате...
Uuuh... and that would mean what?Speechless написа:А на мен ми е интересно на колко години си та приемаш всичко на сериозно в този форум ?
Другите са ми свикнали
Аз само за Рико мога да кажа нещо хубаво
П.П. И да, права си. Жена съм
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Пичът в ляво на снимката прилича на агент Джон от Матрицата и малко на Попа ;рНoв Юзър написа:Hitrusha (a.k.a. Speechless) в средата :Lunacy написа:Speechless, снимка? (:
http://www.zetle.net/mpa3/balot/100_3470.JPG
p.s. От ляво и дясно са съответно Попа и Хънтър, ако някой го интересува.
Това на аватара не съм аз :/
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
мини руло написа:И мой десктоп за поне толковаSirius написа:абе.. аз такоа, снимка нямам. Имам снимка на стола си f любимата ми 2АЕГ. Не знам чия е била ръката, изписала тези слова, но ебати тва си беше МОЯТ стол за поне 2 месеца ^^
Тоз който го е написал това е ЗЛАТЕН
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Аз съм си такъв просто немам брадаСмразяваща Луна написа:И аз по-такъв си го представях... Няк'в по-ъндърграунд... с няк'ва шапчица, кецки, брадясал и улешарен... пушещ масаци... ;рGod of Gods написа:и как ще стане като е на 14?Sagara-Kun написа:Представях си те с расти и леко брадясъл
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
А, ясно, значи няма нищо изненадващо.Jamaican Herbman написа:Аз съм си такъв просто немам брада :( все още ма искам да си пуснаСмразяваща Луна написа:И аз по-такъв си го представях... Няк'в по-ъндърграунд... с няк'ва шапчица, кецки, брадясал и улешарен... пушещ масаци... ;рGod of Gods написа: и как ще стане като е на 14?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ефрейтора, както винаги сериозенХикс написа:Are you talkin' to me?!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Пускай, все си мислех, че приличаш на Боб Марли, ама има още какво да се желае.Jamaican Herbman написа:Аз съм си такъв просто немам брадаСмразяваща Луна написа:И аз по-такъв си го представях... Няк'в по-ъндърграунд... с няк'ва шапчица, кецки, брадясал и улешарен... пушещ масаци... ;рGod of Gods написа: и как ще стане като е на 14?все още ма искам да си пусна
Това на аватара не съм аз :/
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Няма и да имашJamaican Herbman написа:Аз съм си такъв просто немам брадаСмразяваща Луна написа:И аз по-такъв си го представях... Няк'в по-ъндърграунд... с няк'ва шапчица, кецки, брадясал и улешарен... пушещ масаци... ;рGod of Gods написа: и как ще стане като е на 14?все още ма искам да си пусна
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!